MarketplaceVendorsTemply ApS
TA

Temply ApS

Verified

4.9(142)
Temply ApS - Eksempel på en køkkenmedhjælper, som er ude og arbejde.Temply ApS - Vores vikarer kan også hjælpe med engangsopgaver, som fx. flytning.Temply ApS - Vores digitale platform gør det nemt at nå ud til medarbejdere med et klikTemply ApS - Få fat i vores support-team, som sidder klar til at hjælpeTemply ApS - Eksempel på Piccolinen Nynne, som er ude og arbejde.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Temply er et vikarbureau, som ingen andre! Gennem vores digitale tilgang, har du som virksomhed mulighed for, hurtigt og nemt at booke ekstra hænder ind til opgaver på alt fra 4 timer til 4 måneder.

Hos Temply har vi både piccoliner, tjenere, rengøringsassistenter, faglært og ufaglært køkkenpersonale, som er klar til at træde til, når du ønsker det. Vi har over 25.000 dygtige vikarer, fordelt rundt i hele landet. Derfor kan vi hjælpe dig, både når du har behov for en vikar i en kort eller lang periode, eller hvis du vil have en ny medarbejder til en fast stilling.

Vores digitale platform gør det nemt at nå ud til hundredevis af kvalificerede medarbejdere med et enkelt klik, hvilket betyder, at vi desuden nemt kan dække ind med kort varsel, hvis der skulle opstå sygdom eller akut behov for ekstra hjælp.

Sammen med Officeguru fjerner vi papirarbejdet og mindsker omkostningerne, der er forbundet med administration og kontakt til et klassisk vikarbureau. Vores screening proces og rating system sørger for, at det altid er den rigtige medarbejder, du får ud. Med Temply kan du få netop de medarbejdere, der passer bedst til din arbejdsplads, i det antal timer, uger eller måneder, der passer dig.

Med Temply ved din side, er din virksomhed klar til at tackle enhver udfordring med den rette ekspertise og fleksibilitet.

Kontakt os gerne ved at lave en forespørgsel, så tager vi den derfra.

Overview

High demand
Top vendor
Fast response
7 years in business30 employees

Responsible

Frederik H.

Services provided

Piccoline hjælp der kan lette nogle opgaver for jer, og give jer mere tid til andet.

Price

Fra 232,5 dkk/timen

Tags

PiccoloPiccoline
+3 tags
Support, Receptionist, Administration

Kvalificeret vikarservice

Price

Fra 232,5 dkk/timen

Tags

AdministrationSupportVikar

Har i brug for et par ekstra hænder til jeres event eller arrangement, så står vores partnere klar. Det kan være alt fra servering, afrydning efterfølgende, til oppyntning eller andet. Opgavens varighed skal være minimum fire timer.

Price

Fra 232,5 dkk/timen

Tags

ServeringCatering
+3 tags
Bartender, Værtinde, Tjener

Operational areas

Zip ranges

1000 - 9990

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Temply arbejder vi proaktivt med bæredygtighed og bestræber at reducere vores miljøpåvirkning, hvor det er muligt. 

What certifications does your company have?

Vi er medlem af Dansk Industri og Dansk Industri Digital (DI Digital). Vi også stolte af at have vundet Danish Digital Awards for nyligt.

How does your company ensure consistent and high quality?

For os hos Temply er kvalitet ikke noget, vi går på kompromis med. Vi sikrer konsistent høj kvalitet gennem vores omfattende screeningproces og rating system. Således udbyder vi kun de mest kvalificerede, dygtige og pålidelige medarbejdere. Vores digitale platform og support team, gør det nemt at monitorer og reagere på feedback døgnet rundt, så vi konstant kan forbedre vores services. 

How does your company ensure a good working environment?

Vi prioriterer vores medarbejderes trivsel samt fremmer et positivt og støttende arbejdsmiljø gennem kontinuerlig opfølgning og dialog. Vi tager eventuelle arbejdsrelaterede problemer eller bekymringer meget seriøst og håndterer disse efter klare retningslinjer. 

What kind of customers have you worked with?

Temply er stolte af at have arbejdet med en bred vifte af kunder, heriblandt Carlsberg, Dansk Industri, Salling, Vega, Parken, Kokkenes Køkken og Mads Nørgaard. Uanset din virksomheds type eller størrelse, så er vi sikre på, at vi kan finde den rette løsning til at opfylde dine behov.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.9 /5

142 reviews

Latest reviews

Filter by service

Filter by rating

1
0%
2
0%
3
0%
4
18%
5
82%

Latest 3 reviews

HF

Reviewed Waiting staff

July 2024

Dejligt at have Julie her - hun er en super pige. Sød hjælpsom, kommer til tiden og forlader køkkenet fint og rent. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
SM

Reviewed Office assistant service

July 2024

Would hire again
God effektiv service. Hurtig løsning og en dygtig vikar
LC

Reviewed Event staff

June 2024

Would hire again
Jens var meget imødekommende, og var en god hjælp :)

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 14. Mar 2023

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Temply ApS

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.