MarketplaceVendorsKbhTeambuilding

KbhTeambuilding

Verified

0(0)
KbhTeambuilding - Firma 5-kamp teambuildingKbhTeambuilding - Kuglebanen teambuildingKbhTeambuilding - teambuilding
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Få det bedste ud af dit team og skab den bedste dynamik i forhold til præcis jeres behov. Med KbhTeambuilding får du hjælp til til at sammensætte den helt rigtige team dag. Vi har masser ideer og tips til, hvad man kan lave og hvad der passer godt sammen. Vi sørger for at hjælpe med koordinering, tidsplaner og alt det andet praktiske, så I får maksimeret jeres faglige udbytte og har overskud til det sjove. Vi har vores base i København, men dækker hele landet med de fleste af vores services og teambuilding.

Overview

6 years in business2 employees

Responsible

Jonas V.

Services provided

Hold stemningen i top med et godt indslag til festen. Her ved at forevige festen med en Photo both eller indslag i form af et cocktailkursus, en tryllekunstner eller måske en komiker der kommer og sætter gang i lattermusklerne. Fortæl os hvad i ønsker eller lad vores samarbejdspartnere inspirere Jer.

Price

Min. 7700

Tags

Teambuilding

Strengthen bond and performance with team building.

Operational areas

Zip ranges

1000 - 9990

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi forsøger at integrere bæredygtige principper og genbruge ressourcer så vidt muligt i vores virksomhed. Det betyder, at vi konstant søger efter måder at minimere vores miljømæssige fodspor på, samtidig med at vi leverer høj kvalitet til vores kunder.

What certifications does your company have?

Selvom vi ikke besidder nogen officielle certificeringer, prioriterer vi kvaliteten af vores service meget højt. Dette sikrer vi ved at uddanne vores egne instruktører for at garantere, at de opfylder vores strenge standarder og leverer den bedste oplevelse for vores kunder.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi sikrer ensartethed og høj kvalitet i vores service, ved at uddanner vores egne instruktører. Derudover lægger vi stor vægt på personlighed og den personlige kontakt med vores kunder. Vi tror på, at en tæt relation sikrer, at kundens behov og ønsker altid bliver imødekommet til fulde.

How does your company ensure a good working environment?

Vi er stolte af vores intime arbejdsmiljø som et lille team, hvor vi imødekommer klar kommunikationen, og at vi begge føler os værdsatte. Dette tætte samarbejde skaber et stærkt fundament for et sundt og positivt arbejdsmiljø.

What kind of customers have you worked with?

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde med en bred skare af kunder. Vores kundebase spænder fra den mindre to-mands virksomhed til større organisationer som Novo Nordisk. Uanset størrelsen på virksomheden stræber vi altid efter at levere skræddersyede løsninger, der opfylder hver enkelt kundes unikke behov.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 3. Apr 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from KbhTeambuilding

Typical responds within a week
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.