MarketplaceVendorsMadværk

Madværk

Verified

4.3(88)
Madværk - Smuk økologisk fra MadværkMadværk - Mere økologisk fra MadværkMadværk - Bæredygtig lækker frokost fra MadværkMadværk - Unik smag fra MadværkMadværk - Bæredygtig frokost fra Madværk
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

100% ANSVARLIGHED

Hos Madværk tilbyder vi en lækker frokostordning, mad til kantine eller catering, som bygger op omkring 80% plantebaseret råvarer og 20% animalske råvarer. Dette er sammensætningen af en cirkulær værdikæde, hvor vi har fokus på centrale indsatser for at reducere vores udledning, fjerne madspild og øge cirkularitet.

Hos Madværk kan vi tilbyde alt fra det helt store setup, hvor i overlader jeres eventplanlægning i vores hænder. Vi sørger for, at I får en magisk dag. Vi kan også hjælpe til med de mindre koordineringsopgaver, såsom udlejning af personale, service eller catering - ingen opgave er for stor, ej heller for lille til os.

Frokostbuffeten hos os indeholder følgende

Varm hovedret med tilbehør

2 pålæg

1 vegetarisk spread

2 blandede salater

Kage hver torsdag

Økologisk lyst & mørkt brød hver dag

Der er herudover mulighed for tilkøb til frokosten med hjemmelavet pesto & chili økologiske og oste samt mødeforplejning

Vores menu kan tilpasses til vegetarer, veganer og kan laves gluten- og laktose fri. Råvarerne er så vidt muligt altid lokale og er min. 50 % økologiske, og vores mad tilberedes af dygtige, passionerede kokke.

Overview

High demand
Top vendor
Fast response
13 years in business45 employees

Responsible

Marc T.

Services provided

Lunch catering

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

Price

59-67 kr./kuvert

Tags

AlmindeligGrønt
+2 tags
Vegetarisk, Vegansk

Minimum order

15

Smiley report

Organic badge

30-60% organic

Kniber det med at finde tid til at sammensætte det bedste event for kollegerne? Så kan i her indhente tilbud på en sammensat løsning, så i kan bruge Jeres tid på andre opgaver. Vi skal blot vide lidt om jeres ønsker.

Price

1495 dkk

Tags

Total oplevelseVenues
+5 tags
Mad, Musik, Bartender, Underholdning, Afvikling

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

395 dkk

Tags

SharefoodØkologisk
+4 tags
Julefrokost, Arrangement, Sommerfest, Jubilæum

Operational areas

Zip ranges

1000 - 3550
4000 - 4003

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Madværk får det meste af vores strøm fra vores 50 solcelle paneler på vores tag og vi har en Biokværn som alt vores biologiske affald kommer i og laves om til energi som varmer husene op i det kommunale biogas anlæg. Yderligere har Madværk været igennem et 8 måneders forløb med GCO ( Grøn cirkuelære omstilling ) hvor alt fra hvilke sæbe vi bruger til alt vores affalds sortering, hvor handler vi vores råvare hvor lokalt vi handler til hvilke kokketøj vi bruger. Vi tager bæredygtighed MEGET SERIØST.

What certifications does your company have?

GCO - Grøn Cirkulær omstillling - Bronze mærket i økologi & REFOOD certificering .

How does your company ensure consistent and high quality?

Madværk har KUN fag uddanet kokke i vores køkkener og mange med meget erfaring fra kendte restauranter i ind og udland. Dette er med til at sikre der altid er god smag i vores mad. Vi sikre konsistent og høj kvalitet ved at sende tilfredshedsmålinger hver 4. måned samt udvikle/videreuddanne vores personale. Og så følger vi med på de nye tendenser på den gastronomiske scene hvor vi er opsøgende på nye samarbejdspartnere, producenter og leverandører der er med til at flytte grænsen for hvordan Danmarks bedste frokostløsning ser ud

How does your company ensure a good working environment?

Alle vores medarbejdere er på 3F kantine overenskomst som nogle af de få i branchen Dette er med til at sikre alle vores medarbejdere har de bedste arbejdsforholds, pension, sundhedsforsikring samt mange andre fordele. Yderligere har vi hver måned personale møde hvor arbejds milijø gennemgåes og evt. udfordringer optimeres.

What kind of customers have you worked with?

Vi har kunder i næsten alle type brancher og mange forskellige nationaliteter så vi rammer rigtig bredt med vores stil og smag i Madværk.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.3 /5

88 reviews

Latest reviews

Filter by service

Filter by rating

1
11%
2
0%
3
5%
4
32%
5
53%

Latest 3 reviews

MG

Reviewed Lunch catering

July 2024

VB

Reviewed Event planning

June 2024

Would hire again
Vi havde 2 arrangementer med Madværket d. 14. juni. Et kunde arrangement om formiddagen - maden var helt sublim og personalet meget meget venlige og hjælpsomme. Om aftenen fik vi en helt igennem fantastisk 3 retters menu - høj kvalitet - INTET at sætte en finger på. Helt igennem en god oplevelse - og klart - noget vi vil vælge igen. :)
JB

Reviewed Lunch catering

March 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 16. Aug 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Madværk

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.