MarketplaceHandyman
Handyman uses power drill to mount a hinge on wood

Handyman

Nogle dage står man bare og mangler en handyman – og ofte med ganske kort varsel. Hvis I mangler en altmuligmand med kvalifikationerne og værktøjet i orden, så finder du det hos Officeguru. Her kan du bestille en handyman på timebasis, lige når du skal bruge det.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

En handyman med kort varsel

Har din virksomhed brug for en dygtig handyman til at klare de praktiske små og store opgaver på kontoret? Det finder du lige her. Vi har samlet de dygtigste leverandører, som kan rykke ud til jer med kort varsel og hjælpe med opsætning, reparationer, montering og meget andet.

Det er nemlig ikke kun vaterpasset, der er vigtigt, når der skal hænges ting op på kontoret. Det kræver en, der ved, hvilken slags væg, der er tale om, og hvilke redskaber, der er nødvendige. Her kan du trygt stole på, at du finder en handyman, der har styr på det hele. Fra nedtagning og opsætning af hylder, lamper, gardiner, skærme, skabe, TV, og whiteboards, til indkøb og skift af lysartikler, eller hvis I skal have afmonteret eller samlet møbler, reoler, stole, skriveborde, skabe osv., så har vi en dygtig handyman, der kan klare opgaven. 

Handyman vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
High demand
Top vendor
Fast response
OphængningMøbelsamlingHåndværkerhandymanejendomsservice
O
4.8(80)
High demand
Fast response
4.6(12)
Fast response
HandymanOptimering af kontorkontoropgaver
WF
4.6(1)
BeslagDøreOpsætningDemonteringVVSEL
New on Officeguru
Fast response

Frequently asked questions

Hvad laver en handyman?

En handyman er en professionel altmuligmand (eller kvinde), der kan udføre diverse reparationsopgaver, vedligeholdelsesopgaver, tømreropgaver og monteringsopgaver.

Hvilket opgaver kan en handyman udføre?

En handyman kan klare stort set alle små og store opgaver til erhverv og kontor. På Officeguru skal du blot beskrive den opgave, du skal have løst, så modtager du gratis og uforpligtende et tilbud fra en handyman.

Vores leverandører kan bl.a. hjælpe med:

  • Ophængning og nedtagning af eks. whiteboards, billeder eller hylder

  • Samling og montering af møbler og inventar

  • Ophængning og teknisk installation af eks. TV

  • Diverse el-arbejde som ophængning af lamper 

  • Montering af skillevægge eller lydisolering

  • Flyttehjælp til alt, der skal afmonteres, samles og hænges op igen

  • Lettere vvs-opgaver

Hvad koster en handyman?

En handyman kan nemt bookes på timebasis til diverse små opgaver, og hvis det drejer sig om større opgaver, kan de give en samlet pris. Du skal bare kort beskrive opgaven, når du sender en forespørgsel, så tager vores leverandører højde for det hele, når de sender et tilbud til dig.

Kan en handyman hjælpe ifm. med en flytning?

Ja, vores leverandører kan sagtens hjælpe ifm. en flytning. Når I skal flytte til nye lokaler, vil der altid være mange ting, der skal ordnes, afmonteres og tages ned. En handyman kan hjælpe jer med alt det og sørge for, at alt igen bliver monteret og hængt op, så I hurtigt kommer godt på plads det nye sted. 

Get an offer for Handyman

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of handyman

Milan er SUPER effektiv og grundig! Vi er MEGET tilfredse med hans arbejde.

Delivered by serviceU

Et par dygtige handymænd, som lever op til opgaven. Den er hurtig løst, og det er flot. Samtidig gør de rent efter sig og tager pap med ud. De kan virkelig anbefales.

Delivered by Vigerslev Ejendomsservice København

Marck er hurtig og effektiv som sædvanlig, vi er meget tilfreds med de opgaver han løser for os.

Delivered by Vigerslev Ejendomsservice København

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.