MarketplaceVendorsSteca Gulve

Steca Gulve

Verified

0(0)
Steca Gulve - Linoliums gulveSteca Gulve - EpoxySteca Gulve - EpoxySteca Gulve - GulvafhøflingSteca Gulve - Slibning af gulve
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

STECA Gulve er din erfarne og dedikerede gulvekspert, der tilbyder gulvservice af højeste kvalitet. Vi mestrer kunsten af gulvbehandling og -lægning. Vores service strækker sig fra afslibning til afhøvling, og fra efterbehandling til lægning af splinternye gulve samt undergulve. Med STECA Gulve får du uovertruffent håndværk af højeste kvalitet og førsteklasses service - alt sammen er din garanti for vedvarende skønhed og holdbarhed. Kort sagt, STECA Gulve er dit sikre valg for et pålideligt og professionelt gulvfirma.

Overview

22 years in business13 employees
KM

Responsible

Kim M.

Services provided

Gulvafhøvling af trægulve.

Price

Fra 45 kr. pr. kvm.

Tags

GulvafhøvlingGulvlægningGulvreparation

Overfladebehandling og imprægnering af dine gulve.

Price

Fra 45 kr. pr. kvm.

Tags

Olieringlak
+2 tags
Epoxy, Microcement

Operational areas

Zip ranges

1100 - 4397

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

STECA Gulve fokuserer på at anvende materialer og metoder, der minimerer miljøpåvirkningen og forvalter ressourcerne ansvarligt. Vores valg af leverandører og materialer afspejler vores engagement i bæredygtige praksisser, og vi forsøger at implementerer løsninger, der ikke kun er smukke og holdbare men også bæredygtige.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi vægter konsistens og kvalitet højt hos STECA Gulve. Vi opnår dette gennem nøje udvalg af materialer, håndtering af dygtige håndværkere og ved at følge strenge kontrolprocedurer. Alle vores projekter gennemgår en omhyggelig inspektion for at sikre, at de møder vores høje standarder, inden de betragtes som fuldførte.

How does your company ensure a good working environment?

Hos STECA Gulve er et sundt og sikkert arbejdsmiljø essentielt. Vi sikrer, at vores team altid er uddannet i og opdateret omkring de nyeste sikkerhedsprocedurer og -praksisser. Vi investerer i korrekt udstyr og at alle vores medarbejdere har de ressourcer, de behøver for at arbejde sikkert og effektivt.

What kind of customers have you worked with?

Vi har den glæde at arbejde med et bredt spektrum af kunder - alle med et mangfoldigt udvalg af behov og ønsker. Uanset omfang eller kompleksitet, er vi dedikerede til at levere ekstraordinær service og udsøgt håndværk til hvert eneste projekt.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 31. jan. 2019

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Steca Gulve

Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.