MarketplaceVendorsSquarely ApS

Squarely ApS

Verified

4.3(6)
Squarely ApS - Kontor I NordhavnSquarely ApS - Træ plantekasserSquarely ApS - hanging plantersSquarely ApS - Green WallSquarely ApS - Store plantekasser i kantinen
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Forestil dig et kontor, der ikke kun er funktionelt, men også inviterende og forfriskende.

SQUARELY COPENHAGEN tilbyder en unik løsning til at omforme dit kontormiljø til et grønnere, sundere og mere inspirerende sted. 

Førstehåndsindtrykket af din virksomhed er afgørende, når kunder og samarbejdspartnere træder ind ad døren. Hvad hvis vi fortalte dig, at du med vores planteservice til kontorer kunne skabe en inviterende atmosfære, der ikke kun imponerer, men også forbedrer trivslen blandt dine medarbejdere? 

Velkommen til SQUARELY COPENHAGEN – din partner i grøn kontorindretning

Det får du hos os:

1. Rådgivning fra arkitekt og interior designer: Vores arkitekt og interior designer arbejder sammen med dig for at skabe den bedste indretning af dine kontorlokaler. De vurderer bl.a. placering af gulvplanter, afskærmning og plantevægge for at skabe et samlet kontormiljø, der er æstetisk tiltalende og funktionelt.

2. Vi bruger primært plantekasser i eget design, der er produceret i overskydende kvalitetstræ fra møbelindustrien. Disse plantekasser er ikke kun smukke, men de har også et avanceret selvvandingssystem, der sikrer, at dine planter trives.

3. SQUARELY COPENHAGEN tager ansvaret for design og implementering af kontorbeplantningen på jeres kontor. Vores design er inspireret af dansk minimalisme og håndværk, og vi fokuserer på at fremhæve plantens skønhed og detaljer.

4. Vi tager os efterfølgende af pasningen af planterne, så din virksomhed ikke behøver bekymre sig om pleje. Vores selvvandingssystem sikrer, at planterne forbliver hydrerede med minimal vedligeholdelse.

Der er mange gode grunde til at skabe et mere grønt kontormiljø. Grønne planter skaber en afslappet og inspirerende atmosfære, der kan øge medarbejdernes produktivitet og velvære. Planter bidrager generelt til at forbedre indeklimaet og mindske stressniveauet gennem naturligt at bidrage til at forbedre balancen mellem ilt og CO2.

Overview

7 years in business4 employees

Responsible

Aga J.

Services provided

Plant service

Bestseller

Vedligeholdelse af planter

Price

Fra 150 dkk

Tags

Økologiske planterTræ produkter
+4 tags
Genbrugsplast, Upcycled materials, efficient self-watering technology, design service

Julegaver til medarbejdere og kunder.

Price

fra 499dkk

Tags

cirkulært designgenbrugt træ
+2 tags
til planter, til hjemmekontor

Få indrettet kontoret efter jeres behov.

Price

fra 2500dkk

Tags

sund indeklimaforbedret layoutnaturlige materialer

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4950

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi har omhyggeligt og detaljeret designet alle vores plantekasser til at være så miljøvenlige som muligt. Vi bruger overskydende træ af høj kvalitet fra andre produktioner, som allerede findes i EU. Træet er behandlet med pigmenteret og kemikaliefri olie, alt sammen for at gøre vores plantekasser så holdbare som muligt. Vores plastikbeholdere, der indeholder planterne og vandet, er lavet af genbrugsplast for at at genbruge affald og reducere forbruget af værdifulde råvarer.

What certifications does your company have?

Vi kan dokumentere at træet stammer fra FSC certificeret skovbrug, og at vores jord- og vandbeholdere er lavet af genbrugsplast.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi er i daglig dialog med vores producenter, som vi har kendt i mange år. Vi besøger dem ofte og sørger for omfattende kvalitetskontrol på stedet.

How does your company ensure a good working environment?

Vi er et mindre, dedikeret team, som deler en fælles passion og værdisæt - og som brænder for at skabe sunde, grønne og inviterende arbejdsmiljøer hos vores kunder. Det gælder naturligvis også vores egen virksomhed.

What kind of customers have you worked with?

Vi har arbejdet med alt fra store, internationale virksomheder og mellemstore, hurtigt voksende danske virksomheder til mindre kontorer fra brancher som medicinalindustrien, IT, Tech, SAAS , rådgivning og meget mere.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.3 /5

6 reviews

Latest reviews

Filter by service

Filter by rating

1
0%
2
0%
3
0%
4
100%
5
0%

Latest 1 reviews

AH

Reviewed Plant service

January 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 10. Mar 2020

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Squarely ApS

Typical responds within a week
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.