MarketplacePlanteservice
Plant in a pot standing on a stool

Planteservice

Planter skaber liv og et godt indeklima på kontoret, men de kræver også opmærksomhed og pleje, hvis de skal trives. Med planteservice fra Officeguru får du en leverandør med grønne fingre, der tager sig af både indkøb, levering og vedligeholdelse af planterne på kontoret.

DescriptionVendorsFAQReviewsOthers bought

Få kontoret til at blomstre

Alle elsker planter på kontoret. Men der er også en del arbejde forbundet med at købe og passe planter. Hvis planterne ikke bliver plejet korrekt, står de og visner, og så bliver det hurtigt en stor post på budgettet, når planterne skal skiftes ud. Med planteservice får du kyndig vejledning til, hvilke planter der passer til jeres kontor, og hvor de kan placeres, så I kan nyde dem bedst. 

Grønne planter kan i den grad løfte kontorets udtryk, og de kan også give et bedre indeklima. Det er ganske enkelt godt med et grønt miljø, da planter skaber liv og god stemning på kontoret. Med en planteservice får I en skræddersyet løsning til jeres behov, uanset om I ønsker mindre planter til vindueskarme og borde eller større planter, træer og plantevægge. Så er I altid sikre på at have noget smukt og grønt på kontoret, der vil glæde både medarbejdere og gæster.

Planteservice vendors

Delivers to ZIP:

Sort by top rated
4.8(51)
Top vendor
Fast response
Professionel gartnerPlantegarantiPasningVedligeholdelse
4.5(9)
Fast response
4.3(6)
Fast response
Økologiske planterTræ produkterGenbrugsplastUpcycled materialsefficient self-watering technologydesign service

Frequently asked questions

Hvad er en planteservice?

Med en planteservice har du en fast aftale, hvor en professionel leverandør tager sig af både indkøb, levering og vedligeholdelse af planterne på kontoret. Du vælger selv, om du vil leje eller købe planterne, men uanset hvad indebærer planteservice også vanding, beskæring, afstøvning, pleje, gødning og evt. også udskiftning af planterne. Dermed skal du aldrig bekymre dig om planter, der står og visner, da en planteservice inkluderer kyndig vejledning i, hvilke planter der passer til jeres kontor, deres behov, og hvor de skal stå.

Hvorfor er planter vigtige på et kontor?

Planter kan gøre en stor forskel for kontormiljøet. De kan både løfte kontorets udtryk, og de kan også give et bedre indeklima. Det er ganske enkelt godt med et grønt miljø, da planter skaber liv og god stemning på kontoret. Men det kræver naturligvis, at de bliver passet og plejet, idet at visne planter desværre ikke har mange fordele for indeklimaet.

Hvilket fordele er der ved at have planter på kontoret?

Der er mange fordele ved at have grønne planter på kontoret, og her er bare et par:

  • De renser luften

  • De er gode for indeklimaet

  • De kan øge produktiviteten

  • De kan hjælpe med at reducere stress og sygefravær

  • De gør arbejdspladsen mere attraktiv for medarbejdere og gæster

  • De kan booste kreativitet 

  • De kan reducere støj

Hvad koster en planteservice?

Prisen på en planteservice fastsættes efter hvilke og hvor mange planter, I ønsker på kontoret. Når du indhenter et tilbud på en planteservice, vil du få et uforpligtende besøg af leverandøren, som laver en skræddersyet aftale og plan til jeres kontor.

Get an offer for Planteservice

Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.

Reviews of planteservice

Meget flotte planter og professionel og venlig betjening.

Delivered by Greenify

Why Officeguru is right for you

High quality and fair prices

You can easily get offers and compare prices. All vendors strive towards a 5-star rating, ensuring the best quality for you.

Save time on administration

All communication is collected in a shared inbox, where you and your colleagues can coordinate and keep an overview of all agreements.

High customer satisfaction

All our vendors share one set of terms and no matter if you have one or multiple services, you get one collected invoice from Officeguru.