MarketplaceVendorsDamn Good Coffee Company

Damn Good Coffee Company

Verified

4.9(50)
Damn Good Coffee Company - Café steming på arbejdspladsen - vi har designet vores egen møbelserieDamn Good Coffee Company - Kom i gang med at forbedre jeres kaffeoplevelse på kontoretDamn Good Coffee Company - Vi bruger verdens bedste automatiske maskiner fra Eversys og JuraDamn Good Coffee Company - Bæredygtigt dyrket, frisk ristet, leveret i zero-waste emballageDamn Good Coffee Company - Vi genbruger endda kaffegrumsen til biogas og upcyclingprodukter
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Damn Good Coffee Company er ikke bare et navn; det er et løfte om kvalitet og helt igennem en enestående og bæredygtig kaffeoplevelse. Hos os får du både lækker aromatisk kaffe, kaffemaskiner og et bæredygtigt setup med vores egen barista-møblement.

Men det er kun en brøkdel af det, vi tilbyder. Hos Damn Good Coffee er vi nemlig på en mission for at gøre kaffeindustrien bæredygtig og cirkulær. Det handler ikke kun om at finde de rigtige kaffebønner, for os er det vigtigt at have fokus på bæredygtighed gennem hele processen og i alt, hvad vi laver.

Vores mål er at reducere miljøpåvirkningen af kaffeindustrien og fremme en cirkulær økonomi, hvor intet går til spilde.

Det betyder bl.a. at vi:

- Leverer vores kaffe i genanvendelige kasser og spande, og har udviklet vores eget retursystem.

- Henter kaffegrums hos jer, som vi omdanner fra ubrugeligt affald til grøn energi. Slutproduktet er gødning og biodiesel.

- Samarbejder med vores kunder om at genanvende deres brugte kaffegrums til flere produkter, som f.eks. øl og håndsæbe, som kan bruges på kontoret.

- Udelukkende bruger bio-nedbrydelige og komposterbare materialer, uanset om det drejer sig om takeaway-kopper eller det FSC-certificeret træ, som vi bruger i vores møbelserie

- Kun leverer vores kaffe på cykler og elektroniske varevogne ud fra et logistiksystem, som skal sikre C02-fri levering.

Hos Damn Good Coffee får du kaffe af den højeste kvalitet, der altid er “damn good” og direkte importeret fra bl.a. Mexico, Ethiopien og Nicaragua. Vi samarbejder med kaffebønder og producenter, der dyrker kaffe på en bæredygtig måde og fremmer sociale og økonomiske forbedringer i kaffeproducerende regioner.

Skal du være sikker på en rigtig god kaffeoplevelse, leverer vi automatiske kaffemaskiner af mærkerne Eversys og Jura – eller manuelle maskiner fra Rocket og Victoria Arduino, hvis barista-evnerne rækker mere. Til dem der ønsker vaskeægte café stemning på arbejdspladsen, har vi endda designet vores egen møbelserie, som vi kommer og monterer hos jer.

Ved at vælge Damn Good Coffee er du med til at støtte vores mission om at gøre kaffeindustrien mere bæredygtig.

Og så får du naturligvis kaffe af den bedste smag og kvalitet, så lad os starte vores samarbejde med en kaffesmagning.

Overview

Fast response
6 years in business6 employees
CW

Responsible

Casper W.

Services provided

Kaffe abonnement/service

Price

Skræddersyet

Tags

MånedligAromatisk
+3 tags
Bæredygtig, Cirkulær, Genanvendelse

Smiley report

Maskininstallation/service

Price

Afhænger af valg

Tags

Automatisk kaffemaskineEversys
+4 tags
Jura, Manuel kaffemaskine, Rocket, Victoria Arduino

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4700

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Damn Good Coffee er vi på en mission for at gøre kaffeindustrien cirkulær og bæredygtig. Vi indfører principper for cirkulær økonomi i alle aspekter af vores forretning - fra bæredygtig dyrkning med organiske agroforestry-metoder til nul-affaldsemballage og upcycling af brugte kaffegrunde. Vores kaffeemballage er genanvendelig, og vi sikrer en CO2-fri levering ved hjælp af cykelkurerer og elektriske varevogne. Desuden har vi reduceret CO2-udledningen med op til 67% og understøtter yderligere vores CO2-neutrale løfte ved at kompensere for de resterende emissioner gennem Klimate.co. Damn Good Coffee har lavet en raport, "Impact Report 2023, om vores bæredygtigheds engagement og initiativer, som du kan læse her: https://www.damngoodcoffeecompany.com/impact

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Kvalitet og konsistens er kernen i Damn Good Coffee. Vores kaffe kommer primært fra Prodecoop i Nicaragua og El Olmo i Mexico, hvor begge partnere har gennemgået CO2-reduktionsrevisioner og har en dyb forpligtelse til bæredygtige praksisser. Desuden er vores "Circular Coffee Way" dedikeret til kvalitet i hele værdikæden, fra bønne til kop og tilbage igen, hvilket sikrer, at hver kop er af højeste kvalitet, mens vi samtidig mindsker vores miljøpåvirkning.

How does your company ensure a good working environment?

Hos Damn Good Coffee er vi overbevist om, at et godt arbejdsmiljø starter med bæredygtige og etiske praksisser. Det gælder både vores direkte arbejde med landbrugskooperativer som Prodecoop, der leder vejen i sociale impact-initiativer, og vores interne miljø. Vi skaber et miljø, hvor innovation og bæredygtighed går hånd i hånd, og hvor vores team er en afgørende del af missionen om at ændre kaffeindustrien.

What kind of customers have you worked with?

Damn Good Coffee levere cirkulære kaffeoplevelser for kontorer af alle størrelser samt co-working og co-living spaces. Vi samarbejder med en bred vifte af virksomheder og organisationer, der alle har én ting til fælles: et ønske om at gøre deres kaffeforbrug mere bæredygtigt og cirkulært. Vi hjælper dem med at designe deres egen bæredygtige kaffeløsning, som er både nem, lækker og gør en positiv forskel for kloden.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.9 /5

50 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
7%
4
13%
5
80%

Latest 3 reviews

May 2024

May 2024

CA

Rated Coffee subscription

April 2024

Everything has been on the spot, and they promptly respond to every request I make.

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 10. Jan 2019

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Damn Good Coffee Company

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.