MarketplaceVendorsKragerup & Ko ApS

Kragerup & Ko ApS

Verified

4.7(114)
Kragerup & Ko ApS - .Kragerup & Ko ApS - .Kragerup & Ko ApS - .
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Glæd dig til en velfortjent frokostpause, når Kragerup & Ko. forkæler dig med lækker, sund mad. Vi brænder for at skabe farverige retter, der sprudler af smag og samler inspiration fra alle verdens hjørner. Maden er naturligvis hjemmelavet, og de friske råvarer får hver dag en kyndig behandling og tilberedning af vores hold af dygtige kokke.

Hos Kragerup & Ko har vi en ambition om, at frokosten altid skal skabe velvære og glæde, og derfor får du stor variation i menuen, uanset om du foretrækker kød, fisk, det veganske eller vegetariske måltid.

Hos Kragerup & Ko vil kærligheden til maden skinne klart igennem, og du vil altid få en hjemmelavet frokost med masser af grønt og friske krydderurter. Vi har stor fokus på det vegetariske og det veganske måltid, som altid er varieret, og indeholder den anbefalede mængde proteiner for et energirigtigt måltid.

Vi går meget op i bæredygtighed, og arbejder hver dag aktivt på at udnytte hver enkelt råvare optimalt, så vi også fra køkkenet kan nedbringe overflødigt madspild. Vi stiller høje krav til vores leverandører i forhold til kvaliteten af råvarer – og prioriterer dyrevelfærd samt bestræber os på at bruge så mange lokale råvarer som muligt.

Køkkenchef, Jesper Kragerup har siden 2002 drevet Kragerup & Ko. Efter mange år i branchen, både herhjemme og under mere eksotiske himmelstrøg, har han samlet de bedste opskrifter til en smagfuld frokostordning.

Hos os er du garanteret en frokostoplevelse, der tilfredsstiller dine behov, hjælper til din produktivt, og giver dig energi til resten af dagen. Hos Kragerup & Ko. kan du og dine kollegaer regne med en enestående service, og du vil opleve sunde, smagfulde og farverige måltider, der er nysgerrige og innovative men stadig genkendelige.

Udover frokost kan Kragerup & Ko også levere kulinariske oplevelser til jeres mødeaktiviteter og jeres næste selskab eller reception.

Sådan er vores frokost sammensat:

Dagens lune ret med 2 slags vegetarisk tilbehør

En blandet salatbar med 6 forskellige ingredienser

2 slags hjemmelavet dressing lLeveres om mandagen, til hele ugen)

2 slags pålæg 3

slags ost med hjemmelavet syltet tilbehør

Økologisk Emmerys rugbrød hjemmebagt lyst brød

Torsdagskage

Torsdag er fast fiskedag. Er du ikke den store fiskespiser, laver vi gerne en alternativ kødret den dag. Det er også muligt at lave helt kødfrie dage – eks. Meatfree Monday, hvis det skulle være et ønske.

Overview

High demand
Top vendor
Fast response
21 years in business10 employees

Responsible

Sisse K.

Services provided

Lunch catering

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

Price

fra 64 kr/kuvert

Tags

AlmindeligVegansk
+4 tags
Vegetar, Glutenfri, Laktosefri, Uden svinekød

Minimum order

10

Smiley report

Gør jeres møder til noget helt specielt med mødeforplejning.

Price

Aftales efter behov

Tags

Fleksible løsningerAlmindelig
+5 tags
Vegansk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri, Uden svinekød

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Aftales efter behov

Tags

Fleksible løsningerAlmindelig
+5 tags
Vegansk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri, Uden svinekød

Operational areas

Zip ranges

1000 - 3500

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Kragerup & Ko er bæredygtighed en del af vores DNA. Vi arbejder hårdt for at minimere madspild ved at udnytte hver eneste råvare. Gennem Daka ReFood indsamles og genanvendes vores madaffald, til foder, gødning, biogas og biodiesel. Vi prioriterer også brug af lokale råvarer og har et nært samarbejde med leverandører, der deler vores passion for dyrevelfærd. Derfor bruger vi kun fisk der er MSC certificeret, svinekød fra velfærdsgrise godkendt af Dyrenes Beskyttelse, og så er vores kalv- og oksekød dansk og velfærds certificeret fra dyr, der har haft det godt. Selv vores rugbrød er 100% økologisk, takket være vores samarbejde med Emmerys. Og så planter vi træer – fordi skove, ligesom god mad, er livsnødvendige.

What certifications does your company have?

For os handler kvalitet om mere end smag. Vi er certificerede i forhold til vores strøm, som leveres fra Nature-Energi, og 100% fra danske Vindmøller, og så bruger vi certificerede råvarer. Dette inkluderes certificeret rugbrød, fisk, svinekød, kalv- og oksekød.

How does your company ensure consistent and high quality?

Kvalitet er noget, man smager. Vores mad er hjemmelavet, med råvarer der leveres dagligt til vores dygtige kokketeam. Vi lægger vægt på variation, masser af friske grøntsager, og så søger vi ofte inspiration fra andre dele af verden, men bevarer også hjertevarme favoritter fra det klassiske danske køkken. Og så bruger vi kun MSC certificeret fisk, svinekød fra velfærdsgrise godkendt af Dyrenes Beskyttelse, og vores kalv- og oksekød er dansk og velfærds certificeret.

How does your company ensure a good working environment?

Vores engagement i kvalitet, bæredygtighed og samfundsansvar, strækker sig også til vores arbejdsmiljø, hvor vi bestræber os på at prioritere et sundt og positivt miljø.

What kind of customers have you worked with?

Vi har samarbejdet med mange forskellige slags kunder og skræddersyr vores services efter ønsker og behov. Fra daglige frokostordninger, der bringer kollegaer sammen, til receptioner, fester, og andre sammenkomster. Hver kunde og hvert event er unikt, og vi glæder os over at være en del af de minder, der skabes omkring bordet.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.7 /5

114 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
7%
4
29%
5
64%

Latest 3 reviews

DL

Rated Breakfast

November 2023

OR

Rated Lunch catering

November 2023

MH

Rated Lunch catering

November 2023

Karry sovsen må meget gerne være stærkere
Answer from Kragerup & Ko ApS
November 2023
Tak for feedback 👍

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 2. Jun 2021

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Kragerup & Ko ApS

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.