MarketplaceVendorsGorm's Social Dining

Gorm's Social Dining

Verified

0(0)
Gorm's Social Dining - Social dining - Arancini og carpaccio serveret til deling ved bordet.Gorm's Social Dining - Magstræde 16Gorm's Social Dining - Nyhavn 14Gorm's Social Dining - Den originale, tynde, sprøde GORMs pizzastil med de bedste råvarer.Gorm's Social Dining - Kokke i Nyhavn 14
AboutOperational areasFAQReviews

About

Social Dining menuen serveres på 3 stemningsfulde restauranter:  
Gorms byder på vin- og madoplevelser i historiske rammer i enten historiske Magstræde eller livlige Nyhavn i København eller i den hyggeligste restaurantgade Jægergårdsgade i Aarhus. 

I Magstræde 16 spredes madglæde og hygge på to etager i et gammelt, skævt bindingsværkshus i en af de ældste, brostensbelagte gader i det indre København. Restauranten er kendt som et intimt, hyggeligt og rart spisested i rustikke og uformelle omgivelser. 

Nyhavn 14 er med sin placering på “skyggesiden” i Nyhavn og fire trin ned, en hyggelig restaurant. Restauranten er et populært valg både før og efter teater- og musikoplevelser eller blot for den helt særlige sommerstemning du finder i havnemiljøet omkring Nyhavn. 

Jægergårdsgade 6 i Aarhus byder på en uformel og uprætentiøs stemning i 2 etager. De uhøjtidelige rammer er perfekte til delemad og festlige middage og sommerstemningen i Jægergårdsgade er noget helt særligt.   

 

Bagom Gorms

 

Den tynde sprøde surdejspizza er det bankende hjerte i Gorms, som har været med til at revolutionere måden, vi tænker pizza på - Men restauranterne kan meget mere end det! De byder også på smagfulde antipasti og masser af god vin. Køkkenet forener klassiske italienske smage og traditioner med deres egen legende tilgang til råvarer og smagskombinationer og personalet brænder for at give en uformel og hyggelig spiseoplevelse. Den ikoniske restaurant i Magstræde er den første, som åbnede i 2008. 

 

 Læs mere på wearegorms.dk 

 

Overview

15 years in business100 employees
JK

Responsible

Jesper K.

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4600
4600 - 4000
3000 - 3699

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

I GORMs arbejder vi kontinuerligt på at reducere vores miljøpåvirkning ved fx at reducere vores affaldsproduktionen og optimere vores generelle ressourceforbrug. Vi fokuserer så vidt muligt på at indkøbe råvarer fra lokale leverandører og partnere der prioriterer bæredygtighed og økologi, og så skifter vi løbende menuer for at anvende råvarer i sæson.

What certifications does your company have?

Økologisk spisemærke - Bronze

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi har defineret klare standarder og retningslinjer for kvalitet, vi investerer i uddannelse og træning af vores medarbejdere, så de har den nødvendige viden, færdigheder og kompetencer til at levere høj kvalitet. Vi har implementeret kvalitetsstyringssystemer og egenkontrolprocesser der hjælper os med at styre og forbedre kvaliteten og sikre en høj fødevaresikkerhed. Kunde- og medarbejderfeedback til at identificere mønstre og mangler, så vi hurtigt kan implementere evt. forbedringer, er en væsentlig del af vores arbejdsrutine.

How does your company ensure a good working environment?

Vi gennemfører en grundig risikovurdering af arbejdsmiljøet for at identificere potentielle farer og risici. Dette kan omfatte fysiske, ergonomiske, psykosociale faktorer. På baggrund af vurderingen træffer vi målrettede foranstaltninger for at minimere eller eliminere disse risici. Vi tager sociale og etiske hensyn ved at vægte mangfoldighed og inklusion højt, samt sikre sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Vi har en åben og gennemsigtig kommunikationskultur, og en flad organisation, hvor medarbejdere føler sig hørt og inddraget. De opfordres til aktiv deltagelse, feedback og idéudveksling. Vi forsøger at skabe en kultur der opmuntrer til balance mellem arbejde og privatliv samt fritidsaktiviteter. Og så investerer vi i medarbejdernes uddannelse, træning og udvikling for at sikre, at de har de nødvendige færdigheder og kompetencer til at udføre deres job effektivt og sikkert.

What kind of customers have you worked with?

Vi arbejder med mange slags gæster i huset: Private - Virksomheder - Fester i huset og selskaber hos gæsten samt takeaway. Lige fra ugentlige tilbagevendende, til faste kunder, der kommer retur en gang om året.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 7. Jun 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Gorm's Social Dining

Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.