MarketplaceVendorsKomma Kaffe

Komma Kaffe

Verified

4.8(13)
Komma Kaffe - Kvalitetskontrol: Vores ugentlige "cuppings"Komma Kaffe - Farvemåling: RistegraderKomma Kaffe - CEO Omar Maagaard Hossain til kaffemesterskabKomma Kaffe - Loring rister: Alt kaffe bliver ristet ude på vores risteri i SøborgKomma Kaffe - Uganda Origintur 2022
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Vi importerer udelukkende kaffebønner fra plantager, hvor farmerne er sikret ordentlige forhold. Vi rister dagligt på vores risteri i Søborg, for at sikre friske bønner og forsøger at tænke så lokalt som muligt. Vi gør alt, hvad vi kan for at tænke på miljøet - vi har: Reduktion af CO2 udladning i risteriet, genanvender overskydende produktionsmaterialer, har CO2 neutrale poser, cirkulær leveringssystem og fokus på nedbringelse af spild. Vi har gode priser på unik ristet premium kaffe og på leasing af maskiner. Lad os hjælpe jer med at finde den bedste løsning til jeres behov, så der altid er frisk kvalitetskaffe til hele kontoret.

Overview

3 years in business6 employees

Responsible

Omar M. H.

Services provided

Kaffe abonnement/service

Maskininstallation/service

Price

5000

Tags

hurtigeffektiv
+6 tags
kvalitetsorienteret, service, installation, udrykning, maskine, kaffemaskine

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4999

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Udover de bæredygtige tiltag vi har i vores produktion, adskiller vores tilgang til kaffekøb sig fra flertallet af specialkafferisterier. Vi køber flere kvalitetsgrader, modsat dem, der ofte kun køber i kvalitet 1. Vi værdsætter smagen og det arbejde, der lægges i kvalitet 2 og 3 kaffer. Disse køber vi til premium priser fra producenterne som investeringer, der kan forbedre kvaliteten. Dette er en del af vores mål om langvarige partnerskaber, hvilket styrker forholdet og muliggør en mere bæredygtig produktion med fokus på biodiversitet og genplantning af jordene.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi har mere end 30 års samlet erfaring inden for kaffeuniverset. Vi afholder ugentlige "cuppings", som er kaffesmagninger, og ugentlige kvalitetskontrolsessioner for at sikre, at kaffen smager, som den skal, eller om kaffebønnerne har ændret sig, da vi arbejder med produkter, der naturligvis vil ændre sig i løbet af året. Dette kræver fleksibilitet og smidighed fra vores side for konstant at sikre, at kaffen altid er upåklagelig.

How does your company ensure a good working environment?

Vi er et ungt og mangfoldigt team. I 2024 starter vi som mentorvirksomhed, hvor vi kan være med til at hjælpe unge mennesker, der har brug for et inspirerende skub.

What kind of customers have you worked with?

På meget kort tid er det lykkedes os at træde ind på markedet med veletablerede virksomheder som HK Hovedstaden, Banegaarden, World Trade Center Ballerup og mange flere, hvilket giver brugerne fantastiske kaffer hver dag.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.8 /5

13 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
33%
5
67%

Latest 3 reviews

MG

Rated Coffee subscription

June 2024

JP

Rated Coffee subscription

April 2024

Super lækkert, frikadeller, er altid en vinder
Answer from Komma Kaffe
April 2024
Tak for anmeldelsen, men ret sikker på vi ikke sælger frikadeller;)

March 2022

Would hire again

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 2. Feb 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Komma Kaffe

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.