Verified
Social Dining menuen serveres på 3 stemningsfulde restauranter:
Gorms byder på vin- og madoplevelser i historiske rammer i enten historiske Magstræde eller livlige Nyhavn i København eller i den hyggeligste restaurantgade Jægergårdsgade i Aarhus.
I Magstræde 16 spredes madglæde og hygge på to etager i et gammelt, skævt bindingsværkshus i en af de ældste, brostensbelagte gader i det indre København. Restauranten er kendt som et intimt, hyggeligt og rart spisested i rustikke og uformelle omgivelser.
Nyhavn 14 er med sin placering på “skyggesiden” i Nyhavn og fire trin ned, en hyggelig restaurant. Restauranten er et populært valg både før og efter teater- og musikoplevelser eller blot for den helt særlige sommerstemning du finder i havnemiljøet omkring Nyhavn.
Jægergårdsgade 6 i Aarhus byder på en uformel og uprætentiøs stemning i 2 etager. De uhøjtidelige rammer er perfekte til delemad og festlige middage og sommerstemningen i Jægergårdsgade er noget helt særligt.
Bagom Gorms
Den tynde sprøde surdejspizza er det bankende hjerte i Gorms, som har været med til at revolutionere måden, vi tænker pizza på - Men restauranterne kan meget mere end det! De byder også på smagfulde antipasti og masser af god vin. Køkkenet forener klassiske italienske smage og traditioner med deres egen legende tilgang til råvarer og smagskombinationer og personalet brænder for at give en uformel og hyggelig spiseoplevelse. Den ikoniske restaurant i Magstræde er den første, som åbnede i 2008.
Læs mere på wearegorms.dk
Responsible
Jesper K.
Zip ranges
I GORMs arbejder vi kontinuerligt på at reducere vores miljøpåvirkning ved fx at reducere vores affaldsproduktionen og optimere vores generelle ressourceforbrug. Vi fokuserer så vidt muligt på at indkøbe råvarer fra lokale leverandører og partnere der prioriterer bæredygtighed og økologi, og så skifter vi løbende menuer for at anvende råvarer i sæson.
Økologisk spisemærke - Bronze
Vi har defineret klare standarder og retningslinjer for kvalitet, vi investerer i uddannelse og træning af vores medarbejdere, så de har den nødvendige viden, færdigheder og kompetencer til at levere høj kvalitet. Vi har implementeret kvalitetsstyringssystemer og egenkontrolprocesser der hjælper os med at styre og forbedre kvaliteten og sikre en høj fødevaresikkerhed. Kunde- og medarbejderfeedback til at identificere mønstre og mangler, så vi hurtigt kan implementere evt. forbedringer, er en væsentlig del af vores arbejdsrutine.
Vi gennemfører en grundig risikovurdering af arbejdsmiljøet for at identificere potentielle farer og risici. Dette kan omfatte fysiske, ergonomiske, psykosociale faktorer. På baggrund af vurderingen træffer vi målrettede foranstaltninger for at minimere eller eliminere disse risici. Vi tager sociale og etiske hensyn ved at vægte mangfoldighed og inklusion højt, samt sikre sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen. Vi har en åben og gennemsigtig kommunikationskultur, og en flad organisation, hvor medarbejdere føler sig hørt og inddraget. De opfordres til aktiv deltagelse, feedback og idéudveksling. Vi forsøger at skabe en kultur der opmuntrer til balance mellem arbejde og privatliv samt fritidsaktiviteter. Og så investerer vi i medarbejdernes uddannelse, træning og udvikling for at sikre, at de har de nødvendige færdigheder og kompetencer til at udføre deres job effektivt og sikkert.
Vi arbejder med mange slags gæster i huset: Private - Virksomheder - Fester i huset og selskaber hos gæsten samt takeaway. Lige fra ugentlige tilbagevendende, til faste kunder, der kommer retur en gang om året.
Guruscore
0 /5
0 reviews
The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.
Verified
On 7. Jun 2023
Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.
View terms of payment