Guru Talks Webinar: "Office Manager" ved siden af dit primære job? - Lær alle tricks af Christian fra Talentech

Dato: 29. Februar

Tidspunkt: 13.30

Varighed: 25 minutter

Taler: Christian Haugbølle, Head of Operations hos Talentech Denmark

Er du også 'Office Manager' ved siden af dit primære job? Christian Haugbølle fra Talentech overtog ansvaret for kontordriften ved siden af sit job. Hør, hvordan han greb udfordringen an og hvilke aktiviteter og beslutninger, der har ført til, at han nu kun bruger en halv til en hel time hver dag på driften af kontoret.

I dette 25-minutters webinar vil Christian dele sine erfaringer med involvering af leverandører og aktivering af kolleger for at sikre velvære på kontoret.

Dette webinar er en perfekt mulighed for at få indsigt i effektiv kontordrift og hente inspiration til din egen organisation. Tilmeld dig nu og forbered dig på at blive inspireret!

Er du forhindret på webinardagen? - Ingen grund til bekymring, vi har dig dækket ind.

Book en personlig 1:1 session med vores customer success-team. Her får du ikke alene et sammendrag af webinarets højdepunkter, men også skræddersyet sparring tilpasset netop din situation. Det er din chance for at få personlig vejledning og indsigt, selvom du ikke kan deltage på selve dagen.

Tidligere webinarer

Spar bekymringer med god intern kommunikation - med Sascha Barmann fra Moment

Guru Talks Webinar: Tips og tricks til dynamisk facility management

Moment, Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau, er kendt for sin imponerende vækst og dynamik. Men denne udvikling bringer også udfordringer med sig, især inden for Facility Management.

Vi er begejstrede for at kunne præsentere et eksklusivt webinar med Sascha Barmann, Moments Facility Manager. Sascha er kraften bag de smidige daglige operationer på Moments fem kontorer og spiller en nøglerolle i at skabe et arbejdsmiljø, der understøtter de ca. 185 medarbejderes succes.

Til dette 25-minutter webinar, vil Sascha dele sine værdifulde erfaringer med nye implementeringer som fx frokostordninger og give nyttige tips til at forbedre intern kommunikation.

Gense Guru Talks webinaret med Sascha Barmann fra Moments