MarketplaceErhvervsrengøring
Cleaner wrings out a cloth in a bucket

Erhvervsrengøring

Forskning har vist, at der er en direkte sammenhæng mellem et ryddeligt og rent kontor og en øget produktivitet blandt medarbejdere. Så er det ikke på tide at få en erhvervsrengøring, du kan stole på? Indhent et tilbud fra vores kvalitetsgodkendte rengøringsfirmaer i dag, så sammensætter de en rengøringsplan, der passer til jeres behov.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Arbejdslivet er for kort til et snavset kontor

Der er mange ting, man kan komme til at overse og forsømme i hverdagens travlhed, men rengøring på kontoret må ikke være en af dem. Snavs er nemlig ikke kun det, man kan se med det blotte øje – men også usynligt i form af bakterier. På en arbejdsplads er det især skrivebordet, der er slemt, da der i gennemsnit kan være over 3.000 forskellige bakterier og vira. Tænk lige over, hvor hurtigt de kan sprede sig på hele kontoret.

Et rent kontor har en enormt stor betydning for jeres medarbejdere. Det er både vigtigt ift. hygiejneniveauet, og så har det også en effekt på produktiviteten. Forskning har nemlig vist, at der er en direkte sammenhæng mellem et ryddeligt og rent kontor og en øget produktivitet blandt medarbejdere. Hvis rengøringen er i top, kan det medvirke til at reducere antallet af syge medarbejdere og give et bakteriefrit og ikke mindst sundt og produktivt arbejdsmiljø. Vi har samlet de bedste rengøringsfirmaer, så I kan møde ind til et rent kontor hver dag.

Erhvervsrengøring vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
O
4.8(99)
High demand
Top vendor
Fast response
4.8(81)
KontorrengøringVirksomhederRengøring
KontorrengøringRengøringsteamKvalitetskontrolMiljøvenligtBæredygtigt
4.3(6811)
High demand
Top vendor
Fast response
KontorrengøringFælles arealerKantine
KL
4(67)
3.8(12)
KontorrengøringVirksomhedsrengøringRengøring
CDL
New on Officeguru
Fast response

Frequently asked questions

Hvordan fungerer erhvervsrengøring med Officeguru?

Officeguru er en markedsplads, hvorfra I nemt kan booke rengøring og administrere jeres rengøringsaftale. Det er gratis og uforpligtende at oprette en profil og indhente tilbud på Officeguru. Vi har samlet de bedste rengøringsfirmaer, så hvis I mangler en ny leverandør til at stå for jeres erhvervsrengøring, er det nemt at indhente tilbud på rengøring af jeres kontor eller virksomhed. Officeguru fungerer som samlingspunkt for al kommunikation med jeres serviceleverandør, så I nemt kan kommunikere med dem gennem vores digitale platform og chat app.

Kan man skifte rengøringsfirma på platformen?

Det er nemt og gratis at skifte mellem platformens forskellige leverandører af rengøring.

Officegurus fælles handelsbetingelser sikrer, at du kan skifte rengøringsfirma med varsel på løbende måned plus tre måneder. Du kan nemt vælge mellem de forskellige rengøringsfirmaer hos Officeguru og slipper dermed for at bruge tid på at søge efter nye leverandører, hvis I ønsker at skifte.

I hvilke byer tilbyder Officeguru erhvervsrengøring?

Du kan se hvilket postnumre hvert rengøringsfirma servicerer på deres profil. Officeguru tilbyder rengøring af kontorer og virksomheder i følgende byer og landsdele:

 • Østerbro 

 • Vanløse 

 • Valby 

 • Søborg 

 • Rødovre

 • Nordsjælland

 • Lyngby

 • Kastrup

 • Ishøj

 • Hvidovre

 • Herlev

 • Glostrup

 • Gentofte

 • Frederiksberg

 • Brøndby

 • København

 • Amager

Hvordan foregår opsigelse af en rengøringsaftale?

