MarketplaceVendorsPlantepakken

Plantepakken

Verified

0(0)
Plantepakken - Plantepakken forfraPlantepakken - Plantepakken fra sidenPlantepakken - Plantepakken når den er åben med en historiefortælling.Plantepakken - Hele historiefortællingen på plantepakkenPlantepakken - Plantepakken bagfra
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Gaven der gror! Vi udvælger planter, som er flotte og spændende, og samtidig er nemme at holde. Ved at give en plantepakke til din kollega, vil du være med til at nedbringe jeres virksomheds Co2-aftryk. En plantepakke er ikke bare en pakke med en plante. Det er en oplevelse, som vi hele tiden arbejder på. Det skal være nemt at bestille, nemt at modtage, og så skal planten være af god kvalitet.

Plantepakken kombinerer bæredygtighed med skønhed og funktionalitet, og skaber gaver, der fortsætter med at give. Hver pakke er en oplevelse i sig selv, og understøtter en sund og bæredygtig livsstil ved at indføre mere grønt i hverdagen. Dine kollegaer vil ikke blot modtage en plante; de får et strejf af natur, en kilde til frisk luft, og et smukt element, der bringer liv til ethvert kontormiljø. Bliv en del af vores mission og forædl din virksomhedskultur med en grønnere tilgang, hvor vi sammen skaber værdi og vokser mod en bæredygtig fremtid.

Overview

3 years in business3 employees
MC

Responsible

Mathias C.

Services provided

Julegaver til medarbejdere og kunder.

Price

299 DKK

Tags

GrøntBæredygtigt
+2 tags
Planter, Gaver

Vores samarbejdspartnere kan tilbyde et bredt udvalg af både gaver og planter til fødselsdage og mærkedage.

Price

299 DKK

Tags

GrøntBæredygtigt
+2 tags
Planter, Gaver

Buketter og planter er altid indbydende på kontoret og en skøn gave at forære en kollega. Vores partnere tilbyder enkelt leveringer af både buketter og planter til enhver lejlighed. Der er også mulighed for, at i kan få en fast levering på mærkedage, så sørger vi for at der altid står en grøn gave klar til den specielle anledning.

Price

299 DKK

Tags

GrøntBæredygtigt
+2 tags
Planter, Gaver

Operational areas

Zip ranges

1000 - 9990

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Plantepakken går vi op i bæredygtighed og arbejder hver dag for at gøre branchen grønnere og mere miljøvenlig. Vi sørger for, at vores planter kommer direkte fra danske gartnerier for at reducere CO2-udledningen fra transport. Desuden er vores emballage FSC-certificeret og lavet af genbrugspap og vores transportpartner klimakompenserer al fragt. Vi ser dertil kontinuerligt på andre muligheder for at mindske vores CO2-aftryk yderligere.

What certifications does your company have?

Vi anvender FSC-certificeret emballage, hvilket betyder, at papiret kommer fra bæredygtigt skovbrug, hvor skove får lov til at trives. Herudover, arbejder vi også med transportører, der har miljøcertificeringer som ISO 9001 og ISO 14001.

How does your company ensure consistent and high quality?

Plantepakken prioriterer friskhed og kvalitet for alle vores planter, som kommer direkte fra danske gartnerier. Vi udvælger omhyggeligt planter, der er 'in' og nemme at passe, og sikrer, at de er i topkvalitet ved levering. Desuden sender vi altid en pasningsvejledning med, så modtageren kan holde planten sund og frisk i mange år frem.

How does your company ensure a good working environment?

Alle medarbejdere i vores logistik, fra gartneri til lager, er dækket af overenskomst, hvilket sikrer fair og stabile arbejdsforhold. Vi værdsætter et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, og vi sikrer, at alle vores medarbejdere har de nødvendige værktøjer og udstyr til at udføre deres arbejde effektivt og sikkert. Vi tror også på vigtigheden af anerkendelse og påskønnelse i form af gaver og hilsner for at styrke vores medarbejderes engagement og arbejdsglæde.

What kind of customers have you worked with?

Vi leverer blandt andet til offentlige institutioner og organisationer, mellemstore- og store private virksomheder (bl.a. Vestas, VELUX, Maersk Broker, Andel, AP Pension, Børns Vilkår, Nuuday (TDC) og mange mange flere. Vi er stolte over at kunne tilbyde en løsning, der kombinerer nemhed, kvalitet og personlig hilsen, uanset om gaven skal sendes til kontoret eller den private adresse.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

0 /5

0 reviews

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 15. Nov 2021

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Plantepakken

Typical responds within a day
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.