Vi forsøger at løse mange af de problemer, man kan opleve med den klassiske frokostordning. Med Dabba er der aldrig madspild og det er ikke ressourcetungt for virksomheden. Medarbejderne får sig en varierende sund kost og der er altid et samtaleemne til frokosten, for alle får ikke det samme. Medarbejderen har nu indflydelse på deres frokost og laver selv deres daglige valg hvilket sikre højere tilfredshed, samt mindre madspild og færre omkostninger for virksomheden da medarbejderne aktivt tager stilling til om de har behov for frokost.
Ideen til Dabba kom da vi sad hjemme under corona lookdown og savnede vores samværd med kollegerne omkring den daglige frokost. Dabba er nemlig Social dining, men hver for sig. Ingen kø til buffeten, Dabba er nemlig Hindi og betyder madkasse. Din frokost leveres i vores genanvendelige rustfrie tiffin bokse med 3 rum.
Dabba arbejder med 5 primære bæredygtighedsprincipper:
1. Zero waste. Vi er nemlig en emballagefri frokostordning. Vores mad leveres i lækre tifin bokse med tre rum af rustfri stål som kan genanvendes uden værditab.
2. Klimabevidst mad med inspiration fra Concitos “Den store klimadatabase"
3. Zero emission levering til arbejdspladsen med cykler og elbiler. Så ingen co2 forbrug og hjælper trængsel i byen
4. Mindre madspild. Hele 30% mindre madspild end en traditionel frokostordning. Dabba kommer portionsanrettet
5. Zero waste. Alle madrester inkl. dem der efterlades i madkassen bliver genanvendt til biogas og gødning
Vi tilbyder dagligt 9 valgmuligheder, og man kan ændre i sin bestilling eller fravælge mad helt ind til kl. 14.00 dagen inden.
- Den Klassiske: Det er klassiske danske retter. Indeholder altid kød, kulhydrater og grøntsager/salat
- Den Vegetariske: Boksen er altid vegetarisk og spækket med lækre sunde og grønne sager
- Den Varierende: Oplev her eksotisk mad fra hele verdenen
- Den Veganske: Med udgangspunkt i den vegetariske, men altid vegansk, glutenfri og laktosefri
- 3 stk. håndmadder
- 2 forskellige sandwich
- 2 forskellige salater
Et eksempel på den varierede:
Stegt kalkuncuvette med timian og honning. Hertil er der langtidsbagte tomater, balsamico-skysauce og ristet grønt. Nye kartofler vendt i smør og friske urter, hertil en vandmelonsalat med feta og oliven. Alt er anrettet til en person, og den skal ikke deles med nogen.
Sådan kunne den klassiske se ud en dag:
Mørbrad i svampe a la creme: Svinemørbrad, markchampignon, løg, flødesauce og spæde grønkål. Nye kartofler vendt i smør og persille og hertil en broccolisalat med ristede kerner, skyr og friske urter.