MarketplaceFrokostordning
Employees eating lunch in canteen

Frokostordning

Frokosten er mere end blot et måltid; det er dagens sociale samlingspunkt på arbejdspladsen. Det er her, kollegaer mødes og udveksler ideer, deler grin og styrker bånd på tværs af organisationen. En god frokostordning er nøglen til at gøre dette daglige mødepunkt til noget, alle ser frem til.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Frokostordning, der skaber glæde

Hos Officeguru kan du indhente tilbud på en lækker frokostordning, der møder alles behov. Selvom du har kollegaer, der er veganere, vegetarer, ikke spiser svinekød eller ikke kan tåle bestemte råvarer, så kan du finde den helt rigtige frokostordning her. Hvad end jeres prisniveau er, sørger Officegurus køkkener for, at I får en god, sund og varieret frokost. 

Udover en lækker frokostordning får du også adgang til vores frokostmodul og app. Her kan du og dine kollegaer gå ind og lave jeres frokostbestilling og melde jer til og fra frokosten, hvis I arbejder hjemme, er syge eller er væk til møde – og I kan også bestille ekstra kuverter, hvis I får gæster. Vores frokostmodul er kort sagt jeres garanti for Danmarks mest fleksible frokostordning, og vi lover, at den fleksibilitet både kan ses og mærkes på jeres madspild og økonomi.

Frokostordning vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.9(234)
Min. pax 20
Top vendor
Fast response
AlmindeligVegetariskVeganskGlutenfriLaktosefriUden Svinekød
4.7(7)
Min. pax 10
AlmindeligVegetarisk
4.7(7)
Min. pax 5
Lækker frokostvarieretfleksibilitetvegetar
DKA
4.7(6)
Min. pax 5
High demand
Fast response
ØkologiskKlimavenligLokalPortionsanrettet52 kr. i april og maj
4.7(12)
Min. pax 10
Top vendor
KAMPAGNE: 20% rabat på de første 3 månederFrokostLunchMadSundtNærendeVarieret
4.6(20)
Top vendor
Fast response
Brødpålægsmørostalt til frokostbordet.
4.6(1)
Min. pax 40
VegetarGrøntAlmindeligMinus grisUden svinekødAnsvarligØkologiLokaltLaktosefriGlutenfriVegansk
4.6(53)
Min. pax 10
Top vendor
Fast response
AlmindeligVeganskVegetarLaktosefriGlutenfriUden svinekødPortionsanrettet
LT
4.6(335)
Min. pax 5
High demand
Top vendor
Fast response
AlmindeligGlutenfriLaktosefriVeganskVegetariskKetoPescetar
4.6(1037)
Min. pax 12
High demand
Top vendor
Fast response
Vegetarveganskgluten- og laktosefri
4.6(3)
Min. pax 10
Fast response
Klassisk frokostordningSandwichesSalater
4.6(331)
Min. pax 10
High demand
Top vendor
Fast response
VeganskKlassiskModernePassionVariationVegetarInternationaltNordiskBagerRåvarerhalal
4.5(144)
Min. pax 10
KAMPAGNE: Nye kunder får mulighed for at vælge kage til hele kontoret på 2 valgfrie dageeller vælge at få Grøntsagsstave med dip med hver dag de første 2 ugerGlutenfriHalalLaktosefriUden svinekødVeganskVegetarisk
4.4(271)
Min. pax 5
Fast response
FrokostkasserPålægRugbrødSnacksGrøntVariation
4.2(87)
Min. pax 15
High demand
Top vendor
Fast response
AlmindeligGrøntVegetariskVegansk
4.1(164)
Min. pax 10
High demand
Top vendor
Fast response
AlmindeligGlutenfriHalalLaktosefriPortionsanrettetUden svinekødVeganskVegetar
K
4.1(18)
Min. pax 10
High demand
AlmindeligVegetarisk
L&OS
4(700)
Min. pax 4
Top vendor
Fast response
HalalVegetarGlutenfriLaktosefrikunde tilrettet menuer
New on Officeguru
Min. pax 15
High demand
Fast response
frokostordningkantinedriftFuld serviceEget bageriKvalitetMødeforplejning
New on Officeguru
Min. pax 15
Sundtveltilberedtfrisklavet
New on Officeguru
Min. pax 10
Sundvarieretpassion for mad

Frequently asked questions

Hvordan fungerer en frokostordning med Officeguru?

Med Officeguru får du Danmarks mest fleksible frokostordning. Du kan frit vælge mellem vores køkkener, som kan sammensætte en frokostordning og menu, der passer til netop jeres behov uanset, om det drejer sig om almindelige, økologiske, veganske, kødfrie, varme eller kolde retter. På Officeguru finder du kun kvalitetsgodkendte og lokale frokostleverandører. Vores køkkener bliver løbende anmeldt af brugerne på Officeguru, så her er du sikker på at undgå svingende kvalitet uanset dit budget. Det eneste du skal gøre er, at beskrive jeres behov, så vender vores leverandører tilbage med et tilbud til jer.

Kan man skifte frokostordning på Officeguru?

Ja. Har man frokost gennem Officeguru, kan man tage en snak med sit nuværende køkken og ændre menu sammensætning osv. Derudover kan man nemt skifte mellem de forskellige køkkener. Officegurus fælles handelsbetingelser sikrer, at du gratis kan skifte køkken med markedets korteste varsel på løbende uge +7 dage.

