MarketplaceVendorsKejserindes Gryder og Kokkeri A/S

Kejserindes Gryder og Kokkeri A/S

Verified

4.6(58)
Kejserindes Gryder og Kokkeri A/S - Tapasbuffet til dit næste middagsselskab.Kejserindes Gryder og Kokkeri A/S - Frisk salat på højkvalitets råvarer.Kejserindes Gryder og Kokkeri A/S - FrokostbuffetKejserindes Gryder og Kokkeri A/S - FrokostbuffetKejserindes Gryder og Kokkeri A/S - Eksempel på en sandwich
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Hos Kejserindens Gryder tror vi på, at frokost handler om mere end mad.
Frokosten er nemlig en pause fra opgaverne og et skud frisk energi, der giver fornyede kræfter til resten af dagen. Derfor skal frokosten både være velsmagende og nærende.

Vi sammensætter hver dag en lækker menu med både klassikere og moderne retter - med et twist og en stor passion for mad.

Det er vores klare overbevisning, at når basis er i orden, og den enkelte råvare kan nydes alene, er der ingen grænser for, hvad vi kan fremstille af smagfulde sammensætninger. Derfor er gode råvarer det vigtigste udgangspunkt i vores menuer, hvor du kan forvente fortryllende smagsoplevelse og frokostretter udover det sædvanlige.

Kejserindens Gryder er en familie virksomhed, der blev stiftet i 1998 og drives af Lone og Steen Larsen.
Filosofien i vores køkken er, at maden skal være en smags- og helheds-oplevelse. Vi laver mad, fordi vi kan lide det – og den glæde vil du kunne mærke hver eneste dag, når du får frokost fra os. Som vi startede med at skrive, handler frokost om meget mere end bare mad. Det er ikke bare noget, der skal overstås hurtigt. Vi sætter en ære i at lave mad, som kan glæde dine smagsløg og det er netop vores store passion for mad, som vi elsker at dele med andre - og jer - hvis I vælger os som frokostleverandør.

Kejserindens Gryder har eget chaufførkorps, som kører i kølebiler som foreskrevet af fødevarestyrelsen ved leveringer til virksomheder.
Det betyder, at I som udgangspunkt altid har den samme chauffør, som kommer med jeres frokost afhenter service igen.

Vores standardfrokost buffet indeholder følgende:

1 varm ret sammen med tilbehør

2 blandet salater

Hjemmelavet dressing

2 slags pålæg

1 pålægssalat

Kage hver onsdag

Friskbagt lyst brød og rugbrød hver dag

Der kan tilkøbes ost, dessert, flere typer pålæg mm.

Derudover tilbyder vi også portionsanrettet frokost, hvor I har mange forskellige muligheder.
Her kan I vælge i mellem; Dagens måltidssalat med brød & dressing, 3 stk. uspec. smørrebrød, Dagens uspec. Focacciasandwich, Rugbrødssandwich, Dagens kolde ret, Dagens varme ret ( Kan leveres varm & kold)
På Salater, smørrebrød samt sandwich kan vi imødekomme de fleste præferencer, eksempelvis en Sandwich uden tilsat gluten, som er laktosefri og minus gris eller en 3 pk. smørrebrød minus fisk.

Vi ser frem til at sende et tilbud til jer.

Overview

Top vendor
Fast response
26 years in business34 employees

Responsible

Kejserindens G.

Services provided

Lunch catering

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

View

Price

fra 59 kr/kuvert

Tags

AlmindeligVegansk
+5 tags
Vegetar, Laktosefri, Glutenfri, Uden svinekød, Portionsanrettet

Minimum order

10

Smiley report

Gør jeres møder til noget helt specielt med mødeforplejning.

Price

Skræddersyet

Tags

AlmindeligVegansk
+4 tags
Vegetar, Laktosefri, Glutenfri, Uden svinekød

Vi går den søde juletid i møde, og hvad er sødere end velsmagende julemad. Uanset om I ønsker at ændre frokosten på kontoret til en julemenu, eller I skal bruge en julemenu til årets julefest, så kan vores partnere give et uforpligtende tilbud, som passer til jeres smagsløg og behov. Har i hertil behov for hjælp til servering og afrydning, så indhent også et tilbud på Event Personale. Så skal i ikke tænke på det praktiske.

Price

Skræddersyet

Tags

AlmindeligVegetarminus gris

Operational areas

Zip ranges

1000 - 2920
3400 - 3520

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Kejserindens Gryder er bæredygtighed en integreret del af vores tilgang til madlavning. Vi tager højde for sæsonens grøntsager i sammensætning af vores menuer. Dette reducerer vores carbon-aftryk og sikrer en bæredygtig udnyttelse af ressourcer, samt at vores råvarer altid er friske. Derudover støtter vi lokale velgørenhedsorganisationer som 'Gadens Børn' og 'TC Taastrup - Klippen', hvilket afspejler vores engagement i social bæredygtighed.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Med mange års erfaring inden for catering, har Kejserindens Gryder et dedikeret og professionelt køkkenteam, som aldrig går på kompromis med smag og kvalitet. Vores fokus på sæsonens råvarer sikrer, at hver ret, vi leverer, er af den højeste kvalitet og smag.

How does your company ensure a good working environment?

Kejserindens Gryders engagement i kvalitet og samfundsansvar strækker sig også ind i vores dedikation til et sundt og positivt arbejdsmiljø. Vi bestræber os på at skabe en god atmosfære både indenfor og udenfor vores køkken.

What kind of customers have you worked with?

Kejserindens Gryder har arbejdet med et bredt udvalg af kunder, lige fra virksomheder, der ønsker frokostordninger, julefrokost eller mødeforplejning. Desuden tilbyder vi specialiserede retter til mennesker med synkebesvær og har udviklet tilbud, der tilgodeser ernæringsbehov. Uanset behov, stræber vi altid efter at levere det bedste i smag og service.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.6 /5

58 reviews

Latest reviews

Filter by service

Filter by rating

1
0%
2
0%
3
0%
4
36%
5
64%

Latest 3 reviews

AA

Reviewed Lunch catering

June 2024

EB

Reviewed Lunch catering

June 2024

CF

Reviewed Lunch catering

April 2024

LÆKKERT!
Answer from Kejserindes Gryder og Kokkeri A/S
April 2024
Dejligt at høre. TAK! Rigtig god dag :-) BH Brian

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 12. May 2021

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Kejserindes Gryder og Kokkeri A/S

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.