MarketplaceVendorsSera Låse & Sikring

Sera Låse & Sikring

Verified

0(0)
Sera Låse & Sikring - Få hjælp til at finde det perfekte låsesystem til din virksomhedSera Låse & Sikring - Få kontrol over adgangen til dine ejendomme og områderSera Låse & Sikring - SERA LÅSE & SIKRING, Specialister i skræddersyede sikkerhedsløsninger
AboutServicesFAQReviews

About

​Sera Låse & Sikring er specialister indenfor sikkerhedsløsninger. Vi skaber skræddersyede løsninger, og vi er der, når du har allermest brug for os. Vi sørger for løbende at uddanne vores personale i lyset af nye produkter og skiftende lovmæssige krav. Herved garanterer vi sikre og effektive sikkerhedsforanstaltninger, som står imod morgendagens udfordringer.

Vores team består af veluddannede låsesmede, godt rustede til at løse opgaver i højeste kvalitet. Som specialister, har vi stor erfaring med alt indenfor elektronisk- og mekanisk sikring, dørautomatik, porttelefoner, adgangskontrol, VingCard hotel låsesystemer, og står altid til rådighed med professionel rådgivning, i overensstemmelse med SKAFOR’s regler vedrørende sikring.

Med Sera Låse & Sikring som din partner, kan du forvente en kombination af dybdegående ekspertise, personligt fokuserede løsninger og en stor pålidelighed, uanset dine sikkerhedsudfordring.

Overview

12 years in business26 employees
KM

Responsible

Kim M.

Services provided

Låse & sikringsarbejde udføres af autoriseret låsesmed.

Price

Skræddersyet

Tags

Mekanisk sikringDørautomatik
+3 tags
Porttelefoner, Adgangskontrol, Låsesmed

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Sikkerhed og bæredygtighed går hånd i hånd hos Sera Låse & Sikring. Vi er dybt engagerede i at levere sikkerhedsløsninger, der ikke kun beskytter din ejendom, men også vores planet. Vi arbejder kontinuerligt på at integrere bæredygtige praksisser i alle aspekter af vores virksomhed, fra de materialer vi vælger, til de processer vi implementerer.

What certifications does your company have?

Kvalitet og pålidelighed er nøgleord for os. Sera Låse & Sikring er stolte over at være ISO 9001:2015 certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen. Vores certificering fra Intertek er din garanti for, at vi leverer sikkerhedsløsninger, der opfylder de højeste standarder i branchen og altid med din sikkerhed som førsteprioritet.

How does your company ensure consistent and high quality?

For os er konstant og høj kvalitet ikke bare et mål, men en standard. Vores team af erfarne låsesmede er dedikerede specialister, der løbende holder sig opdater med de nyeste teknologier og metoder i branchen. Vi implementerer nøje kvalitetskontroller og tilpasser vores løsninger skræddersyet til hver enkelt kunde, således at vi kan garantere sikker og effektiv sikring hver gang.

How does your company ensure a good working environment?

Hos Sera Låse & Sikring vægter vi vores medarbejderes trivsel højt. Et godt arbejdsmiljø er fundamentet for de kvalitetsløsninger, vi leverer til vores kunder. Vi sikrer løbende kompetenceudvikling, så alle teammedlemmer er opdaterede og engagerede. Samtidig skaber vi et miljø, hvor sikkerhed, respekt og samarbejde er i fokus.

What kind of customers have you worked with?

Vi tager sikkerhed alvorligt i alle sammenhænge - store som små. Vores kunder spænder bredt fra mindre private ejendomme til større virksomheder. Det inkluderer skoler, institutioner, hoteller og boligselskaber. Uanset størrelse eller branche, skræddersyr vi vores løsninger, så de passer præcist til vores kunders unikke behov og udfordringer indenfor sikring og låsesystemer.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 14. Jan 2019

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Sera Låse & Sikring

Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.