MarketplaceVendorsDaarbak Indoordesign

Daarbak Indoordesign

Verified

4.8(72)
Daarbak Indoordesign - Gulvkrukker der er produceret af 100% genanvendeligt polystyrenDaarbak Indoordesign - Håndlavede krukkerDaarbak Indoordesign - Mosvæg
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Hos Daarbak Indoordesign tilbyder vi serviceaftaler i form af standard- eller individuelle aftaler, som tager udgangspunkt i og hensyn til jeres særlige behov. Med en serviceaftale skal I ikke bruge tid og kræfter på at holde indeklimaet i topform – det gør vi. Det betyder, at I kan være sikre på, at virksomheden altid fremstår velplejet og med et optimalt indeklima. Det giver færre sygedage, mere effektive og gladere medarbejdere, som er til gavn for virksomheden og jeres kunder. Lad os mødes, så tager vi pulsen på jeres eksisterende beplantning – jeres planter vil elske jer for det.

Overview

28 years in business27 employees

Responsible

Michael V.

Services provided

Plant service

Bestseller

Vedligeholdelse af planter

Price

Skræddersyet

Tags

VedligeholdelseIndeklima
+3 tags
Beplantning, Standardaftale, Individuelle aftaler

Få indrettet kontoret efter jeres behov.

Price

Skræddersyet

Tags

KrukkerKontorbeplantning
+4 tags
Lejeaftale, Planteservice, Plantegaranti, Naturmaterialer

Plantevægge og mosvægge skaber liv og godt indeklima på kontoret, men kræver også opmærksomhed og pleje, hvis de skal trives. Med Officeguru kan du finde en leverandør, der tager sig af både indkøb, levering, installering og vedligeholdelse af plantevægge og mosvægge til kontoret.

Price

Skræddersyet

Tags

BeplantningArbejdsmiljø

Operational areas

Zip ranges

1000 - 9950

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi tilstræber altid at genanvende alt, der kan genanvendes – det kalder vi sund fornuft. Vi sorterer plante- og jordrester efter lovgivningsmæssige miljøkrav. Vi foretager detaljeret og korrekt sortering af plast og pap. Vi bortskaffer affald fra planter, forbrugsmaterialer og restprodukter på ansvarlig vis. Vi optimerer løbende transport af serviceruter af hensyn til CO2 udledning.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ikke nogen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi udfører planteservice med kvalitets- og miljøvenlige produkter. Vi foretager indkøb med omtanke for naturen, miljøet og ressourcerne

How does your company ensure a good working environment?

Grønt er ikke bare godt for øjnene – det er også godt for resten af kroppen. Gennem de seneste 15 år har vi oplevet, hvordan det påvirker medarbejdernes psyke og helbred, når grønne planter bliver en integreret del af indretningen. Nu er grønne planters evne til at rense luften og fjerne sundhedsskadelige stoffer endelig ved at blive anerkendt af videnskaben. Undersøgelser har vist, at et grønt indeklima bl.a. medfører, at: Færre lider af tør hals, hoste, træthed og hovedpine. Færre klager over dårligt indeklima. Færre oplever problemer med statisk elektricitet. Medarbejderne får det mentalt bedre, og det giver bedre trivsel og samarbejdsevner, samt et lavere stressniveau og blodtryk.

What kind of customers have you worked with?

Vi har bl.a. samarbejdet med MobilePay, Santander Consumer Bank og Simcorp.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.8 /5

72 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
50%
5
50%

Latest 3 reviews

CA

Rated Plant service

November 2023

CR

Rated Plant service

November 2023

RN

Rated Plant service

November 2023

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 31. Jan 2019

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Daarbak Indoordesign

Typical responds within 1-2 days
Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.