MarkedspladsLeverandørerFROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects)
F(CGP

FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects)

Verificeret

0(0)
FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects) - Eksempel på retter fra vores køkken.FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects) - Eksempel på retter fra vores køkken.FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects) - Eksempel på retter fra vores køkken.FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects) - Eksempel på retter fra vores køkken.FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects) - Eksempel på retter fra vores køkken.
Om osServicesOperationelle områderFAQAnmeldelser

Om os

FROKOSTKØKKENET – En frokostoplevelse udover det sædvanlige

Med over 15 års erfaring fra Københavns restaurationsmiljø er holdet bag FROKOSTKØKKENET eksperter i at skabe gastronomiske oplevelser. Bag projektet står Copenhagen Gastro Projects, der også driver anerkendte spisesteder som Nyhavn 14, Magstræde 16, Bjørn & Delfino samt det populære pizza-brand GORMs, ledet af TV-kokken Gorm Wisweh.

Hos FROKOSTKØKKENET er målet at være mere end bare en leverandør – vi ønsker at være en betroet samarbejdspartner. Vi lægger stor vægt på dialog og skræddersyede løsninger, så frokostordningen tilpasses jeres specifikke behov og forventninger. Med en personlig tilgang sikrer vi, at der løbende justeres og optimeres, hvis der er behov for det, for at skabe den bedst mulige frokostoplevelse.

Vores køkken bygger på nøgleord som håndværk, kvalitet, grundighed og en passion for gastronomi. Inspireret af alverdens køkkener kombinerer vi det bedste fra klassiske hjemlige smage med spændende internationale retter. Menuen er baseret på sæsonens råvarer, der både kan være lokale og eksotiske, for at skabe variation og smagfulde måltider.

Frokostmenuen kan indeholde alt fra klassiske danske retter som "boller i karry" og "tarteletter" til krydrede mellemøstlige og asiatiske retter. Samtidig er der plads til de simple glæder som hjemmebagt rugbrød med hjemmelavet leverpostej og hjemmesyltede rødbeder. Vi stræber efter at gøre frokosten til et dagligt højdepunkt – et øjeblik til at nyde og genoplade med sund, nærende og velsmagende mad.

Menuen hos FROKOSTKØKKENET består af:

  • Dagens varme ret med tilbehør
    Varierende retter baseret på oksekød, svinekød, kylling, fisk eller vegetariske alternativer. Vi prioriterer dyrevelfærd i menuens sammensætning og balancerer kvalitet og pris.

  • To friske salater
    Salaterne fokuserer på sæsonens grøntsager, med både fyldige og lettere variationer, som bønner, kerner og bladsalater.

  • Hjemmebagt surdejsbrød og rugbrød med to slags pålæg
    Pålægsdelen byder på et varieret udvalg af charcuteri, delikatesser og hjemmelavede elementer som postejer og pålægssalater.

  • Vegetarisk dag og kagedag – hver torsdag.

Fleksibilitet og særlige behov
Vi tager hensyn til allergener og tilbyder altid vegetariske alternativer. Derudover kan vi tilføje ekstra pålæg, grøntsager, frugt eller oste efter jeres ønsker.

Mødeforplejning og events
Til møder og arrangementer tilbyder vi frokostplatter, sandwich, tapas, frugtfade og andre alternativer, der passer til enhver lejlighed.

Reducér madspild
Vi tilbyder rådgivning om, hvordan mængderne kan tilpasses jeres behov for at minimere madspild, uden at gå på kompromis med udvalget.

Oversigt

1 år siden etablering
6 medarbejdere

Ansvarlig

Christian M.

Udbudte services

Frokostordning

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Menu eksempel

Se

Pris

59,-

Tags

varieret
hjemmelavet
+2 tags
nærende, vegetar

Minimum ordre

15

Smiley rapport

Operationelle områder

Postnumre

2600 - 2765
2800 - 2880

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke certificeringer har din virksomhed?

Ingen certificeringer pt.

Hvordan sikrer din virksomhed ensartet og høj kvalitet?

Vi har grundig sensorisk kvalitetskontrol forud for hver leverance, hvor mindst 2 forskellige kokke, heriblandt chefkokken, skal have smagt på maden, inden den forlader køkkenet. Derudover benytter vi e-Smiley og helt faste kontrolprocedurer ift. generel fødevaresikkerhed og kontrol.

Vi bruger altid friske råvarer og kører med minimumsbeholdning på lageret, så råvarer klargøres så tæt på produktion og pakning som muligt.

Hvordan sikrer din virksomhed et godt arbejdsmiljø?

Vi er et lille fasttømret team, som har arbejdet sammen siden lanceringen i 2023. Vi arbejder løbende med optimering af både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i køkkenet gennem en åben og tillidsfuld dialog.

Hvilken slags kunder har du arbejdet med?

Vi har arbejdet med en lang række virksomheder af varierende størrelse, lige fra mindre virksomheder med 15 medarbejdere til større virksomheder med +100 medarbejdere. Vores typiske kunder er i dag mellem 15 og 60 medarbejdere.

Anmeldelser

Guruscore

Guruscoren beregnes ud fra kundernes anmeldelser på markedspladsen og bruger et bayesiansk gennemsnit for at gøre det mere sammenligneligt.

0 /5

0 anmeldelser

Verifikation

Verifikationsmærket betyder, at vi har godkendt denne leverandør og kan garantere en god kvalitet.

Verificeret

På 11. sep. 2024

Betingelser for betaling

Services betales månedligt og forfalder 8 dage fra fakturadato. Hos Officeguru er vilkårene og betingelserne de samme for alle services.

Se betalingsbetingelser

Få et tilbud fra FROKOSTKØKKENET (by Copenhagen Gastro Projects)

Svarer typisk indenfor 1-2 dage
Svar på nogle få spørgsmål og få op til 3 uforpligtende tilbud.
Vælg service
Det er gratis og uden binding
Officeguru Protection
Med Officeguru er du garanteret fremragende service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vores godkendte leverandører og brugervenlige vilkår gør det ubesværet at skifte mellem dem. Vi tilbyder dækning ved skader (kompensation er underlagt forsikringsgrænser), og vores Customer Success-team er altid klar til at yde support.