MarketplaceVendorsOptiRen
O

OptiRen

Verified

4.8(125)
OptiRen - Renrums-rengøringOptiRen - Opskurring af gulveOptiRen - Rene og blanke gulve
AboutServicesOperational areasReviews

About

Optiren leverer professionel erhvervsrengøring, specialrengøring og hovedrengøring af høj kvalitet til virksomheder på hele Sjælland. Vi har 25+ års erfaring, og vores medarbejdere er dygtige, professionelle og kan varetage mange forskellige typer rengøringsopgaver. Uanset om det drejer sig om kontorer eller laboratorier, har vi både erfaringen, ekspertisen og ikke mindst det rette udstyr til at klare opgaven og sikre et skinnende rent resultat.

Hos Optiren har vi et stort fokus på kvalitet, stabilitet, fleksibilitet og konkurrencedygtige priser. Vi prioriterer et tillidsfuldt forhold til vores kunder højt og følger op på vores samarbejde med løbende dialog og kvalitetskontrol. Vores målsætning er at være en god og interessant arbejdsplads for vores medarbejdere, og at skabe stor kundetilfredshed, hvilket vi ser som altafgørende for langvarige samarbejde.

Vi tilbyder flere services indenfor rengøring af alt fra kontorer og butikker til laboratorier og sterile rum:

- Daglig rengøring: Optimal daglig rengøring efter rengøringsplaner udarbejdet på baggrund af kundens behov. Med vores arbejde gør vi indeklimaet radikalt bedre og mindsker risikoen for allergi hos medarbejderne.

- Hovedrengøring: Optimal hovedrengøring udføres på baggrund af kundens eksakte behov. Eks. ved flytning, efter firma arrangement, håndværkerarbejde og lign.

- Rengøring af renrum og laboratorier: Professionel daglig og hovedrengøring af renrum, laboratorier og andre sterile rum. Med sterile moppesystemer og tilbehør kan vi også varetage komplekse opgaver.

Vores største styrke er den høje kvalitet, som er synlig i alle opgaver, vi udfører. For at sikre denne høje kvalitet vil vi være aktive på flere indsatsområder og implementere kvalitetsforståelsen i hele organisationen. Høj kvalitet og forståelse for, hvad det vil sige, er en central del af vores virksomhedskultur. Vi sikrer og vedligeholder kvaliteten med vores gennemtænkte kvalitetssikring, og det vil du kunne mærke hver dag med os som din rengøringsleverandør.

Overview

High demand
Top vendor
Fast response
12 years in business75 employees

Responsible

Turan Y.

Services provided

Office cleaning

Bestseller

Fast rengøring af kontor efter behov, hvor I kan få skræddersyet en service der passer jer.

Håndværker rengøring der kan få rengjort jeres virksomhed efter håndværkere.

Hovedrengøring af jeres virksomhed, hvor I kan få skræddersyet en service der passer jer.

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4000

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.8 /5

125 reviews

Latest reviews

Filter by service

Filter by rating

1
0%
2
0%
3
0%
4
40%
5
60%

Latest 3 reviews

CA

Reviewed Office cleaning

July 2024

ME

Reviewed Office cleaning

July 2024

Mærkbar renere gulve og borde.
LB

Reviewed Office cleaning

July 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 23. Mar 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from OptiRen

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.