MarketplaceVendorsSkraldebilen ApS

Skraldebilen ApS

Verified

4.7(2)
Skraldebilen ApS - Skraldebilens ikoniske varevogn.Skraldebilen ApS - Afhenting og hjælp med rydning af storskrald.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Vi tager bogstaveligt talt skraldet for dig. Det nemt, enkelt og effektivt. Om der er tale om en afhentning af en sofa, køkkenbord eller andet storskrald, så hjælper vi dig gladeligt.

Afhentning af storskrald: Afhentning af alle typer affald. Det kan være ugentlig eller månedlig aftale om afhentning eller blot opgave til opgave.

Nedrivning: Vi laver mindre og mellemstore nedrivningsopgaver og er effektive, udfører en høj kvalitet og er konkurrencedygtige på prisen.

Leje af container: Står du over for en større renovering eller byggeopgaver, så kan vi hjælpe med levering af vores egne containere.

Overview

9 years in business12 employees
MM

Responsible

Mette M.

Services provided

Vi hjælper med at fjerne storskrald hos jer.

Price

Skræddersyet

Tags

AfhentningBortskaffelse
+5 tags
Nedrivning, Affaldscontainer, Affaldsløsning, Afmontering, Kontorrydning

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4100
8000 - 8999

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Hos Skraldebilen har vi fokus på konstant udvikling samt tilpasning i henhold til samfundets behov. Bæredygtighed er en hjertesag for os, og vi arbejder bl.a. ud fra FN's 17 verdensmål, Hvor vi specifikt beskæftiger os med "Anstændige jobs og vækst", "Mindre ulighed", og "Klimaindsats". Vores engagement i miljørigtige forhold betyder, at vi gør meget ud af at sortere og bortskaffe affald på den mest hensigtsmæssige måde.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer.

How does your company ensure consistent and high quality?

Kvalitet og service er kernen i vores DNA. Vi har en 100% leveringstid, hvilket betyder, at vores kunder aldrig skal vente mere end 2 hverdage for at få afhentet storskrald. Med over 10.000 opgaver bag os, er vi stolte af vores 5 stjerner på Trustpilot. Dertil syntes vi, at vores erfaring og kundetilfredshed taler for sig selv.

How does your company ensure a good working environment?

Hos skraldebilen værdsætter vi et positivt og støttende arbejdsmiljø, hvilket er fremhævet gennem vores engagement i FN's verdensmål om "Anstændige jobs og vækst".

What kind of customers have you worked with?

Vi er stolte af at kunne servicere en bred vifte af kunder. Blandt vores erhvervskunder tæller velkendte navne som Flying Tiger, 7-eleven, Normal, LokalBolig, Pihl, og Enemærke & Petersen a/s. Uanset om opgaven er lille, mellem eller stor, står vi altid klar til at hjælpe.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.7 /5

2 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
100%

Latest 2 reviews

LP

February 2024

RL

Rated Collection of bulky waste

December 2022

Would hire again

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 1. Jun 2021

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Skraldebilen ApS

Typical responds within 1-2 days
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.