MarketplaceVendorsFrugtkurven

Frugtkurven

Verified

0(0)
Frugtkurven - FrugtKurven - Personligt & sikre valg af Firmafrugt til jeres virksomhedFrugtkurven - Personlig service og tilpasning er altid en del af FrugtKurvens FirmafrugtFrugtkurven - Snacks, sodavand, mælk til kaffen & nødder samt meget andet
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Vi startede op for 23 år siden, som et alternativ til slik og kage. I et tæt samarbejde med Fødevarestyrelsen/6 om dagen, var vi en del af kampagnen for udbredelse af firmafrugt og frugtordninger til virksomheder. I dag er vi en af landets største leverandører af firmafrugt i frugt- kurve og frugtkasser. Vi leverer mere end 275.000 stykker frisk frugt til virksomheder hver uge – året rundt – til såvel små og mellemstore virksomheder samt store multiinternationale selskaber. Se de mange muligheder her

Overview

Fast response
23 years in business47 employees

Responsible

Carsten L.

Services provided

Frugtordning til kontoret

Price

Få et tilbud i dag

Tags

FrugtkurvFrugtkasser
+7 tags
Økologisk, Levering, Variation, FirmaFrugt, Frugtordning, Frugtlevering, Øko Frugt

Smiley report

Giv kontoret en let vej til at slukke tørsten

Price

Fra 4 kr. inkl. lev.

Tags

SodavandDrikkevarer
+6 tags
Coca Cola, Faxe Kondi, Free, Sukkerfri, Light, Zero

Vær klar til det daglige snack attack med lækre, sunde snacks til kontoret.

Price

Fra 4,5 kr. pr. stk

Tags

ØkologiskSnack Gulerødder
+2 tags
Snack Grønt, Nødder

Operational areas

Zip ranges

1000 - 9990

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Frugtkurven går en naturlig frugtordning hånd-i-hånd med brugen af miljø- og svanemærkede tryksager. Dertil er vi godkendt af Fødevarestyrelsen til pakning, håndtering, distribution og salg af Økologisk frugt. Og så er vores produkter Nøglehulsmærket.

What certifications does your company have?

Frugtkurven bruger Svanemærket papir samt Svanemærket godkendt trykkeri, vi har Ø-mærket fra Fødevarestyrelsen, og så er vi Nøglehulsmærket.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi har mere end 22 års erfaring med levering af frugt til virksomheder. Vi pakker selv vores frugtordninger, hvor hver kurv pakkes individuelt med fokus på at minimere fejl. Hver enhed i pakkeriet får en unik pakkeseddel for at sikre nøjagtighed i leverancen. Vi stræber altid efter at levere en varieret, sæsonbestemt forsyning af høj kvalitet.

How does your company ensure a good working environment?

FrugtKurven arbejder for at skabe det bedste miljø for vores medarbejdere. Et eksempel på dette er tildelingen af en fast chauffør til hver leveringsdag, idet dette sikrer, at chaufførerne er velkendte med de specifikke behov for hver klient, og skaber et mere struktureret og stressfrit miljø for vores ansatte.

What kind of customers have you worked with?

FrugtKurven har arbejdet med mange forskellige former for virksomheder i hele Danmark. Vores kunder spænder fra mindre til større virksomheder, og vi skræddersyr vores tjenester for at imødekomme deres individuelle behov.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 28. Sep 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Frugtkurven

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.