MarketplaceVendorsNorth Coffee

North Coffee

Verified

New on Officeguru
North Coffee - Automatisk kaffemaskineløsning,  kontorkunde op til 300 kopper dagligt.North Coffee - Automatisk kaffemaskineløsning til kontorkunde op til 200 kopper dagligt.North Coffee - Automatisk kaffemaskineløsning til fitnesskunde op til 70 kopper dagligt.North Coffee - Filterkaffe når det er bedst 3,8 L / 5,7 L. Flytbar server.North Coffee - Kaffe og maskiner til dig som ønsker baristakaffe ved tryk på en skærm.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Kaffemaskiner og kaffe

Overview

6 years in business4 employees

Responsible

Nicklas B.

Services provided

Kaffe abonnement/service

Price

fra 199 pr. md.

Tags

kaffeabonnementserviceordning
+6 tags
kaffe, maskine, service, kaffe installation, automatisk kaffemaskine, økologisk

Minimum order

1

Smiley report

Operational areas

Zip ranges

1000 - 3699
4000 - 4999
5000 - 5999

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?
Sort Kaffe med grønt hjerte

Vi går meget op i menneskerne omkring os. Vi ønsker højeste niveau af service til vores kunder og de bedste vilkår for vores kaffebønder. Alt kaffe er købt med hjertet og derfor er vi både del af HRNS, Coffeekids og Cauful. Her sørges der for en god hverdag for bønderne, deres børn og deres lokalsamfund.

For at mindske CO2 spild, har vi meget fokus på hvordan vores kaffe bliver transporteret - derfor leverer vi også, så vidt det er muligt, vores kaffe på ladcykel.

Vi gør os mange tanker og prøver hele tiden at forbedre vores emballage, så den er så miljøvenlig som mulig.

Vores emballage til vores bønner er lavet af 100% genanvendelig plastik og indeholder en en-vejs ventil, der forhindrer at der kommer luft ind. Dette sørger for, at kaffen uåbnet kan holde sig frisk i seks måneder. Poserne er dertil forsynet med en lynlås til genluk efter åbning.

Vores ESE pods er omsluttet af en kaffepude lavet af kaffefilter - hvilket også er årsagen til at de er kompostbare.

What certifications does your company have?

Alt kaffe er købt med hjertet og derfor er vi både del af HRNS, Coffeekids og Cauful. Her sørges der for en god hverdag for bønderne, deres børn og deres lokalsamfund.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi udfordre heletiden os selv. Vi har været i tæt dialog med DTU om emballage og været igennem diverse muligheder, med græs emballage osv. Det er en konstant rejse. Vores bønner kommer fra små landbrug og der gøres ikke brug af pesticider osv. Kaffe er direkte sundt hvis det håndteres rigtigt, hvilket er i fokus hos North Coffee.

How does your company ensure a good working environment?

North Coffee er et dansk familie firma, med rødder i Italien. Vores medmennesker er hjertet i firmaet. Der er tænkt på mennesker helt fra bønnerne på marken og deres familie til vores skønne kunder der drikker kaffen. Vi er et mindre firma derfor er kvalitet og service af højeste niveau.

What kind of customers have you worked with?

Hoteller, festivaller, kontorer, supermarkeder, restauranter.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 30. Jan 2024

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from North Coffee

Answer a few questions about your needs and receive offers from the vendors you choose.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.