Smagssans – Frokost med variation og fokus på oplevelserMed Smagssans får du en frokostordning med stor variation, hvor alle sanser forkæles hver dag. Vi tror ikke på, at frokosten blot skal være et nødvendigt break i løbet af dagen – den skal være meget mere. Det, vi spiser, påvirker vores krop, vores humør og vores samtaler. Frokosten skal derfor være dagens højdepunkt og give energi til resten af dagen samtidig med, at den er en fryd for både øjet og ganen.
Hos Smagssans brænder vi for at skabe en oplevelsesbaseret frokostordning med stor variation, så kontoret forkæles hver dag. Vi sammensætter menuen efter jeres ønsker og behov og giver jer mulighed for løbende justeringer, så I kan få variation og kvalitet i hverdagen.
Smagssans ejes og drives af Thomas Tranberg, hans familie og et dedikeret team af kokke, der alle deler en passion for firmaets vision. Med mange års erfaring planlægger vi menuer og udvikler spændende retter, der afspejler vores kærlighed til mad.
Vi arbejder med friske råvarer og mener, at mad skal være varieret, spændende og skabt med omsorg.
Vores frokost indeholder:Dagens varme ret med tilbehør
(Mulighed for suppedag tirsdag (UB) og fiskedag onsdag (+ kr. 1,00 pr. person))
En let blandet salat
En madsalat
1 slags pålæg
Pålægssalat
Friskbagt rugbrød og grovbrød
3 slags grøntsagssnack
Hver mandag leverer vi 2 dressinger samt pesto og chilichums.