MarketplaceVendorsBrica Sikring A/S

Brica Sikring A/S

Verified

0(0)
Brica Sikring A/S - Arx elektronisk adgangskontrolsystem med kode.Brica Sikring A/S - Mekanisk sikring af virksomhed med gitre.Brica Sikring A/S - Elektronisk adgangskontrol med kort.Brica Sikring A/S - Magnum termoisoleret sikkerhedsdør udviklet mod brand, lyd, lugt og røg.Brica Sikring A/S - Dørtelefon der ringer direkte til smartphone.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Hvad enten det gælder mekanisk sikring (nøgler), elektronisk sikring (adgangskontrol), videoovervågning eller anden form for sikring, er Brica Sikring dit sikre valg. Vi er ISO9001 certificeret, hvilket er din garanti for kvalitet, service og dækning fra forsikringen ved indbrud. Hos os er der ingen skjulte omkostninger eller overraskelser, kun faste priser og prisgaranti. Derudover kan vi også tilbyde finansiering på etablering af nye anlæg inden for adgangskontrol, videoovervågning, udskiftning af døre samt låsesystemer. Ud over ovenstående opgaver, løser vi også opgaver inden for brandsikring, gitter, pengeskabe, dørautomatikker og dørtelefoner.

Overview

15 years in business7 employees

Responsible

Carsten Ø.

Services provided

Låse & sikringsarbejde udføres af autoriseret låsesmed.

Price

Afhænger af løsning

Tags

NøglebestillingSikring
+4 tags
Elektronisk, Mekanisk, Sikkerhedsdøre, Adgangskontrol

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4700

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Brica Sikring lægger vi vægt på loyalitet, pålidelighed og en fremtidssikret tilgang. Vi stræber efter at holde os opdateret med den nyeste viden om produkter og teknikker, så vores kunder får de mest bæredygtige og effektive løsninger. Gennem rådgivning af vores kunder kan vi hjælpe med at holde omkostningerne nede samtidig med, at vi sikrer bæredygtige valg.

What certifications does your company have?

Brica Sikring er stolte over at være certificeret i henhold til DS/EN ISO 9001:2015, hvilket sikrer, at vores kunder får den bedste ydelse hver gang. Desuden er vi medlem af Sikkerhedsbranchen og anerkendt som en certificeret sikringsleverandør. Vi samarbejder også med førende leverandører i branchen, såsom Ruko og Dorma, for at sikre den højeste kvalitet og standard.

How does your company ensure consistent and high quality?

For at sikre konstant høj kvalitet følger vi den strikte DS/EN ISO 9001:2015 standard. Dertil samarbejder vi med de førende leverandører i sikringsbranchen, og vores team holder sig løbende opdateret indenfor branchen. Dette sikrer, at vores kunder altid modtager den bedste service og løsninger, der er skræddersyet til deres behov.

How does your company ensure a good working environment?

Brica Sikring er drevet af Carsten og ægtefællen Britt, der bestræber sig på at skabe et miljø, der er nede på jorden og har en behagelig tone. Vi sørger for, at vores medarbejdere konstant er klædt ordentligt på i forhold til deres arbejde, så de føler sig sikre og værdsatte i deres daglige virke.

What kind of customers have you worked with?

Vi har gennem årene haft fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af kunder - lige fra ingeniører, arkitekter, entreprenører og håndværkere, hvor vi har tilbudt specialløsninger. Uanset opgavens størrelse og kompleksitet er vi ikke bange for at tage udfordringen op og levere en service, der lever op til vores kunders behov.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 17. jul. 2019

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Brica Sikring A/S

Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.