MarketplaceVendorsFROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects)
F(CGP

FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects)

Verified

0(0)
FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects) - Eksempel på retter fra vores køkken.FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects) - Eksempel på retter fra vores køkken.FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects) - Eksempel på retter fra vores køkken.FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects) - Eksempel på retter fra vores køkken.FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects) - Eksempel på retter fra vores køkken.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

FROKOSTKØKKENET – En frokostoplevelse udover det sædvanlige

Med over 15 års erfaring fra Københavns restaurationsmiljø er holdet bag FROKOSTKØKKENET eksperter i at skabe gastronomiske oplevelser. Bag projektet står Copenhagen Gastro Projects, der også driver anerkendte spisesteder som Nyhavn 14, Magstræde 16, Bjørn & Delfino samt det populære pizza-brand GORMs, ledet af TV-kokken Gorm Wisweh.

Hos FROKOSTKØKKENET er målet at være mere end bare en leverandør – vi ønsker at være en betroet samarbejdspartner. Vi lægger stor vægt på dialog og skræddersyede løsninger, så frokostordningen tilpasses jeres specifikke behov og forventninger. Med en personlig tilgang sikrer vi, at der løbende justeres og optimeres, hvis der er behov for det, for at skabe den bedst mulige frokostoplevelse.

Vores køkken bygger på nøgleord som håndværk, kvalitet, grundighed og en passion for gastronomi. Inspireret af alverdens køkkener kombinerer vi det bedste fra klassiske hjemlige smage med spændende internationale retter. Menuen er baseret på sæsonens råvarer, der både kan være lokale og eksotiske, for at skabe variation og smagfulde måltider.

Frokostmenuen kan indeholde alt fra klassiske danske retter som "boller i karry" og "tarteletter" til krydrede mellemøstlige og asiatiske retter. Samtidig er der plads til de simple glæder som hjemmebagt rugbrød med hjemmelavet leverpostej og hjemmesyltede rødbeder. Vi stræber efter at gøre frokosten til et dagligt højdepunkt – et øjeblik til at nyde og genoplade med sund, nærende og velsmagende mad.

Menuen hos FROKOSTKØKKENET består af:

  • Dagens varme ret med tilbehør
    Varierende retter baseret på oksekød, svinekød, kylling, fisk eller vegetariske alternativer. Vi prioriterer dyrevelfærd i menuens sammensætning og balancerer kvalitet og pris.

  • To friske salater
    Salaterne fokuserer på sæsonens grøntsager, med både fyldige og lettere variationer, som bønner, kerner og bladsalater.

  • Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød med to slags pålæg
    Pålægsdelen byder på et varieret udvalg af charcuteri, delikatesser og hjemmelavede elementer som postejer og pålægssalater.

  • Vegetarisk dag og kagedag – hver torsdag.

Fleksibilitet og særlige behov
Vi tager hensyn til allergener og tilbyder altid vegetariske alternativer. Derudover kan vi tilføje ekstra pålæg, grøntsager, frugt eller oste efter jeres ønsker.

Mødeforplejning og events
Til møder og arrangementer tilbyder vi frokostplatter, sandwich, tapas, frugtfade og andre alternativer, der passer til enhver lejlighed.

Reducér madspild
Vi tilbyder rådgivning om, hvordan mængderne kan tilpasses jeres behov for at minimere madspild, uden at gå på kompromis med udvalget.

Overview

1 years in business
6 employees

Responsible

Christian M.

Services provided

Lunch catering

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

View

Price

59,-

Tags

varieret
hjemmelavet
+2 tags
nærende, vegetar

Minimum order

15

Smiley report

Operational areas

Zip ranges

2600 - 2765
2800 - 2880

Frequently asked questions

What certifications does your company have?

Ingen certificeringer pt.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi har grundig sensorisk kvalitetskontrol forud for hver leverance, hvor mindst 2 forskellige kokke, heriblandt chefkokken, skal have smagt på maden, inden den forlader køkkenet. Derudover benytter vi e-Smiley og helt faste kontrolprocedurer ift. generel fødevaresikkerhed og kontrol.

Vi bruger altid friske råvarer og kører med minimumsbeholdning på lageret, så råvarer klargøres så tæt på produktion og pakning som muligt.

How does your company ensure a good working environment?

Vi er et lille fasttømret team, som har arbejdet sammen siden lanceringen i 2023. Vi arbejder løbende med optimering af både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i køkkenet gennem en åben og tillidsfuld dialog.

What kind of customers have you worked with?

Vi har arbejdet med en lang række virksomheder af varierende størrelse, lige fra mindre virksomheder med 15 medarbejdere til større virksomheder med +100 medarbejdere. Vores typiske kunder er i dag mellem 15 og 60 medarbejdere.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 11. Sep 2024

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects)

Typical responds within a day
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Select service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.