Direct: Byg bedre kunderelationer og spar tid i hverdagen

Inviter dine kunder til Officeguru med 0% i fee, og gør dine arbejdsgange nemmere.
Som frokostkøkken får du adgang til vores smarte værktøjer til problemfri køkkenadministration.

Saml hele din kundeadministration på Officeguru

  • Få det fulde overblik med alle dine kunder, samlet ét sted

  • Saml kommunikation med dine kunder i vores indbyggede chat

  • 0% fee på kunder du tilføjer

Dine kunder er dine kunder

Vi respekterer den indsats, du har lagt i at opbygge dine kundeforhold, og vores mål er at styrke disse bånd. Som partner hos os betaler du og dine kunder ingen gebyrer for at samarbejde på vores platform. Hos Officeguru tager vi ikke aktivt kontakt til dine kunder med tilbud om services, som du tilbyder. Hvis en af dine kunder alligevel ønsker at skifte, så modtager du vores fee i 3 måneder. Din succes er vores prioritet, og vores forretningsmodel fokuserer på, at dine kunder kan købe andre ydelser på vores marketplace.

Hæv bundlinjen og reducer madspild

  • Saml alle dine kunder hos Officeguru Lunch uden det koster en krone

  • Få gratis adgang til et professionelt og automatiseret system til frokostkøkkener

  • Slut med excel ark og flere forskellige systemer

Tilbyd den bedste service til jeres kunder

  • Kommuniker nemt med dine kunder direkte gennem vores chat app

  • Integration med e-conomic gør det nemt at sende fakturaer afsted til dine kunder

  • Giv dine kunder det fulde overblik over deres månedlige ordrer

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke vilkår gælder for en direct aftale?

De vilkår, som du allerede har aftalt med kunden, er det, der er gældende - Officeguru's vilkår gælder ikke for direkte aftaler.

Hvordan kan jeg være sikker på, at Officeguru ikke stjæler mine kunder?

Ved at invitere dine kunder til at bruge Officeguru, er vi bevidste om, at du viser os stor tillid. Vi vil ikke udføre direkte salgsaktiviteter rettet mod dine direkte kunder, og vi prøver ikke at vinde dem over til os. Vi ved, at kunderne vil finde værdi i de andre typer af kontorservices på markedspladsen og på den måde skabe værdi for os. Hvis kunden alligevel beslutter sig for at skifte til en anden leverandør af samme ydelse som din inde på markedspladsen, vil du som kompensation modtage 3 måneders fee på deres nye aftale.

Kan Officeguru se Direct aftalen?

Ja, vi er her for at hjælpe, hvis der opstår spørgsmål, eller du har brug for hjælp med Direct aftalen, og vi kan også se den igangværende kommunikation, og komme med hjælp og vejledning.

Kan en Direct kunde give anmeldelser?

Ja, en Direct-kunde kan godt give anmeldelser og feedback på jeres aftale gennem vores platform. Vi offentliggør dog ikke anmeldelser lavet på Direct-aftaler på din offentlige profil, og de indgår ikke i din Guruscore-beregning. For at fremvise de gode anmeldelser til potentielle nye kunder kan du altid kontakte kundeservice for at få vist anmeldelser fra dine Direct-kunder offentligt på platformen - men du bestemmer.

Kan jeg bruge e-conomic intergrationen?

Ja, du kan eksportere ordrer fra dine Direct-aftaler til e-conomic eller downloade som csv-fil, som du plejer. Sørg bare for at angive det korrekte kunde-ID på din aftale, hvis du selv fakturerer kunden og bruger e-conomic integrationen.