Hvor kan man få leveret frokostordninger til?

Officeguru leverer frokost i følgende byer:

 • Frokostordning på Østerbro

 • Frokostordning på Vesterbro

 • Frokostordning på Nørrebro

 • Frokostordning på Frederiksberg

 • Frokostordning i Rødovre

 • Frokostordning i Nordsjælland

 • Frokostordning i Ishøj

 • Frokostordning i Glostrup

 • Frokostordning i Brøndby

 • Frokostordning i Gentofte

 • Frokostordning i Herlev

 • Frokostordning i København

Hvordan foregår opsigelse af frokostordning?

Det er nemt og gratis at skifte mellem forskellige køkkener. Med Officegurus fælles handelsbetingelser kan du skifte køkken med markedets korteste varsel på løbende uge +7 dage. Ønsker du at træde helt ud af frokostordningen gennem Officeguru, kan aftalen opsiges med 1 måneds varsel til den sidste dag i måneden. Uanset om du ønsker at skifte eller opsige aftalen, foregår det digitalt på Officeguru – nemt og bekvemt.

Hvad koster en frokostordning?

Prisen på en frokostordning varierer alt efter, hvor mange retter og salater I ønsker til frokost. En frokostordning vil typisk koste mellem 50 og 65 kr. per kuvert.
Hos Officeguru samarbejder vi med Danmarks bedste frokostkøkkener, og fleksibilitet er i højsædet – også når det angår prisen. Derfor vil alle køkkener også kunne sammensætte en menu til jer, som passer til jeres prisniveau. Til og fravalg af flere salater, pålæg, ost mm. vil alt sammen have en indflydelse på den samlede pris. Så hvis kontoret kan leve med ikke at få flere forskellige salater eller pålæg hver dag, kan I stadig få frokost fra øverste hylde til en god pris. Til kuvertprisen skal der altid tillægges en daglig leveringsomkostning på mellem 99 og 149 kr. Dette er afhængigt af køkken og beliggenhed. Spørg endelig os til råds. Vi kender alle køkkenerne indgående og kan altid guide jer til en god løsning.

Hvad er skattereglerne for frokostordningen?

Reglerne ift. frokostordning og SKAT har ændret sig en del over tid, og derfor kan mange – med rette – være i tvivl om, hvilke regler, der gælder. Det forstår vi godt, og derfor har vi samlet reglerne i denne artikel: Hvad er reglerne ift. skat.

Hvor finder man en billig frokostordning?

Du kan få en billigere frokostløsning ved at vælge:

 • Salat fra eller få simple salater (fx. råkost) i stedet for komplekse salater, der indeholder mange og ofte dyrere råvarer.

 • Pålæg fra, da det er en ret dyr råvare.

Tal med os om jeres ønskede prisniveau. Så kan vi guide jer til, hvilke køkkener vi anbefaler jer at prøve.

Er det muligt at få en frokostordning til små virksomheder?

Ja, det er muligt at få frokostordning til virksomheder med helt ned til 5 ansatte, dog kan der være god økonomi i, at frokostordningen først bliver relevant, når virksomheden har over 10 ansatte. Dette skyldes, at prisen bliver en anelse højere, hvis I er under 10 kuverter. Dertil kommer levering af frokosten, som typisk koster mellem 99 og 149 kr. pr. dag, uanset hvor mange kuverter I får. Det kan som sagt sagtens lade sig at gøre at få en frokostordning, hvis I er en mindre virksomhed, men det har en indflydelse på den samlede pris. Snak med os om jeres behov. Vi kan altid finde en god løsning til jeres kontor.

Hvordan sikrer Officeguru en god frokost?

Vi elsker selv en god frokost og ved, hvor meget postyr det skaber på kontoret, når frokosten ikke lever op til forventningerne.

 1. Samtlige køkkener har været gennem en udvælgelsesprocess. Vores mål er ikke at have alle frokostkøkkener som leverandører på Officeguru. Vi ønsker kun et passende udvalg af dem, der tager variation, smag og kvalitet seriøst.

 2. Vi har et bredt udvalg af gode køkkener og fleksibilitet, hvor I har mulighed for at skifte mellem køkkener, hvis I trænger til forandring.

 3. Feedback og stjerner, som du og jeres medarbejdere giver dagens frokost i Officeguru frokost app, bliver taget seriøst. 

 4. Vi lever af at levere og facilitere kvalitet - hele vejen rundt. Hvad end det er frokost, kaffeløsning, planteservice eller rengøring, så skal I kunne stole på kvaliteten fra Officeguru.

Get an offer for Frokostordning

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of frokostordning

Leverer altid som aftalt og til tiden hver dag. God kvalitet og god smag i maden.

Delivered by Frokost Kompagniet

Alle medarbejdere virker super glade for maden og giver udtryk herfor. Det er en stor glæde at skulle til frokost.

Delivered by Simply Cooking

Rasmus er en fremragende kok. Han svarer altid til tiden, og hans måltider er lækre og velsmagende. Jeg vil varmt anbefale 'Lunch & Other Stories'. Torsdage er de bedste, da hans kager er fantastiske!

Delivered by Lunch & Other Stories

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.