MarketplaceVendorsKrone Service Erhverv ApS
KSEA

Krone Service Erhverv ApS

Verified

3.8(12)
Krone Service Erhverv ApS - Behandling af gulveKrone Service Erhverv ApS - Før billedeKrone Service Erhverv ApS - Efter billedeKrone Service Erhverv ApS - Før billedeKrone Service Erhverv ApS - Efter billede
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

I os får du en professionel samarbejdspartner med over 30 års erfaring inden for erhvervsrengøring.

Ud over det åbenlyse (skinnende rene kontorer, godt indeklima og medfølgende øget trivsel blandt dine medarbejdere) er vi leveringsdygtig i en lang række services som for eksempel tæpperens, gulvoliering, handyman- og blomsterservice.

Vi er stolte af at sige, at der ikke er nogen opgave, der er for stor eller for lille til os – så længe den er relateret til, hvordan din virksomheds ansigt udadtil kommer til at skinne mest muligt. På den måde er vores tilgang til erhvervsrengøring lidt ud over det sædvanlige. Vi ved, hvad vi gør, for vi har gjort det længe, og derfor er vi sikre på, at vi også kan hjælpe din virksomhed.

Her på siden kan du læse mere om, hvad vi står for og generelt tilbyder. Kom godt fra start – skriv dit telefonnummer nedenfor og få et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde. Det er første skridt på vejen til at gøre din virksomhed renere og mere indbydende.

Overview

13 years in business25 employees

Responsible

Jovica Z.

Services provided

Pudsning af indvendige og udvendige ruder.

Price

Fra 280 kr.

Tags

VinduespoleringSolcellerengøring
+2 tags
Fliserens, Imprægnering

Fast rengøring af kontor efter behov, hvor I kan få skræddersyet en service der passer jer.

Price

Fra 280 kr.

Tags

KontorrengøringVirksomhedsrengøringRengøring

Hovedrengøring af jeres virksomhed, hvor I kan få skræddersyet en service der passer jer.

Price

Fra 280 kr.

Tags

SlutrengøringHåndværkerrengøring
+2 tags
Skurvognsrengøring, Behandling af gulve

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4996
2600 - 4760
4000 - 4760

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi benytter os af miljøvenlige rengøringsprodukter, reducerer vores vand- og energiforbrug og sikrer korrekt affaldssortering. Desuden er vi konstant på udkig efter nye metoder til at forbedre vores bæredygtighedsindsats og mindske vores påvirkning på miljøet.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi tror på, at kvalitet er noget, man opnår gennem konsistens og dedikation. Vi har implementeret strenge kvalitetskontrolprocedurer og tilbyder vores medarbejdere løbende uddannes for at sikre, at de er på forkant med de bedste rengøringsmetoder. Vi sætter en ære i vores arbejde, og det afspejles i den høje kvalitet af vores service.

How does your company ensure a good working environment?

Et godt arbejdsmiljø er nøglen til produktivitet og medarbejdertilfredshed. Vi sikrer, at vores medarbejdere er uddannede, og at de har de nødvendige værktøjer og udstyr til at udføre deres arbejde effektivt og sikkert. Vi er også forpligtet til at overholde alle arbejdsmiljølovgivninger og anbefalinger.

What kind of customers have you worked with?

I løbet af vores 30 år i branchen har vi arbejdet med et bredt spektrum af kunder, lige fra mindre private virksomheder til større offentlige organisationer. Uanset størrelse eller type, er vores tilgang altid den samme: at tilbyde en pålidelig, effektiv og højkvalitets service.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

3.8 /5

12 reviews

Latest reviews

Filter by service

Filter by rating

1
25%
2
0%
3
13%
4
25%
5
38%

Latest 3 reviews

AL

Reviewed Window polishing

June 2024

BS

Reviewed Window polishing

May 2024

HH

Reviewed Window polishing

May 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 1. Jun 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Krone Service Erhverv ApS

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.