We use cookies to enhance your experience on our website. Learn more

Christian fra Rainmaking om samarbejdet med Officeguru

Rainmaking er et kontorfællesskab, eller co-working space for iværksættervirksomheder. De lever med andre ord af at have en kontor der er så lækkert, at andre virksomheder vil betale for at være der. Derfor er rengøring utroligt vigtigt, ikke blot for arbejdsglæden, men også for deres produkt. Vi har taget en snak med Christian, der er office manager, om hvordan hans samarbejde med Officeguru er.

Vi kan snakke åbent og ærligt omkring tingene og finde løsninger.

Q:

Hvordan gør det dit job nemmere, at arbejde med Officeguru?

A:

Min kontaktperson er altid åben og lytter til hvad jeg siger. Jeg oplever at Officeguru er omstillingsparate når vi har behov for at der skal gøres noget i en fart. De er altid klar og parat, og det er en stor fordel for mig, i en meget travl hverdag hvor tingene ofte skal gå stærkt.

Q:

Hvad er det bedste ved samarbejdet med Officeguru?

A:

Vores kontaktperson, er det bedste ved vores samarbejde. Hun er altid løsningsorienteret, nem at få fat på og hun overholder vores aftaler. Og så kan man prutte om prisen ;-)

Q:

Hvordan er samarbejdet med jeres kontaktpersoner hos Officeguru?

A:

Den er god. Min kontaktperson er skide sød. Hun svarer altid hurtigt når jeg skriver til hende. Vi kan snakke og grine sammen. Det er en meget menneskelig relation. Hun er altid til at få fat i, hvad enten det er på SMS, opkald eller mail. Hun lytter helt sikkert til hvad jeg siger og jeg har på fornemmelsen at den gode kommunikation går begge veje.

Vi er jo en meget dynamisk organisation, hvor der sker mange ting i huset. Hun kommer nogle gange til mig og siger “nu er det sgu også for meget” eller “her må i også lige være med til at rydde op efter jer selv” og det er faktisk fedt. Det er fedt at vores relation er et sted hvor vi kan tillade os det, og vi tror på hinandens bedste. Vi kan snakke åbent og ærligt omkring tingene og finde løsninger.

Q:

Hvordan påvirker jeres samarbejde med Officeguru, arbejdsmiljøet på arbejdspladsen?

A:

Officeguru sørger selvfølgelig for at der er pænt og rent, så vi kan koncentrere os om andre ting. Jeg ved at alle mine kollegaer, som har været i kontakt med Officeguru, har været glade og har fået et positivt indtryk af dem. 

Læs videre

28. februar 2019

Gode tips til mere luft i kontorbudgettet

Sidder du lige nu og bakser med budgetter og planer for det nye år? Så har du sikkert allerede groet et par grå hår ved tanken om, hvor man eventuelt vil kunne gøre nogle besparelser. Og det kan være svært at gennemskue og endnu mere at planlægge efter. For hvad kan vi undvære eller skrue ned for? Og hvad med alle de uforudsete udgifter? Effektivitet er nøgleordet. I stedet for at stille spørgsmålet om, hvor I kan spare, skal du vende det om og spørge, hvor kan I effektivisere?

Læs historien

03. september 2018

5 tips: Gør dit kontor vinterklar

Winter is coming. Du har sikkert selv lagt mærke til det. Det bliver mørkere og koldere for hver dag der går, og du opholder dig mere og mere inden døre. Derfor at det vigtigt, at du giver dig selv og dine kollegaer det bedst mulige indeklima i den kolde del af året. Læs med her og få gode råd til at holde et rent, sundt og produktivt arbejdsmiljø henover vinteren.

Læs historien