MarketplaceVendorsGORMs Event & Catering

GORMs Event & Catering

Verified

0(0)
GORMs Event & Catering - Vores lækre julefrokost menuGORMs Event & Catering - Vores populære catering menu bestående af antipasti plus.GORMs Event & Catering - GORMs Classic foodtruckGORMs Event & Catering - GORMs event-trailer på festivalGORMs Event & Catering - Gorm Wisweh
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

GORMS EVENT & CATERING er opstået som en naturlig del af en familie af restauranter og pizzabarer, som er bundet sammen af gode mennesker, som deler en passion for at skabe madoplevelser af gode råvarer med et solidt håndværk. Gorms har eksisteret i 15 år og må siges at være en teenager med stor livserfaring.

MOBILE SETUPS PARKEN - EVENT PIZZABAR - POP UP RESTAURANTER - EVENT & CATERINGKØKKEN - PIZZASKOLER

Vores event og cateringafdeling har stor erfaring med catering, pizzaskoler, store som små fester, festivaler i telte, pop ups og eventsetups med mobile madboder.

Overview

Fast response
15 years in business100 employees

Responsible

Kristian N.

Services provided

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Fra 245,-

Tags

Gode råvarerserveringsklart
+2 tags
tilvalgsmuligheder, levering

Vi går den søde juletid i møde, og hvad er sødere end velsmagende julemad. Uanset om I ønsker at ændre frokosten på kontoret til en julemenu, eller I skal bruge en julemenu til årets julefest, så kan vores partnere give et uforpligtende tilbud, som passer til jeres smagsløg og behov. Har i hertil behov for hjælp til servering og afrydning, så indhent også et tilbud på Event Personale. Så skal i ikke tænke på det praktiske.

Price

299,-

Tags

Hjemmelavetgode råvarer
+4 tags
traditionel med tvist, levering, udførlig anretningsguide, personale til afvikling

Kniber det med at finde tid til at sammensætte det bedste event for kollegerne? Så kan i her indhente tilbud på en sammensat løsning, så i kan bruge Jeres tid på andre opgaver. Vi skal blot vide lidt om jeres ønsker.

Price

Fra 199,-

Tags

Foodtruckpizza
+5 tags
antipasti, firmafest, fredagsbar, bryllup, konfirmation

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4600
4600 - 4000
3000 - 3699

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

I GORMs arbejder vi kontinuerligt på at reducere vores miljøpåvirkning ved fx at reducere vores affaldsproduktionen og optimere vores generelle ressourceforbrug. Vi fokuserer så vidt muligt på at indkøbe råvarer fra lokale leverandører og partnere der prioriterer bæredygtighed og økologi, og så skifter vi løbende menuer for at anvende råvarer i sæson.

What certifications does your company have?

De fleste af vores restauranter har økologisk bronze spisemærke og til selskaber og festivaler leverer vi helt op til 100% økologi.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi har defineret klare standarder og retningslinjer for kvalitet, vi investerer i uddannelse og træning af vores medarbejdere, så de har den nødvendige viden, færdigheder og kompetencer til at levere høj kvalitet. Vi har implementeret kvalitetsstyringssystemer og egenkontrolprocesser der hjælper os med at styre og forbedre kvaliteten og sikre en høj fødevaresikkerhed. Kunde- og medarbejderfeedback til at identificere mønstre og mangler, så vi hurtigt kan implementere evt. forbedringer, er en væsentlig del af vores arbejdsrutine.

How does your company ensure a good working environment?

Vi gennemfører en grundig risikovurdering af arbejdsmiljøet for at identificere potentielle farer og risici. Dette kan omfatte fysiske, ergonomiske, psykosociale faktorer. På baggrund af vurderingen træffer vi målrettede foranstaltninger for at minimere eller eliminere disse risici. Vi tager sociale og etiske hensyn ved at vægte mangfoldighed og inklusion højt, samt sikre sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Vi har en åben og gennemsigtig kommunikationskultur, og en flad organisation, hvor medarbejdere føler sig hørt og inddraget. De opfordres til aktiv deltagelse, feedback og idéudveksling. Vi forsøger at skabe en kultur der opmuntrer til balance mellem arbejde og privatliv samt fritidsaktiviteter. Og så investerer vi i medarbejdernes uddannelse, træning og udvikling for at sikre, at de har de nødvendige færdigheder og kompetencer til at udføre deres job effektivt og sikkert.

What kind of customers have you worked with?

Vi arbejder med mange slags kunder. Lige fra virksomheder, det offentlige og til private forbruger, og fra store grupper til mindre, lige fra ugentlige tilbagevendende, til faste kunder, der kommer retur en gang om året. Store og mindre festivaler og eventvirksomheder.  

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 7. jun. 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from GORMs Event & Catering

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.