Chat app

Kommunikation med leverandører har aldrig været nemmere

iPhone screen displaying the messaging feature in the Officeguru chat app
Bevar overblikket

Chat med leverandører direkte på mobilen

Tag Officeguru med på farten og hold nemt kontakten med dine leverandører. Officeguru Chat app giver dig det fulde overblik over de leverandører, som du har på Officeguru platformen, og du har altid alle beskeder lige ved hånden – uanset hvor du er.

Tilføj billeder direkte fra din mobil

Giv nemt feedback til din leverandør ved at tilføje og sende billeder direkte i chatten – i stedet for at bruge lang tid på at beskrive og forklare. Det hele kan klares fra mobilen, så du kan bruge din dyrebare tid på noget andet.

Spar tid på simple beskeder

Skal frokosten leveres lidt senere, eller rengøringen komme tidligere pga. møder? Ingen problemer! Med Officeguru Chat app, tager det ingen tid at sende simple beskeder og styre dag-til-dag kommunikationen med dine leverandører.
iPhone screen displaying the messaging feature in the Officeguru chat app
Delt indbakke

Lad dine kollegaer deltage i samtalen

Med Officeguru Chat app har I én delt indbakke og dine kolleger kan altid deltage i samtalen med leverandørerne. På den måde kan I fordele ansvaret, og så du er sikret, at der er styr på alle aftaler, uanset hvem der er på kontoret.

Download til iOS (iPhone)

Officeguru Chat app sikrer, at du altid har det fulde overblik over kommunikationen med leverandøren. Med app’en har du din indbakke fra Officeguru platformen lige ved hånden, uanset hvor du er.

Download til Android

Med vores gratis chat app, er du sikker på at alle beskeder gemmes og dokumenteres. Hvis I har udskiftning på kontoret, har I altid alt kommunikation og historik med leverandøren gemt ét sted, så alle har overblik over jeres serviceaftaler.