MarketplaceVendorsFrokost Kompagniet

Frokost Kompagniet

Verified

4.5(863)
Frokost Kompagniet - Flæskestegen er altid med sprøde sværdFrokost Kompagniet - Friskbagt brød og rugbrød, hver dagFrokost Kompagniet - Dagens kreative salaterFrokost Kompagniet - Kreativ salat med laksFrokost Kompagniet - Vegetarretten
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Hos Frokost Kompagniet er det glæden ved at lave mad, der er i fokus. Med en frokostordning fra Frokost Kompagniet kan du hver dag se frem til retter med masser af smag og variation.

Vi er kvalitetsbevidste og går meget op i, at alle kunder er glade og tilfredse. Derfor er vi også fleksible og kan sammensætte en frokostordning, der passer til netop jeres behov. Hvis I har specielle ønsker, tilpasser vi menuerne, så I får frokostretter, der er unikke for jeres virksomhed.

Med en frokostordning fra os, kan du glæde dig til velkendte klassikere og spændende retter, der vil glæde smagsløgene. Menuerne er udviklet, så der altid er lidt for enhver smag, og uanset om man foretrækker en varm ret, elsker salater eller pålæg til frokost, vil man gå glad og mæt fra bordet, hver dag. Vi er et hold af dygtige kokke, som tilsammen har mange års erfaring. Vi udvikler hele tiden på menuerne, så I får stor variation, og vi kan desuden tilbyde vegetar, vegansk, laktosefri og halal retter, hvis behovet er der.

Vores klassiske menu består af følgende:

Lun ret med passende tilbehør

2 blandede salater + dressing + topping

2 slags pålæg

1 slags pålægssalat

Friskbagt rugbrød og madbrød

Torsdagskage

Ost

Chili

Der er mulighed for valg af salatbar ved minimum af 30 kuverter pr dag som erstatning for de to blandede salater.

Overview

High demand
Top vendor
Fast response
8 years in business38 employees

Responsible

Dennis H.

Services provided

Frokostordning

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Example menu

Price

Fra 59

Tags

Vegetarveganskgluten- og laktosefri

Minimum order

12

Smiley report

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

Fleksibel

Tags

Varieret efter ønsket løsning

Operational areas

Zip ranges

1000 - 4600

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi arbejder med omtanke omkring vores frokostordning. Vi tror ikke på at alle virksomheder er ens, og derfor har vi stort fokus på at justere frokosten efter hver enkel kundes behov, for at sikre der bliver leveret tilpas mængder, og ikke for meget. Vi bruger derudover udelukkende strøm fra grøn energi.

What certifications does your company have?

Vi har i øjeblikket ingen certificeringer

How does your company ensure consistent and high quality?

Vi ønsker at drive vores forretning uden at gå på kompromis med kvaliteten eller  mængderne. Så, hvis kunden ønsker at prøve vores frokostordning, så vil vi levere det vi  mener er nok til det antal kuverter de bestiller til. Men viser det sig at de spiser meget salat,  meget varm ret eller andet, så kan vi skrue på mængderne så det kommer til at passe. Vi  ønsker ikke at de skal gå sultne fra frokost!

How does your company ensure a good working environment?

Vi har alle et positivt sind, så det hjælper meget på det :-)

What kind of customers have you worked with?

Vi arbejder med alt fra mellemstore til store virksomheder, og har forskellige ordninger med setup der passer med netop det til vores kunder. Vi leverer både frokost til kontorer, men også større virksomheder og hotelkæder.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.5 /5

863 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
3%
2
3%
3
11%
4
24%
5
58%

Latest 3 reviews

IP

Rated Frokostordning

maj 2024

KL

Rated Frokostordning

maj 2024

PO

Rated Frokostordning

maj 2024

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 5. apr. 2022

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from Frokost Kompagniet

Typical responds within a couple of hours
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.