MarketplaceKaffe maskininstallation
Person operating a coffee machine and equipment

Kaffe maskininstallation

Der er ikke noget, der slår en god kop kaffe, og det kræver det helt rette udstyr. Lad Officeguru finde en løsning, der kan slukke jeres kaffetørst. Uanset om I skal være sikre på, at jeres kaffemaskine er indstillet korrekt – eller I ønsker at lease en maskine, så har vi leverandører, der kan hjælpe med kaffe maskininstallation.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Vælg den rigtige kaffeløsning til dit kontor

Hvis kaffen skal være rigtig god, er det ikke helt nok bare at sætte stikket i og håbe på, at kaffemaskinen virker. Det kræver ofte lidt ekspertise at få installeret maskinen korrekt, så kaffebønnerne kværnes rigtigt og smager helt perfekt. Derudover kan I også få indstillet maskinen lige efter jeres behov, hvis I har specifikke ønsker til, hvordan den bedste latte eller cappuccino skal smage. 

Vi vil gerne hjælpe jer, uanset hvordan I foretrækker kaffen på kontoret. Det vigtigste er trods alt, at kaffen altid smager godt. Med Officeguru er det nemt at oprette en forespørgsel, så vender vores kvalitetsgodkendte leverandører tilbage med tilbud på kaffe maskininstallation.

Kaffe maskininstallation vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.9(50)
Fast response
Automatisk kaffemaskineEversysJuraManuel kaffemaskineRocketVictoria Arduino
4.9(18)
KaffeserviceAutomatiske kaffemaskinerManuelle kaffemaskinerFRANKERENEKAEspressomaskine
4.8(12)
hurtigeffektivkvalitetsorienteretserviceinstallationudrykningmaskinekaffemaskine
4.5(12)
Fast response
FilterskiftGenerel serviceHygiejne service
New on Officeguru
Økofriskristetkaffebønnerkaffekaffemaskinerbcorpbæredygtigt

Frequently asked questions

Hvad indebærer en kaffe maskininstallation?

Der bliver lavet rigtig mange kopper kaffe på jeres kaffemaskine hver eneste dag. Uanset hvilken kaffemaskine I har på kontoret, så har den brug for vedligeholdelse, løbende service og en gang imellem reparation. Med kaffe maskininstallation får I en professionel leverandør, der har ekspertise i at installere og indstille netop jeres kaffemaskine, så I er sikre på, at den fungerer korrekt. Du kan også købe eller leje en kaffemaskine gennem vores leverandører og lave en fast serviceaftale, så sørger de både for installation, indstilling og vedligeholdelse af maskinen.

Kan man lease en kaffemaskine til kontoret?

Hos vores leverandører kan du både købe og leje kaffemaskiner til kontoret. De har både manuelle espressomaskiner og fuldautomatiske kaffemaskiner, som giver jer mulighed for at lave alle slags kaffer med et enkelt tryk på maskinen. Hvis du leaser eller lejer en kaffemaskine til kontoret, kan du også samtidig lave en fast aftale om service og vedligeholdelse af maskine med leverandøren. 

Kan man få service på kaffemaskinen?

Uanset om I har jeres egen kaffemaskine, lejer eller leaser en, så er vedligeholdelse en uundværlig ting for at sikre sig, at maskinen fungerer og holder så længe som muligt. I kan nemt lave en abonnementsordning, hvor vores leverandører kommer forbi med faste intervaller og servicerer, renser, og afkalker maskinen og sørger for, at alle indstillinger er helt korrekte. 

Get an offer for Kaffe maskininstallation

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of kaffe maskininstallation

Hurtig respons på vores efterspørgsel samt levering/installation til UG.

Delivered by Øens Kaffe

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.