MarketplaceEvent planlægning
Employees drinking wine at an event

Event planlægning

Fredagsbar, julefrokost, sommerfest eller fredagsbar igen? Firmaevents er fantastiske for sammenholdet og stemningen på arbejdspladsen, men de er også utroligt tidskrævende for dem, der står med planlægningen. Brug vores tid i stedet for jeres egen. Hos Officeguru finder du de bedste leverandører til at stå for eventplanlægning af jeres næste fest.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Event planlægning af højeste kvalitet

Der er intet, der kan ryste medarbejderne sammen og skabe gode interne relationer som et godt firmaevent. Men det kræver ressourcer i form af tid, planlægning og opfindsomhed, hvis det skal være rigtig godt. Og man kan desværre hurtigt blive upopulær, hvis man har arrangeret en dårlig fest. Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig. Med Officeguru er det nemt at være kontorets party-planner. Du fortæller bare os om dine ønsker og behov, og så finder vi den bedste leverandør til dig.

Hvis det kniber med at finde tid, så kan du indhente et tilbud på eventplanlægning hos Officeguru. Vi skal blot vide lidt om jeres ønsker, og så får du tilsendt tilbud fra vores leverandører, og før du ved af det, er jeres næste fest planlagt – uden at du har løftet en finger.

Event planlægning vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.6(1)
Fast response
BarløsningerVenuesEvent cateringPersonale
4.6(7)
LokalerDJKoncerterUnderholdningFirmaarrangementerCatering
FoodtruckCateringHøjtiderFirmaarrangementer
4.2(86)
High demand
Top vendor
Fast response
Total oplevelseVenuesMadMusikBartenderUnderholdningAfvikling
L&OS
4(617)
High demand
Top vendor
Fast response
K
3.8(13)
High demand
Fleksible løsningerTeltbordstolejulpåskesommerfestHalloweenFødselsdags festunderholdningcasinohoppeborgeslush ice maskiner
New on Officeguru
JulefrokostSommerfestEvents
New on Officeguru
Fast response
SAA
New on Officeguru
New on Officeguru
SKRÆDDERSYETEventplanlægningreceptionforsamlingernetværkarrangementer.
G
New on Officeguru
Fast response

Frequently asked questions

Hvordan fungerer eventplanlægning?

Med eventplanlægning hos Officeguru kan du trygt overlade alt til vores leverandører. Uanset om det drejer sig om en firmafest, sommerfest, fredagsbar, teambuilding, julefrokost reception eller event for jeres kunder, så sørger leverandøren for, at I får en magisk dag eller aften. Med eventplanlægning kan du få hjælp til større og mindre koordineringsopgaver, fra lokation, og udlejning af personale, service og catering, til styling, oppyntning og forplejning – og du kan også få input til gode temaer, indslag, og aktiviteter.

Hvordan planlægger man et godt event?

Der er ikke to events, der er ens. Sådan skal det I hvert fald helst være, hvis du spørger os. Der er nemlig intet, der kan ryste medarbejderne sammen som en god fest. Og det er ikke nødvendigvis omfanget eller størrelsen af festen, der afgør, om den er god. Det er som regel planlægningen og det samlede indtryk, der betyder noget, hvis det skal være en fest, som alle snakker om længe efter, den er slut. Det kræver en masse kreativitet og gode ideer at planlægge en rigtig god fest, og det kan vores leverandører hjælpe jer med.

Hvad er et godt event?

Hvis et event eller en fest skal være god, skal man helst have tænkt på alt. Fra lokation og tema til pynt, mad, drikke og underholdning. Listen er lang, når man skal planlægge en god fest. Men et event bliver som regel først rigtig godt, når alt er planlagt ned til mindste detalje – det giver nemlig plads til alt det sjove og spontane undervejs, fordi ingen mangler noget og kun skal koncentrere sig om at have det sjovt. 

Hvilke former for events kan Officeguru planlægge?

Officegurus leverandører kan planlægge alle slags events - store som små. Uanset om det drejer sig om en firmafest, sommerfest, jubilæumsfest, julefrokost, teambuilding, fredagsbar, reception eller kundeevent, så kan de rykke ud og hjælpe med eventplanlægning.

Get an offer for Event planlægning

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of event planlægning

Vi brugte Madværket til at få hjælp til at afholde vores julefrokost og de levede helt bestemt op til alle forventninger - og mere til. Det var en super vellykket aften og alt kontakt op til vores event var nemt og hurtigt.

Delivered by Madværk

Super service, alt var tip top - bruger dem gerne igen

Delivered by Kokkefrøen

Alt gik fint, dejlige pølser mm. Men desværre for mange - vi havde mandefald.
Super betjening, hun er så sød.

Delivered by Madværk

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.