MarketplaceVendorsNorth Coffee

North Coffee

Verified

0(0)
North Coffee - Automatisk kaffemaskineløsning,  kontorkunde op til 300 kopper dagligt.North Coffee - Automatisk kaffemaskineløsning til kontorkunde op til 200 kopper dagligt.North Coffee - Automatisk kaffemaskineløsning til fitnesskunde op til 70 kopper dagligt.North Coffee - Filterkaffe nür det er bedst 3,8 L / 5,7 L. Flytbar server.North Coffee - Kaffe og maskiner til dig som ønsker baristakaffe ved tryk pü en skÌrm.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Kaffemaskiner og kaffe

Overview

Fast response
6 years in business4 employees

Responsible

Nicklas B.

Services provided

Kaffe abonnement/service

Price

fra 199 pr. md.

Tags

kaffeabonnementserviceordning
+6 tags
kaffe, maskine, service, kaffe installation, automatisk kaffemaskine, økologisk

Minimum order

1

Smiley report

Operational areas

Zip ranges

1000 - 3699
4000 - 4999
5000 - 5999

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?
Sort Kaffe med grønt hjerte

Vi gür meget op i menneskerne omkring os. Vi ønsker højeste niveau af service til vores kunder og de bedste vilkür for vores kaffebønder. Alt kaffe er købt med hjertet og derfor er vi büde del af HRNS, Coffeekids og Cauful. Her sørges der for en god hverdag for bønderne, deres børn og deres lokalsamfund.

For at mindske CO2 spild, har vi meget fokus pĂĽ hvordan vores kaffe bliver transporteret - derfor leverer vi ogsĂĽ, sĂĽ vidt det er muligt, vores kaffe pĂĽ ladcykel.

Vi gør os mange tanker og prøver hele tiden at forbedre vores emballage, sü den er sü miljøvenlig som mulig.

Vores emballage til vores bønner er lavet af 100% genanvendelig plastik og indeholder en en-vejs ventil, der forhindrer at der kommer luft ind. Dette sørger for, at kaffen uübnet kan holde sig frisk i seks müneder. Poserne er dertil forsynet med en lynlüs til genluk efter übning.

Vores ESE pods er omsluttet af en kaffepude lavet af kaffefilter - hvilket ogsĂĽ er ĂĽrsagen til at de er kompostbare.

What certifications does your company have?

Alt kaffe er købt med hjertet og derfor er vi büde del af HRNS, Coffeekids og Cauful. Her sørges der for en god hverdag for bønderne, deres børn og deres lokalsamfund.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi udfordre heletiden os selv. Vi har vÌret i tÌt dialog med DTU om emballage og vÌret igennem diverse muligheder, med grÌs emballage osv. Det er en konstant rejse. Vores bønner kommer fra smü landbrug og der gøres ikke brug af pesticider osv. Kaffe er direkte sundt hvis det hündteres rigtigt, hvilket er i fokus hos North Coffee.

How does your company ensure a good working environment?

North Coffee er et dansk familie firma, med rødder i Italien. Vores medmennesker er hjertet i firmaet. Der er tÌnkt pü mennesker helt fra bønnerne pü marken og deres familie til vores skønne kunder der drikker kaffen. Vi er et mindre firma derfor er kvalitet og service af højeste niveau.

What kind of customers have you worked with?

Hoteller, festivaller, kontorer, supermarkeder, restauranter.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 30. Jan 2024

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from North Coffee

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.