MarketplaceKaffe abonnement
Barista creates latte art by pouring milk into coffee

Kaffe abonnement

For mange er kaffe forudsætningen for en god arbejdsdag. Ganske enkelt. Det er med andre ord godt givet ud at sørge for, I har en god kaffeordning, hvor kaffe smagen og kvaliteten er helt i top. Hos Officeguru tilbyder vi kaffe abonnement med service af jeres kaffemaskine samt levering af kaffe – alt efter jeres kaffetørstige medarbejderes behov.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Vælg det rigtige kaffe abonnement til dit kontor

Der er ikke noget, der slår en god kop kaffe! Men der er enormt mange ting, der spiller ind for at gøre kaffen rigtig god. Valg af kaffemaskine, tryk og temperatur, kaffebønner, og mælken for bare at nævne et par stykker. Har I god kaffe på kontoret? Og endnu vigtigere, har I en god kaffeløsning? Vi kan hjælpe jer med det hele, så I får en løsning, der kan slukke jeres kaffetørst.

Med et kaffe abonnement fra Officeguru har I mulighed for at få den helt store alt-i-en kaffeløsning. Så er I sikre på, at kaffen bliver leveret, og at kaffemaskinen bliver rengjort og vedligeholdt. I kan også få kvalitetskaffe og te leveret til kontoret - efter behov og ikke mindst smag – som abonnement, så I aldrig løber tør for kaffe eller te. Uanset hvordan I foretrækker kaffen på kontoret, vil vi gerne hjælpe. Send en forespørgsel, så vender vores kvalitetsgodkendte leverandører tilbage med et uforpligtende tilbud.

Kaffe abonnement vendors
Sort by top rated
YellowBeard
4.8
(12)
ØkologiArabicaFair TradeRainforest AllianceKaffebønner
Damn Good Coffee Company
4.8
(26)
Fast response
MånedligAromatiskBæredygtigCirkulærGenanvendelse
KK
Komma Kaffe
4.8
(3)
Øens Kaffe
4.5
(11)
Rainforest AllianceFairtradeØkologi
Ønsk ApS
New on Officeguru
KaffebønnerKapslerØkologiskMellemristetMørkristetØkologiskLevering

Frequently asked questions

Hvordan fungerer et kaffe abonnement?

Med et kaffe abonnement sørger vi for, at der altid er styr på jeres kaffeordning. Vores leverandører kan tilbyde forskellige services som abonnement løsninger alt efter, hvad jeres behov er. I kan både få levering, installation og service af kaffemaskinen samt levering af te og kaffe. Hvilken løsning der passer jer bedst, det skal vores leverandører nok sørge for at få sammensat, når de laver et tilbud til jer. 

Hvor ofte får man leveret kaffe med et kaffe abonnement?

Du kan få leveret kaffe og te så ofte, der er behov for det på jeres arbejdsplads. Vores leverandører er eksperter på området og kan derfor vurdere, hvor ofte og hvor meget kaffe I skal have leveret. Med et kaffe abonnement er I med andre ord sikre på, at I aldrig møder ind mandag morgen og er løbet tør for kaffe. 

Inkluderer kaffe abonnement også kaffemaskine og service?

Ja. Med et kaffe abonnement kan I både leje og få leveret en kaffemaskine, som vores leverandører sørger for at installere og indstille samt lave løbende service på. Det er helt op til jer, hvad I ønsker at have med i jeres kaffe abonnement.

Tilbyder i økologisk og Fairtrade kaffe?

Ja. Vores leverandører har et bredt udvalg og kan også tilbyde både kaffe og te, der er økologisk og Fairtrade.

Get an offer for Kaffe abonnement

Answer a few questions about your needs - and receive offers from the vendors you choose.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of kaffe abonnement

'Damn Good Coffee' smager virkelig godt.

Delivered by Damn Good Coffee Company

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.