MarketplaceVendorsDannebrog Service - Grøn hele vejen

Dannebrog Service - Grøn hele vejen

Verified

4.5(6)
Dannebrog Service  - Grøn hele vejen - Pudsning af vinduer og spejle.Dannebrog Service  - Grøn hele vejen - Støvsugning af gang og fællesområder.Dannebrog Service  - Grøn hele vejen - Rengøring af skrivebord og kontorplads.
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Hos Dannebrog Service udfører vi kontorrengøring og erhvervsrengøring på kontorer i hele København, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi og vores dygtige team stiller os klar, uanset om der er tale om store kontorbygninger eller mindre virksomheder.

Vores medarbejdere har nogle af de bedste arbejdsvilkår på markedet, som udover den gode løn betyder trygge, ordnede arbejdsforhold og et godt arbejdsmiljø. Vi skræddersyr løsningen efter, hvornår I ønsker, at vi skal gøre rent, samt hvor hyppigt vi skal svinge kosten.

Vi er naturligvis gode til at vaske, støvsuge, skrubbe og feje - men hvor I virkelig vil opleve, at vi skiller os fra mængden er, at størstedelen af vores organisation er bæredygtig og miljøvenlig. Vi kan bide skeer med de største, når det kommer til effektivitet og konkurrencedygtighed, og samtidig har vi bevaret den nærhed, nerve og fleksibilitet, der ofte kendetegner en mindre virksomheder.

Bliver I kunde hos Dannebrog Rengøring, har I truffet et valg om at lade et professionelt og ambitiøst selskab stå for rengøringen. Vi har specialiseret os i professionel rengøring af kontorer og virksomheder, og vi er også rige på erfaring i rengøring af skoler, dagtilbud og institutioner. Vi har mange års erfaring bag os som rengøringsvirksomhed og stolte over, at vi i dag står med en solid række referencer fra tilfredse, årelange kunder.

Kontorrengøring og erhvervsrengøring er en disciplin, vi ikke tager let på. For rengøringen har stor indflydelse på, hvordan medarbejderne i din virksomhed har det. Det danner grundlag for en god start på dagen, at de kan møde ind til en ren arbejdsplads, og derudover vil et rent arbejdsmiljø bidrage til både trivsel og effektivitet.

Den bedste rengøring er den, du og medarbejderne slet ikke lægger mærke til. Det betyder nemlig, at der ikke mangler noget, alt er bare præcis som det skal være. Rent hele vejen rundt og i alle kroge og hjørner. Det er vores mantra for den rengøring, vi tilbyder hos Dannebrog Service.

Overview

4 years in business7 employees
II

Responsible

Idriz I.

Services provided

Fast rengøring af kontor efter behov, hvor I kan få skræddersyet en service der passer jer.

Price

Skræddersyet

Tags

KontorrengøringRengøringsteam
+3 tags
Kvalitetskontrol, Miljøvenligt, Bæredygtigt

Forny arbejdspladsen med rene og friske gardiner.

Få et rent og komfortabelt kontor med møbelrens.

Operational areas

Zip ranges

1000 - 3699
4000 - 4900

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Dannebrog Service har en stærk miljøstrategi med fokus på bæredygtighed. Vi bruger plantebaserede, veganske og bionedbrydelige rengøringsmidler. Vores emballage er fremstillet af genanvendeligt plast, og vi er en papirløs virksomhed, der digitaliserer alle vores dokumenter for at undgå papirspild. Vores transportmiddel inkluderer bæredygtige løsninger som offentlig transport, cykler og el-biler. Vores arbejdstøj er fremstillet af økologisk bomuld, og vores hjemmeside er CO2-neutral. Derudover støtter vi Den Danske Naturfond og hjælper vores kunder med at vælge bæredygtige kontorartikler. Vores målsætning er at sænke vores kunders klimaaftryk med op til 50%, når det kommer til rengøring og facility management.

What certifications does your company have?

Vores hjemmeside har opnået en IngenCO2-certificering, hvilket vil sige, at den er CO2-neutral. Denne certificering indebærer, at vi investerer i bæredygtige energikilder som vind- og solenergi.

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi tilbyder vores kunder et fast rengøringsteam, der er bekendt med kundens specifikke behov og ønsker. Dertil har vi en effektiv kvalitetskontrol for at sikre, at vi konstant lever op til vores aftaler. Vores personale er veluddannet og har mange års erfaring. Ved at opretholde kvaliteten af vores service sikrer vi et rent og sundt arbejdsmiljø for vores kunder.

How does your company ensure a good working environment?

Vi værdsætter vores medarbejdere højt, hvorfor vi tilbyder gode lønvilkår og et sundt arbejdsmiljø. Der er en stærk fællesskabsfølelse i vores virksomhed, da vi bestræber os på at have kort afstand mellem ledelse og medarbejdere. Vores medarbejdere er klædt i økologisk arbejdstøj, hvilket beskytter dem mod unødvendige kemikalier.

What kind of customers have you worked with?

Vi har arbejdet med en bred vifte af kunder i hele København, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores kunder spænder fra store kontorbygninger til mindre virksomheder. Med mange års erfaring har vi opbygget en solid portefølje af tilfredse, langvarige kunder, som vi er stolte af at betjene.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.5 /5

6 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
67%
5
33%

Latest 3 reviews

BF

Rated Erhvervsrengøring

februar 2024

SW

Rated Erhvervsrengøring

oktober 2023

TF

Rated Erhvervsrengøring

august 2023

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 9. dec. 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Dannebrog Service - Grøn hele vejen

Typical responds within 1-2 days
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.