MarketplaceVendorsFloral Affairs ApS

Floral Affairs ApS

Verified

New on Officeguru
Floral Affairs ApS - "Rosenhaven"Floral Affairs ApS - "Grønne Glimt"Floral Affairs ApS - "Brise"Floral Affairs ApS - "Sommerhave"Floral Affairs ApS - "Medvind"
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Our purpose is to accelerate the world´s transition towards sustainable use of flowers.

Floral Affairs er en virksomhed, der pionerer indenfor den fremtidige blomsterløsning til virksomheder.
Vores buketter er skabt af helt naturlige blomster, som er ’præserverede’ hvilket giver en gennemsnitlig holdbarhed på 6-8 måneder. En unik mulighed, der er ukendt hos stort set alle virksomheder.

(Blomsterne kommer bedst til deres ret, når man ser dem i virkeligheden. Book en uforpligtende fremvisning af vores blomster i jeres virksomhed. Kontakt os på [email protected] eller +45 51 78 41 91.)

 

De direkte gevinster ved ’præserverede’ blomster er betydelige:

 

* Gennemsnitlig holdbarhed på 6-8 måneder.

* CO2 aftryk reduceres med +90%.

* Intet behov for vand & pleje.

* En typisk besparelse på 80% på virksomheders blomsterbudget.

Vi samarbejder med lokale gårde og binder alle buketter selv på vores lager i Danmark.

Efter Adam´s (stifteren af Floral Affairs) første 5 år i blomsterindustrien, blev han opmærksom på den enormt negative impact, importen af masseproducerede blomster har på både miljøet og mennesker.

Citat Adam Juel Bergmann, founder:

"Det er en trist realitet, at en buket blomster i gennemsnit udleder 37 kilo Co2, inden den når frem til vores vase her i Danmark. Det chokerende tal varierer delvist fra om blomsterne er dyrket i opvarmede drivhuse i Europa, eller om de flyves ind fra lande i Afrika og Sydamerika, under konstant opbevaring i kølerum. Desværre er CO2-udledningen bare en lille del af den samlede skade. Fordi blomster ikke er fødevarer, er der ofte færre restriktioner på brug af sprøjtegifte, hvilket fører til omfattende brug af pesticider, herunder særligt insekticider, fungicider og herbicider."

Overview

Fast response
1 years in business4 employees

Responsible

Adam J. B.

Services provided

Med et blomsterabonnement får i leveret smukke buketter direkte til døren, hver uge, hveranden uge eller efter jeres behov. Buketterne kan tilpasses i størrelsen og der varieres løbende i farver og udtryk.

Price

Fra 288DKK

Tags

Naturlige blomster6 måneders holdbarhed
+5 tags
Præservering, Bæredygtighed, 90% CO2 nedsættelse, Økonomiske besparelser, Innovation

Buketter og planter er altid indbydende på kontoret og en skøn gave at forære en kollega. Vores partnere tilbyder enkelt leveringer af både buketter og planter til enhver lejlighed. Der er også mulighed for, at i kan få en fast levering på mærkedage, så sørger vi for at der altid står en grøn gave klar til den specielle anledning.

Price

Fra 288DKK

Tags

Naturlige blomster6 måneders holdbarhed
+5 tags
Præservering, Bæredygtighed, 90% CO2 nedsættelse, Økonomiske besparelser, Innovation

Operational areas

Zip ranges

1050 - 2990
3450 - 3460
3500 - 3520
4000 - 4000

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Lang holdbarhed : Vores naturlige, præserverede blomster har en lang holdbarhed, typisk 6-8 måneder, hvilket markant reducerer den skade, der opstår ved dyrkning og transport i den konventionelle friske blomsterindustri.

Transport : På grund af den forlængede holdbarhed på vores blomster kan vi undgå flytransport og i stedet benytte "grønnere" fragtmetoder som skib og lastbil.

Ingen Kølelagring : I modsætning til konventionelle friske blomster, som kræver konstant kølelagring, grundet deres holdbarhed på 7-12 dage, opbevares vores blomster aldrig på køl.

Blomsterspild : Det enorme spild, der opstår i den konventionelle friske blomsterindustri (ca. 40 % går til spilde), reduceres markant takket være den lange holdbarhed og vores evne til at ordreproducere.

Dyk ned i alle fordelene ved vores blomster her: https://floralaffairs.co/sustainability/

What certifications does your company have?

FSI certificeret blomsterproducent.

How does your company ensure consistent and high quality?

Strenge Kvalitetskontroller : Der er etableret omfattende kvalitetskontroller på alle stadier af præserveringsprocessen for at sikre, at kun de smukkeste blomster når vores kunder.

Produktionsforhold: Blomsterne dyrkes under optimale forhold. For eksempel bliver vores roser dyrket i Ecuador på bjergene i Cayambe. Dette område er kendt for sine unikke betingelser for blomsterdyrkning, da roserne vokser i en højde af 2800 meter over havets overflade, med temperaturer, der varierer fra over 30 grader om dagen til frostgrader om natten.

Buketbinding : Alle buketter bindes af vores erfarne blomsterdekoratører på vores lager i Danmark.

Lang holdbarhed: Vores naturlige præserverede blomster har en minimumsholdbarhed på 6 måneder, hvilket garanterer langvarig tilfredshed hos kunderne. Mange af vores kunders blomster holder sig flotte langt ud over 6 måneder, og de nyder at rotere dem rundt i virksomheden.

Kundefeedback: Vi indsamler regelmæssigt kundefeedback og bruger denne til løbende at forbedre vores produkter og tjenester.

How does your company ensure a good working environment?

Floral Affairs består af et lille team, der alle er drevet af at skabe en bæredygtig forandring i blomsterbranchen.

What kind of customers have you worked with?

Vi samarbejder med store og små virksomheder, som er autentisk ambitiøse inde for klima, bæredygtighed og nedsættelse af CO2. Udvalgte brancher og virksomheder vi arbejder med:

Advokatfirmaer: Horten, DLA Piper, Lundgrens.

Hoteller/Conference: Kokkedal slot, Gilleleje badehotel, Skovshoved hotel, IDA Conference, KolleKolle.

Andet: Group88, Scandinavian Coffee System, Keepers.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 3. May 2024

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Floral Affairs ApS

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.