MarketplaceVendorsNordic Food Service

Nordic Food Service

Verified

0(0)
Nordic Food Service - Buffet med god variation af retter, så der er noget for enhver smag.Nordic Food Service - Dessert anrettet med frisk frugt.Nordic Food Service - Canapeer og små hapserer til arrangement.Nordic Food Service - Sund og nærende salat.Nordic Food Service - Tapas catering med et væld af delikatesser.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Velkommen til Nordic Food Service – hvor traditionelt madhåndværk og innovative cateringløsninger smelter sammen i en sublim symfoni af smag og oplevelser. Med vores rødder solidt plantet i de skandinaviske madtraditioner tilbyder vi catering og kantineordninger, som harmonisk blander det velkendte med det overraskende og altid med sæsonens bedste råvarer som fundament.

Vores filosofi bygger på en totaloplevelse, hvor vi 360 dage om året forsyner vores kunder med forfriskende, nærende og varierede måltider - fra sunde frokostordninger til udsøgte selskabsmenuer. Vores engagerede team af kulinariske eksperter er dedikerede til at skabe mindeværdige spiseoplevelser, der fremhæver det bedste indenfor nordisk gastronomi med et kreativt twist.

Hos Nordic Food Service er vi ikke bare din leverandør – vi er din partner og sammen sikrer vi, at jeres medarbejdere og gæster nyder godt af måltider, der er lige dele næringsrige og inspirerende. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der går hånd i hånd med din virksomheds behov og ønsker, idet vi bryder med det konventionelle og skaber måltidsoplevelser, der taler til alle sanser.

Vores bæredygtige tilgang til gastronomi betyder, at vi konstant arbejder med at minimere vores fodaftryk i vores mad. Dette sker uden at gå på kompromis med smag, variation eller kvalitet – tværtimod, det løfter vores arbejde op på et nyt niveau, hvor vi med stolthed serverer retter, der har integritet og sjæl.

Nordic Food Service er din genvej til det ypperste indenfor bæredygtig, innovativ og autentisk nordisk catering.

Overview

High demand
Fast response
9 years in business40 employees

Responsible

Morten E. S.

Services provided

Frokostordning

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

Price

Fra 55,-

Tags

frokostordningkantinedrift
+4 tags
Fuld service, Eget bageri, Kvalitet, Mødeforplejning

Minimum order

15

Smiley report

Rækker en frokostordning ikke til jeres behov, da I har brug for et større proffesionelt set up i jeres kantine, med fuld buffet og assistance til anretning, oprydning mv. Så indhent et tilbud fra vores partnere, som er knivskarpe på kantineordninger. Sammen får i afstemt jeres behov og modtager herudfra et uforpligtende tilbud på den ønskede løsning.

Price

Aftales individuelt

Tags

FrokostordningKantinedrift
+4 tags
Fuld service, Eget bageri, Kvalitet, Mødeforplejning

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Fra 55 kr.

Tags

FrokostordningKantinedrift
+4 tags
Fuld service, Eget bageri, Kvalitet, Mødeforplejning

Operational areas

Zip ranges

5000 - 5250
6500 - 6500
7000 - 7400
5500 - 5592
6000 - 6100
6580 - 6682
8000 - 8700
6700 - 6715
6520 - 6520
6330 - 6330

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Nordic Food Service er bæredygtighed en integreret del af vores arbejde og værdier. Vi går aktivt ind i bekæmpelsen af ressourcespild og sikrer os, at vores råvarer er sæsonbetonede og lokalproducerede, hvor det er muligt. Vores fokus på åbenhed i forhold til vores klimaaftryk og forsyningskæde betyder, at vi konstant evaluerer og optimerer vores praksis for at minimere vores miljøpåvirkning. I kan se vores ESG rapport på vores hjemmeside nordicfoodservice.dk

What certifications does your company have?

Hos Nordic Food Service er vi stolte af vores engagement i at levere kvalitetsprodukter og -services. Selvom vi i øjeblikket ikke har har nogen specifikke certificeringer, kan du være sikker på, at vores fokus altid ligger på at opretholde de højeste standarder indenfor både kvalitet og bæredygtighed i alle aspekter af vores virksomhed.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vores dedikation til konstant kvalitet bunder i en synergi af kompetente kollegaer, udsøgte råvarer og et utrætteligt fokus på kundetilfredshed. Vi sørger for, at alle retter bliver omhyggeligt tilberedt fra bunden, og vores team sikrer, at alle leverancer lever op til vores stringente kvalitetsstandarder. Vi monitorerer og tilpasser løbende vores processer for at opretholde og forbedre den konsekvente høje kvalitet.

How does your company ensure a good working environment?

For os er vores medarbejdere vores mest værdifulde aktiver. Vi sikrer et sundt arbejdsmiljø gennem en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone, der fremmer samarbejde og innovation. Vi understøtter vores teams med de nødvendige ressourcer og opmuntrer til konstant udvikling for at sikre, at vores arbejdsmiljø altid er produktivt, støttende og positivt.

What kind of customers have you worked with?

I vores tid i branchen har vi haft fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af kunder. Uanset størrelsen på virksomheden er vores engagement i at levere enestående cateringoplevelser uændret. Vi skræddersyer vores tilbud for at møde hver enkelt kundes unikke behov og skabe måltidsoplevelser, der ikke blot møder, men overgår forventningerne. vi har kunder lige fra 20 kuverter til hele 300 kuverter

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 6. okt. 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Nordic Food Service

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.