Vi er et nyopstartet køkken med mange erfarne og passionerede kræfter, der sætter en ære i veltillavet mad af gode råvarer samt en indbydende anretning. Menuer bygges op med hensyn til sæson og med inspiration særligt fra det klassiske nordiske køkken, Sydeuropa og Asien. Vi har egen bager og er stærke i det veganske køkken. Vores varme vegetarret er altid veganske. Vi er fleksible i forhold til allergener og har mulighed for at lave disse som singlepacks. Vi er også leveringsdygtige i diverse mødeforplejning og specialarrangementer, det kan være alt fra sandwich og smørrebrød til platter og buffeter. Endvidere har vi mulighed for at levere mælk og frugt.
Vi går ikke på kompromis med kvalitet og søger altid en god dialog med vores kunder i forhold til ønsker og tilpasning af "menu-pakken".
Vi lever af glade og tilfredse kunder.
Vi opererer med 3 køkkener:
"König Gourmet": (se menu under vedhæftede)
Varm ret med tilbehør
2 kolde topping/tilbehør til varm ret
3 slags pålæg
2 anrettede salater
Ost 2 gange om ugen
3 slags crudite med dip 2 gange om ugen
Kage/dessert 1 gang om ugen
Hjemmebagt rugbrød og madbrød dagligt
Responsible
Jakob K. K.
Find products for your office.
Sund frokostordning til enhver smag
Vi går den søde juletid i møde, og hvad er sødere end velsmagende julemad. Uanset om I ønsker at ændre frokosten på kontoret til en julemenu, eller I skal bruge en julemenu til årets julefest, så kan vores partnere give et uforpligtende tilbud, som passer til jeres smagsløg og behov. Har I hertil behov for hjælp til servering og afrydning, så indhent også et tilbud på Event Personale. Så skal i ikke tænke på det praktiske.
Price
279
Tags
Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.
Price
Fra 58,-
Tags
Zip ranges
Primært arbejder vi med omtanke. Hvordan tilbereder vi med mindst mulig strøm- og vandforbrug. Indkøb og tilberedning Tilpasses i løbende dialog, så vi minimerer overproduktion og varer der udløber. Dagligt tages stilling til om overskud kan indgå i anden sammenhæng. Dette især til smagsgiver. Kan urter bruges til olie, kan grønt bages af og laves til bouillon, pure eller lignende?
Ingen Certificeringer for nuværende
Vi har en høj procentdel af faglært personale, der sikrer en høj kvalitet i produktion og anretning samt grundig kontrol ved varemodtagelse. Vi bruger friske råvarer og minimerer vores lager, så alt klargøres så tæt på produktion og pakning som muligt. Vores kokke samarbejder om tilsmagning og udvikling, så der er flere ind over hver ret. Dagligt testes dagens frokostpakke i egen kantine.
Vi har nedsat en arbejdsmiljøorganisation, der efter forskrifter repræsenterer alle personalegrupper. Der arbejdes løbende med optimering af både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Mottoet er:" glade kokke laver god mad"
Til trods for vores unge alder som køkken, har vi samlet erfaring med tilpassede frokostordninger i forskellige afskygninger og op til 200 personer. Dertil har vi arbejdet en del med diverse mødeforplejning. Vores typiske kunde er virksomhed på 15-75 personer, der ønsker klassisk frokost med et lille tvist på pålægget og lidt mere tvist på den varme ret. Vores kunder sætter pris på, at vi har egen bager/konditor.
Guruscore
4.7 /5
526 reviews
Filter by rating
Latest 3 reviews
Steffen S.
Reviewed Lunch catering
December 2024
Bettina S.
Reviewed Lunch catering
December 2024
Mikala L.
Reviewed Lunch catering
December 2024
The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.
On 19. Jun 2023
Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.
View terms of payment