MarketplaceElektriker
Electrician doing electrical work in the wall

Elektriker

Hos Officeguru har vi samlet de bedste, lokale leverandører, der kan ordne en bred vifte af elektriker- og el-installatør-opgaver. Uanset om det drejer sig om installation af en enkelt stikkontakt eller et nyt alarmsystem i hele ejendommen, finder du den rette til opgaven her.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Lad en professionel klare el-opgaven

Når det kommer til el-arbejde, er det altid vigtigt, at sikkerheden er i top. Vi har samlet de bedste leverandører og gjort det nemt for dig at indhente tilbud. Uanset om du har brug for en handyman til at klare små el-opgaver eller skal bruge en autoriseret elektriker til større installationer, så finder du det hele lige her. 

Udover el-opgaver kan vores leverandører også hjælpe jer med at forbedre energiforbruget og skabe den rette stemning på kontoret. En elektriker kan vejlede jer om lyskilder og sikre, at I får de rette pærer ift. lyssætning, watt og energiforbrug. Lys har en stor betydning for medarbejdernes produktivitet – især i vintermånederne, hvor vi ikke får meget dagslys. Derfor er det vigtigt, at belysningen på kontoret er optimal og rar for øjnene. Lyskilder har en stor betydning for både stemningen og el-regningen, så måske er det på tide at få et tjek?

Elektriker vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
High demand
Top vendor
Fast response
Lampeophængningaut. elektrikerelinstallationer
4.6(12)
High demand
Fast response
4.4(4)
Fast response

Frequently asked questions

Skal du bruge en handyman eller en autoriseret elektriker?

Er du i tvivl, om opgaven skal udføres af en handyman eller en autoriseret elektriker? Det kan vores leverandører nemt svare på, når du sender en forespørgsel. 

Hvilket el-arbejde må laves uden en autorisation?

Der er mange små el-opgaver, som gerne må udføres af en handyman eller altmuligmand. Hos Officeguru kan du både indhente tilbud fra en handyman, som kan udføre el-opgaver, og fra autoriseret elektriker til de større el-opgaver og installationer. Du skal blot beskrive opgaven, og så kan de guide dig til den rette løsning – og du er også altid velkommen til at kontakte os, så kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige leverandør.

Hvad koster en elektriker?

En elektriker kan nemt bookes på timebasis til mindre opgaver, og hvis det drejer sig om større opgaver, kan de give et samlet overslag på prisen. Du skal bare kort beskrive opgaven, når du sender en forespørgsel, så tager vores leverandører højde for det hele, når de sender et tilbud til dig.

Get an offer for Elektriker

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of elektriker

Hurtige, effektive med et fint resultat!

Delivered by

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.