MarketplaceVendorsThe Catering Kitchen

The Catering Kitchen

Verified

4.2(96)
The Catering Kitchen - SandwichThe Catering Kitchen - VegetarThe Catering Kitchen - DessertThe Catering Kitchen - StegThe Catering Kitchen - Dessert
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

The Catering Kitchen serverer en sund, frisk og skøn frokost lavet med kærlighed, ærlighed og kompetence. Hos The Catering Kitchen går vi både op i smag og det visuelle. Vi ved nemlig godt, at mad først spises med øjnene, men det skal bestemt også være en fryd for ganen. Derfor har vi et stort fokus på sunde, friske råvarer, gerne fra lokale leverandører, samt på smagen og ikke mindst synsoplevelsen i vores frokostordning.

Vi sætter en ære i at lave alle frokostretter fra bunden. Her lægges der vægt på smag og variation, og vi opfylder behovet for både traditionel dansk frokost, vegetarisk mad, samt retter med inspiration fra det internationale køkken.

Fra vores store nyistandsatte køkken på Frederiksberg laver vi dagligt velsmagende frokostretter, friskt leveret til jer. Menuen er ikke mere fast end, at der hele tiden er plads til gode idéer, kreative indslag og hurtige beslutninger. Med vores frokostordning er du sikker på at få en masse overraskelser. Vores køkken leverer også vegetariske retter og retter, hvor der tages hensyn til allergener, og hvis I har ønsker om at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder vi også her et stort udvalg.

Kuvertpriser: 10-25 spisende: 58 kr./kuvert, 26-40 spisende: 56 kr./kuvert, 41-60 spisende: 54 kr./kuvert.

Vi sammensætter frokostordningen til jeres behov. Og udover frokost kan The Catering Kitchen også levere en lækker middag til jeres kommende event eller reception.

Overview

High demand
Top vendor
Fast response
2 years in business6 employees

Account owner

Toto H.

Services provided

Frokostordning

Bestseller

Glæd jer til kl. 12 hver dag med en lækker og nærende frokost.

Example menu

Price

Fra 54 kr./kuvert

Tags

AlmindeligGlutenfri
+6 tags
Halal, Laktosefri, Portionsanrettet, Uden svinekød, Vegansk, Vegetar

Minimum order

10

Smiley report

Til en god fest hører også lækker mad - find catering til festen her.

Price

Fra 99 kr./kuvert

Tags

Fleksible løsninger

Koncentrer jer om det vigtige med forplejning til næste møde.

Price

Fra 75 kr./kuvert

Tags

AlmindeligGlutenfri
+7 tags
Halal, Laktosefri, Portionsanrettet, Uden svinekød, Vegansk, Vegetar, Fleksible løsninger

Operational areas

Zip ranges

1000 - 2920

3400 - 3500

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi arbejder tæt sammen med lokale leverandører for at sikre, at vores råvarer er af høj kvalitet og kommer fra bæredygtige kilder. Vi lægger vægt på at reducere vores miljøpåvirkning ved at minimere affald og ved at bruge genanvendelige og miljøvenlige emballager.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi sætter en høj og konsistent kvalitet i vores madlavning og forplejning ved nøje at udvælge friske råvarer, der håndteres med omhu og ekspertise. Vores erfarne og dygtige kokke overvåger hele madlavningsprocessen og følger nøje procedurer for at sikre, at alle retter er tilberedt til perfektion. Vi gennemgår også regelmæssige interne og eksterne kvalitetskontroller for at opretholde vores høje standarder.

How does your company ensure a good working environment?

Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere ved opretholdelsen af en positiv og inkluderende arbejdskultur, der fremmer samarbejde og trivsel.

What kind of customers have you worked with?

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af kunder, hvor vores fleksible tilgang og skræddersyede løsninger gør det muligt for os at imødekomme behovene hos forskellige typer kunder. Vi leverer tjenester til frokostordninger, firmaevents, konferencer, møder, julefrokoster og nytår samt til større selskaber.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.2 /5

96 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
6%
2
18%
3
12%
4
12%
5
53%

Latest 3 reviews

LP

Rated Frokostordning

september 2023

DP

Rated Frokostordning

september 2023

Manglende vegans mad - Vi har folk som ikke får frokost i dag af denne grund.
Answer from The Catering Kitchen
september 2023
Hej Der skulle være en lille skål Chili con carne lavet på vegansk fars De 2 retter ligner hinanden den eneste forskel er hakket oksekød og vegansk fars Hilsen køkkenet
AP

Rated Brunch

september 2023

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 24. aug. 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from The Catering Kitchen

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.