MarketplaceVendorsGas.Op.

Gas.Op.

Verified

4.6(1)
Gas.Op. - Vores kokketeamGas.Op. - Vores populære canapeer og flødebollerGas.Op. - Gas.op arrangerer events og cateringGas.Op. - canapeer til jeres firmaeventGas.Op. - Vores dygtige køkken team in-action til arrangement
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Gas.Op. - Din gastronomiske catering leverandør i hjertet af København. Med en central placering i maleriske Christianshavn, repræsenterer vi den autentiske Gastro Oplevelse. Vores brand omfatter både Gas.Op. Køkken og Gas.Op. Event, hvilket positionerer os som din totalløsning for mindeværdige arrangementer.

Er du på udkig efter sæsonbaserede menuer til din næste store begivenhed? Vores passionerede kokketeam i Gas.Op. Køkken transformerer friske, ærlige råvarer til æstetiske mesterværker til receptioner og specielle lejligheder.

Gør din event ekstra speciel med Gas.Op.'s catering. Vi serverer for grupper på mindst 40 gæster, og vores priser starter fra 600 kr. pr. kuvert, ekskl. moms.

Overview

9 years in business17 employees

Responsible

Tore B. A.

Services provided

Kniber det med at finde tid til at sammensætte det bedste event for kollegerne? Så kan i her indhente tilbud på en sammensat løsning, så i kan bruge Jeres tid på andre opgaver. Vi skal blot vide lidt om jeres ønsker.

Price

Skræddersyet

Tags

BarløsningerVenues
+2 tags
Event catering, Personale

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

600 kr. per pers.

Tags

Gastronomisk middag

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4000

Frequently asked questions

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ikke nogle certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi arbejder meget med at kunden er fokus, og tager udgangspunkt i de ønsker og tanker kunden har omkring deres setup. Vi går langt for vores kunder, men ved også at netop konsistent og høj kvalitet går hånd i hånd for at kunne levere det, så derfor har vi nogle dygtige medarbejdere der netop tager højde for dette.

How does your company ensure a good working environment?

Vi har stort fokus på at skulle have plads til alle, og sikre at alle er trygge i vores omgivelser. Vi giver plads til kreativitet og udfordrer gerne vores medarbejdere, men sikre altid at tilpasse det efter hver medarbejders evner og ønske.

What kind of customers have you worked with?

Vi arbejder med en bred vifte af kunder, og det er alt fra catering løsninger til større setup.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.6 /5

1 reviews

Latest reviews

Filter by service

Filter by rating

1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
100%

Latest 1 reviews

IJ

Reviewed Event planlægning

maj 2022

Would hire again

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 12. apr. 2019

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Gas.Op.

Typical responds within 3-4 days
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.