MarketplaceVendorsFrugt.dk Aps

Frugt.dk Aps

Verified

4.4(256)
Frugt.dk Aps - FirmafrugtFrugt.dk Aps - FrokostordningFrugt.dk Aps - KildevandFrugt.dk Aps - MejeriFrugt.dk Aps - Snacks & Sødt
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Frugt.dk har eksisteret i mere end 20 år, hvilket gør os til en af Danmarks største leverandører af frugtordninger til virksomheder. Hos Frugt.dk har vi fokus på høj kvalitet, velsmag og ansvarlighed, herunder miljø og madspild og vi leverer en række services til kontoret: Frugtordning, snacks, frokostordning, drikkelse, blomsterabonnement og gavekurve.

Vi har fokus på vores kunders behov, og arbejder fokuseret og kontinuerligt på at være de bedste på markedet. Vi går meget op i miljøet og leverer derfor, hvor det er muligt, på elcykler eller i elbil.

Al emballage og plast sorteres og genbruges - engangspaller genbuges til produktion af træpiller. Madspild er der også tænkt på. Vi har i mere end 10 år haft samarbejde med Fødevarebanken, som hver uge afhenter frasorteret frugt. Frugten doneres til socialt udsatte, hjemløse m.m.

Frugt, snacks og drikkelse

Vi tilbyder et bredt udvalg af frugtordninger, som kan tilpasses efter jeres behov. Der kan vælges mellem konventionel eller økologisk frugt, som er tilpasset årstiden.

Der kan leveres i pæne genbrugs-fletkurve.

Derudover tilbyder vi også levering af både drikkevarer og snacks som nødder, myslibarers og andet godt til den søde tand.

Quicklunch

Quicklunch er den nemme frokostløsning til den travle arbejdsplads. Vi leverer en lækker frokostkasse til jeres kontor svarende til en hel uge. Her får I masser af fleksibilitet, da I kan vælge at samles om frokosten – eller spise hver for sig, når det passer ind i den enkelte medarbejders planer for dagen.

Frokostkassen indeholder alt godt til det kolde frokostbord i form af brød og smør, en variation af pålæg og tilbehør samt frisk grønt, snacks, grøntsager og dip. Et godt alternativ til selv at skulle handle ind i supermarkedet. Der er tre kasser at vælge mellem, og indholdet sørger vi naturligvis for at variere fra uge til uge.

Blomsterbuketter og gavekurve

Vi tilbyder smukke blomsterbuketter som abonnement til f.eks. receptionen eller kontoret. Buketterne er smukt bundet med sæsonens aktuelle blomster. Derudover har vi gavekurve, som kan sammensættes efter jeres ønsker med et lækkert udvalg af vin, chokolade osv.

Overview

Fast response
24 years in business18 employees

Responsible

Kundeservice T.

Services provided

Frugtordning til kontoret

Price

Fra 37 kr.

Tags

FrugtkurveØkologisk
+2 tags
Variation, Sæsonbestemt

Smiley report

Vær klar til det daglige snack attack med lækre, sunde snacks til kontoret.

Price

Fra 12,43 kr.

Tags

NødderSnack-grøntMyslibar

Vores samarbejdspartnere kan tilbyde et bredt udvalg af både gaver og planter til fødselsdage og mærkedage.

Price

Fra 250,- kr.

Tags

GavekurvSlik
+2 tags
Vin, Øl

Operational areas

Zip ranges

1000 - 9990

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi er stolte af vores engagement i bæredygtighed. Hvilket betyder at leveringer foregår både på elcykler og i elbiler. Alt emballage og plast sorteres og genbruges. Selv engangspaller genbruges til produktion af træpiller.  Vi har også et langvarigt samarbejde med Fødevarebanken, hvor vi donerer frasorteret frugt hver uge til socialt udsatte og hjemløse.

What certifications does your company have?

Frugt.dk er EU-økologicertificeret og har fødevarestyrelsens økologimærke certifikat for erhvervsdrivende. Derudover har vores tryksager FSC®-certificering.

How does your company ensure consistent and high quality?

Hos Frugt.dk har vi et tæt samarbejde med vores leverandører for at sikre, at vi kun får de bedste produkter. Frugten er tilpasset årstiden, så der altid leveres frugt på højeste kvalitetsniveau.  Derudover har vi et dedikeret team, der dagligt sikrer at frugten gennemses inden pakning.

How does your company ensure a good working environment?

Hos Frugt.dk værdsætter vi vores medarbejdere og stræber efter et positivt arbejdsmiljø.

Vores medarbejdere er kernen i virksomheden og vi passer på dem. Derfor har vi også stort fokus på at værne om deres sikkerhed og arbejdsglæde.

Vi har blandt andet investeret i pakkeborde i forskellige højder, så alle ansatte kan stå ved et pakkebord, der passer perfekt til dem. Der er ligeledes rulleborde til rådighed for alle medarbejdere, og vi har investeret i ordentlig LED-belysning og selvkørende gulvvaskere, for at lette medarbejdernes arbejde.

What kind of customers have you worked with?

Vi har fornøjelsen af at arbejde med en bred vifte af kunder - fra små startups til nogle af Danmarks største erhvervsvirksomheder.  Vi tilpasser vores services til at imødekomme behovene for hver enkelt virksomhed, uanset størrelse eller branche.  Vores kunder værdsætter vores fokus på høj kvalitet, ansvarlighed og personlig service.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.4 /5

256 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
12%
2
0%
3
16%
4
28%
5
44%

Latest 3 reviews

LJ

Rated Fruit subscription

May 2024

DL

Rated Fruit subscription

May 2024

FL

Rated Fruit subscription

May 2024

lækkert frugt

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 14. Mar 2019

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Frugt.dk Aps

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.