Frokost app

Officeguru frokost app

Fuld kontrol

Spar tid ved at lade medarbejdere styre deres frokost selv

Med Officeguru får alle på kontoret kontrol over deres egen frokost. Spar dyrebar tid på administration, og lad dine kollegaer skræddersy deres måltider efter præferencer og vælge, hvornår de spiser med. Det er en win-win for alle.

Hand under a globe

Op til 80% mindre madspild

Madspild koster – både miljøet og jeres udgifter. Med frokost appen kan medarbejderne selv styre deres frokostbestilling og framelde sig fra dag-til-dag. Det minimerer madspild og sikrer, at maden ender i maven og ikke i skraldespanden.
Graphic of finger pointing to the food tray

Få Danmarks mest fleksible frokostordning

Med vores frokost app, kan medarbejderne selv melde sig til og fra frokosten, når de arbejder hjemme, har sygedage, ferie eller andet – og I kan også nemt tilføje gæster. Det er nemt, bekvemt og passer til alle planer og behov – også den hybride arbejdsplads.
Ugens frokostmenu

Hvad er på menuen? Find ud af det direkte i appen

Vil du vide, hvad der er på menuen i dag, i morgen eller resten af ugen? Med Officeguru Frokost App kan du se det direkte på din telefon. Uanset om du har særlige diætpræferencer eller allergier, kan du vælge og bestille med et enkelt klik, uanset hvor du er.

Download til iOS (iPhone)

Hos Officeguru elsker vi selv en god frokost, og vi ved, hvor meget postyr det kan skabe på kontoret, hvis frokosten ikke lever op til forventningerne. Hent vores gratis frokost app, og sørg for at dine kollegaer selv kan styre deres frokostbestilling.

Download til Android

Når du afgiver din frokostbestilling i Officeguru Lunch app, ryger informationen direkte videre til jeres frokostleverandør. På den måde er du sikker på at få lige den frokost, du ønsker, hvor der tages højde for alt fra allergi til daglige præferencer.

Få overblikket over og download hvad der er bestilt

Med vores frokostmodul har I altid fuldt overblik over kontorets frokostbestillinger og udgifter - helt ned til den enkelte medarbejder. Hver måned får I en samlet faktura og kan nemt downloade og se hvor mange måltider, hver medarbejder har fået. Det gør budgettering til en leg og hjælper dig med at kontrollere omkostningerne.