Hvis du ønsker at opsige eller skifte din rengøringsaftale, skal du blot gøre det skriftligt på Officeguru platformen. Ønsker du at skifte rengøringsfirma, skal du opsige rengøringsaftalen med jeres nuværende rengøringsfirma og indhente et nyt tilbud. Spørg endelig Officeguru til råds, hvis du er i tvivl. Vi kan altid hjælpe med at finde det rengøringsfirma, der passer til jeres behov.

Hvad koster fast rengøring af kontoret?

Der er en del faktorer, som spiller ind, når en optimal rengøringsplan skal sammensættes. Det tager dog ikke en rengøringskonsulent mere end en ½ times gennemgang af kontoret, så har du en plan og en pris at arbejde ud fra. Spørg endelig Officeguru til råds. Vi kender alle rengøringsfirmaerne indgående og kan altid guide jer til en god løsning.

Hvordan får jeg en billig rengøringsløsning?

Pris og kvalitet hænger ofte sammen, når du vælger rengøring. Men når det er sagt, er den dyreste løsning ikke nødvendigvis den bedste. Det kommer alt sammen an på, hvad jeres behov er. Synes I derfor, at I betaler for meget for jeres nuværende rengøringsaftale, eller at I ikke får nok kvalitet for pengene, så tilbyder Officeguru at lave en gratis og uforpligtende gennemgang af jeres nuværende rengøringsplan. Dette giver et godt indblik i, hvor der evt. kan optimeres eller spares.

Generelt kan du kan få en billigere rengøringsløsning ved at:

 • Gå mere i dybden med det reelle behov. Der kan ofte være et par timer at hente pr. måned.

 • Overtale andre virksomheder i din bygning til at benytte samme rengøringsfirma som jer.

Tilbyder I rengøring til små virksomheder?

Officeguru samarbejder med rengøringsfirmaer, der kan gøre rent i alle typer og størrelser virksomheder, og dermed også rengøringsfirmaer, der har specialiseret sig i rengøring hos mindre virksomheder. Snak med os om jeres behov. Vi kan altid finde en god løsning til kontoret.

Hvordan sikrer Officeguru en høj kvalitet af rengøringen?
 1. Samtlige rengøringsfirmaer på platformen har været gennem en udvælgelsesproces. Vores mål er ikke at have alle rengøringsvirksomheder som leverandører på Officeguru. Vi ønsker kun at samarbejde med rengøringsfirmaer, der har bevist deres værd fx. ved at have gode anmeldelser fra deres kunder. Alle rengøringsfirmaerne på Officeguru er kvalitetsgodkendt af os, så du er sikret høj kvalitet og god service.

 2. Fleksibilitet, digitalisering og tilgængelighed er essentielle for at sikre høj kvalitet. Samtlige leverandører på Officeguru platformen ved godt, at god kundeservice er vigtig, og derfor kan du nemt komme i kontakt med dem via Officeguru platformen og vores chat app.

 3. Feedback og stjerner, som du og andre Officeguru-brugere giver rengøringsfirmaet i platformens ratingsystem, bliver taget seriøst og reageret på fra Officeguru.

 4. Vi lever af at levere og facilitere kvalitet - hele vejen rundt. Hvad end det er frokost, kaffeløsning, planteservice eller rengøring, så skal du kunne stole på kvaliteten fra Officeguru.

 5. Vi har selv mere end 30 års erfaring med erhvervsrengøring. Med en rengøringsaftale gennem Offceuguru får du adgang til professionel vejledning fra vores produktspecialister samt Customer Success team, der altid sidder klar til at hjælpe jer.

Get an offer for Erhvervsrengøring

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of erhvervsrengøring

Er meget tilfreds med det arbejde, de søde mennesker gør. Her er altid pænt og nydeligt, når vi kommer.

Delivered by serviceU

Altid punktlig og ordentlig rengøring. Når særlige behov opstår (f.ex. rengøring af køleskab op til ferie), så fungerer det fino med post-id seddel på køleskabsdøren og vupti - køleskabet får en omgang. Vi er meget tilfredse.

Delivered by REXKYOO ApS

Som et Golgate smile ;-)

Delivered by serviceU

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.