MarketplaceVendorsSimply Cooking

Simply Cooking

Verified

4.5(144)
Simply Cooking - Eksempel på buffetSimply Cooking - Eksempel på salaterSimply Cooking - Eksempel på pålæg med tilbehørSimply Cooking - Eksempel på brødSimply Cooking - Eksempel på ugens dessert
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Frokost med god samvittighed

Hos Simply Cooking får du ikke bare frokost. Du får frembragt en smagsoplevelse ud fra vores stærke principper om sundhed, velvære, bæredygtighed, kvalitet og ansvarlighed. Med andre ord får du frokost med omtanke, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Vores mad er sammensat af de bedste, mest friske og gerne lokale råvarer inden for årstiden, for at sikre en sund og nærende frokostordning til jeres medarbejdere. Vi tilbyder i øjeblikket også muligheden for en rigtigt fredagsfrokost som vi kalder for 'Greasy Friday'. Dette koncept består af hjemmelavet fastfood med lækkert tilbehør, i stedet for at få den helt store pålæg/salatbuffet.

Martin Haugaard er den kreative ildsjæl bag Simply Cooking, som han startede i 2000 efter han var udlært på Kong Hans Kælder.

Vi har stor fokus på bæredygtighed i vores køkken. Vi bestræber os altid på at bruge så meget som vi kan fra råvaren, og på denne måde mindske vores overforbrug, det generelle madspild, samt gøre det muligt at bruge flere økologiske råvarer i maden.

Vores frokost indeholder følgende:

Varm ret med tilbehør (altid et vegetarisk/vegansk alternativ) 2

fyldige salater med dressing "on the side" - vinaigrette, balsamico, pesto eller lignende.

2 gastronomiske pålægsfad med tilbehør

Friskbagt rugbrød og lyst brød

Torsdagsdessert

Der er derudover mulighed for tilkøb af dagens gastronomiske ost og sødt.

Vi kan desuden også være behjælpelig med mælk, smør, frugt mm.

Overview

24 years in business50 employees

Responsible

Marc T.

Services provided

Lunch catering

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

Price

Fra 60 kr./kuvert

Tags

KAMPAGNE: Nye kunder får mulighed for at vælge kage til hele kontoret på 2 valgfrie dageeller vælge at få Grøntsagsstave med dip med hver dag de første 2 uger
+6 tags
Glutenfri, Halal, Laktosefri, Uden svinekød, Vegansk, Vegetarisk

Minimum order

10

Smiley report

Vi går den søde juletid i møde, og hvad er sødere end velsmagende julemad. Uanset om I ønsker at ændre frokosten på kontoret til en julemenu, eller I skal bruge en julemenu til årets julefest, så kan vores partnere give et uforpligtende tilbud, som passer til jeres smagsløg og behov. Har i hertil behov for hjælp til servering og afrydning, så indhent også et tilbud på Event Personale. Så skal i ikke tænke på det praktiske.

Price

Fra 295 pr. kuvert

Tags

AlmindeligGlutenfri
+5 tags
Halal, Laktosefri, Uden svinekød, Vegansk, Vegetarisk

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Skræddersyet

Tags

AlmindeligGlutenfri
+5 tags
Halal, Laktosefri, Uden svinekød, Vegansk, Vegetarisk

Operational areas

Zip ranges

1000 - 3000

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Simply Cooking går meget op i bæredygtighed, og dette ses i alt, hvad vi gør. Vi er sæsonbevidste og minimerer madspild ved at bruge så meget som muligt fra vores råvarer. Dertil samarbejder vi med initiativer som "Too Good To Go" og "Beyond Coffee". Vores fokus på bæredygtighed strækker sig også til vores indretning og køkkener, hvor vi gerne benytter genbrugstræ og minimere brug af plastik. Derudover følger vi aktivt FN’s verdensmål og har taget skridt til at adressere flere af disse i vores daglige drift.

What certifications does your company have?

Simply Cooking har vundet CSR People Prize 2022, der anerkender vores indsats for at hjælpe folk på kanten af arbejdsmarkedet tilbage i arbejde. Vi blev også nomineret til denne pris i 2021.

How does your company ensure consistent and high quality?

Kvalitet er en topprioritet hos os. Vi laver mad fra bunden med de bedste, friske og gerne lokale råvarer. Vi tilpasser vores menuer efter sæsonen og bruger kun de bedste ingredienser, hvor smør og fløde bruges med omhu. Vores fokus er også på kulinarisk velsmag, hvor vi mener, at god og veltillavet mad er sund mad.

How does your company ensure a good working environment?

Vi tager ansvar for vores medarbejdere ved altid at klæde dem godt, så de kan levere den bedste kundeoplevelse. Vi tilbyder også støtte til ressourcesvage borgere ved at give dem en chance for at blive en del af vores professionelle fællesskab. Derudover arbejder vi aktivt med flere af FN’s verdensmål, inklusiv at skabe anstændige jobs og økonomisk vækst.

What kind of customers have you worked with?

Vi har arbejdet med en bred vifte af kunder, fra arrangementer som Ungdommens Folkemøde, hvor vi serverer mad til ca. 4.000 personer, til større firmaarrangementer med op til 3.000 gæster. Vi tilbyder også catering til events, receptioner, julefrokoster, og mere. Udover store arrangementer dækker vi også op til mindre selskaber på vores lokationer i København og tilbyder endda madoplevelser leveret direkte til kunders adresse.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.5 /5

144 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
14%
2
14%
3
14%
4
14%
5
43%

Latest 3 reviews

CH

Rated Lunch catering

April 2024

IP

Rated Lunch catering

December 2023

JP

Rated Lunch catering

August 2023

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 26. Oct 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Simply Cooking

Typical responds within 3-4 days
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.