MarketplaceVendorsGodt&Grøn Catering

Godt&Grøn Catering

Verified

4.2(27)
Godt&Grøn Catering - Varieret menu med forskellige retter til enhver smag.Godt&Grøn Catering - Frokosttallerken med retter af friske råvarer.Godt&Grøn Catering - Mad to-go gør det letter, når man er på farten.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Grundtanken hos Godt & Grøn Catering er primært omkring bæredygtighed, men også økologi, selv om de to størrelser ikke altid passer sammen, og derfor kommer nærhedsprincippet først. Alligevel holder vi meget af den økologisk tanke uden skadelige tilsætningsstoffer. Med hensyn til kød, fisk og fjerkræ, som generelt spiller andenviolin i vores køkken, er det samme kriterier; primært dansk og dernæst produkter fra vores nabolande. Naturligvis vil vi bruge produkter fra hele verden, da ris, avocado, og kokosmælk for at nævne nogle simple produkter også får en rolle i vores køkken. Men rygraden vil stadig udgøres af lokale produkter fra Danmark og lande tæt omkring os. Godt & Grøn catering forener det grønne med det velsmagende.

Overview

3 years in business10 employees

Responsible

Øjvind F.

Services provided

Lunch catering

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

Price

55-62 kr./kuvert

Tags

VegetariskVegansk
+2 tags
Grønt, Bæredygtigt

Minimum order

6

Smiley report

Organic badge

30-60% organic

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Skræddersyet

Tags

VegetariskVegansk
+2 tags
Grønt, Bæredygtigt

Operational areas

Zip ranges

1000 - 2999

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi arbejder hos Godt&Grønt b.la. med økologisk bæredygtighed, da vi den vej tager hensyn til naturen, og hjælper miljøet på vej mod bedre betingelser. Vi prioriterer herudover sæsonvarer og har stort fokus på mindre kød, for at hjælpe til mindskning af co2 udledningen.

What certifications does your company have?

Vi har bronze mærke i økologi.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi arbejder med systemer, der sikre høj konsistent og ikke mindst kvalitet. Vi arbejder hele tiden for at udvikle og gøre os dygtigere på vores område, og tager vores kunders feedback til os for at sikre vi hele tiden udvikler os mod at kunne imødekomme det de ønsker.

How does your company ensure a good working environment?

Hos Godt&Grønt er det vigtigt for os at vi er et team, og alle på tværs af afdelinger har samme mål. Vi har åben kommunikation, og hjælper hele tiden hinanden til at blive bedre.

What kind of customers have you worked with?

Godt&Grønt arbejder med en bred vifte af kunder på forskellige størrelser. Vi går ind for en grønnere hver dag, og hjælper virksomheder med små tiltag mod en grønnere profil igennem vores frokostordning.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.2 /5

27 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
50%
5
50%

Latest 2 reviews

MR

Rated Lunch catering

November 2023

GO

Rated Lunch catering

September 2023

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 11. Mar 2021

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Godt&Grøn Catering

Typical responds within a week
Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.