Officeguru Rewards 🪙

Er du klar til at opnå endnu mere med Officeguru? Velkommen til Officeguru Rewards – vores eksklusive fordelsprogram, der belønner dig som kunde hos Officeguru.

Loyalitetesprogram

Optjen og spar med Officeguru Rewards

Officeguru Rewards er vores fordelsprogram, der giver dig mulighed for at optjene Guru Credits, som du kan bruge på Officeguru Marketplace.

1.000 Guru Credits svarer til 1.000 DKK, som du kan bruge på et bredt udvalg af services på Officeguru Marketplace

Rewards

Officeguru Medium rewards card on 3000 credits

Èt år med god service

Bind din rengøring eller frokostordning til Officeguru i et helt år og få Guru Credits til at pifte din næste firmafest eller kontorrenovering op! Hver service, du bruger for over 10.000 kr. om måneden og binder dig til i et år, giver dig 3.000 Guru Credits til vores marketplace. Og det bedste af det hele er, at du stadig kan bevare fuld fleksibilitet – skift leverandører efter behov, så længe de er på Officeguru-platformen.

Henvis en ven

Vil du have flere fordele med Officeguru? Hvis du henviser en ny kunde, der bestiller en fast abonnementsaftale på mindst 10.000 kr. om måneden, belønner vi dig stort! Del Officeguru med dine kontakter og få 7.500 Guru Credits. Det er en win-win - du får et solidt tilskud til kontoret, som for eksempel kan dække et helt års forsyning af snacks. Samtidig får din kontakt glæde af en nemmere og mere økonomisk kontordrift. Så del Officeguru i dag og lad os begge nyde fordelene!

David Lysgaard

COO, C&B Systemer

"Vi har været gode til at samle så mange af vores leverandører på platformen som muligt, hvilket har gjort det lettere for os at samarbejde om smartere processer. Vi har uddelegeret opgaver som rengøring og forplejning til vores leverandører, hvilket har frigjort vores tid og ressourcer."