MarketplaceVendorsAppetithuset / Foodi Koncept APS

Appetithuset / Foodi Koncept APS

Verified

4.6(3)
Appetithuset / Foodi Koncept APS - Luksus Smørrebrød leveret til jer!Appetithuset / Foodi Koncept APS - Bredt udvalg af lækre og friske smørrebrød.Appetithuset / Foodi Koncept APS - Kartoffelmad med hjemmerørt urtemayonnaise, løg, radiser, og bacon.Appetithuset / Foodi Koncept APS - Skal vi levere maden til jeres næste begivenhed?Appetithuset / Foodi Koncept APS - Velsmagende salater lavet af sæsonens friske råvarer.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Appetithuset er din frokostleverandør der tilbyder et rigt og varieret madunivers, hvor kvalitet og friskhed ikke bare er en prioritet – det er en passion. Fra velsmagende varme retter til friske, sprøde salater, vores frokostordninger skuffer aldrig. Vores dygtige og engagerede team dedikerer sig til at sammensætte retter med kun de bedste sæsonråvarer. Uanset dine behov, leverer vi skræddersyede frokostløsninger til din virksomhed med en fleksibilitet, der matcher enhver forventning. Tag kontakt, og lad os sammen skabe madoplevelser, der huskes.

Overview

Fast response
2 years in business8 employees

Responsible

Vanessa D.

Services provided

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

Price

Fra 59 kr.

Tags

Klassisk frokostordningSandwichesSalater

Minimum order

10

Smiley report

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Fra 59 kr.

Tags

Charcuteri Grøntsagstærter Foccaciabrød Salater Desserter

Vi går den søde juletid i møde, og hvad er sødere end velsmagende julemad. Uanset om I ønsker at ændre frokosten på kontoret til en julemenu, eller I skal bruge en julemenu til årets julefest, så kan vores partnere give et uforpligtende tilbud, som passer til jeres smagsløg og behov. Har i hertil behov for hjælp til servering og afrydning, så indhent også et tilbud på Event Personale. Så skal i ikke tænke på det praktiske.

Price

Afhængig af setup

Tags

Julefrokost til kontoret

Operational areas

Zip ranges

1000 - 2700
4000 - 4600
2800 - 3600

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Appetithuset forpligter sig til bæredygtighed ved at prioriterer brug af sæsonens råvarer og gennem samarbejde med lokale leverandører for at sikre friskhed og støtte lokale producenter.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Kvalitet er kernen i alt, hvad vi foretager os hos Appetithuset. Fra vores råvarer til vores hjemmelavede dressinger, garanterer vi kun det bedste. Vores dedikerede team forbedrer sig løbenende og holder sig konstant opdateret for at opretholde vores høje standarder og kvalitet.

How does your company ensure a good working environment?

Et godt arbejdsmiljø er afgørende for os. Vi tror på, at et tilfreds team arbejder bedre og langt mere effektivt. Derfor sørger vi for, at vores medarbejdere har adgang til de nødvendige ressourcer, og vi opmuntrer til åben kommunikation for at sikre et sundt og støttende arbejdsmiljø.

What kind of customers have you worked with?

Appetithuset har haft fornøjelsen af at servicere et bredt udvalg af kunder - uanset størrelsen på opgaven er vores mål altid at levere mad af høj kvalitet og en enestående serviceoplevelse.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.6 /5

3 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
100%

Latest 1 reviews

NH

Rated Lunch catering

March 2024

Rigtig gode smørrebrød! Tak for mad.

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 30. Oct 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Appetithuset / Foodi Koncept APS

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.