MarketplaceVendorsGastroNu

GastroNu

Verified

4.6(1)
GastroNu - Forskellige grønne salaterGastroNu - Tomatsalat med balsamicodressingGastroNu - Pestopasta med tomater og rucolaGastroNu - Rød hummusGastroNu - Foccacia med soltørrede tomater og rosmarin
AboutServicesOperational areasFAQReviews

About

Velkommen til GastroNu - din dedikerede partner i kvalitetsbevidst frokost!

Vi er eksperter i at levere ressourcebevarende frokostløsninger og står bag vores brand med stolthed. Hos os er kvalitet ikke blot en prioritet, det er vores mantra!

Vores mission er at forkæle den kvalitetsbevidste kunde med en miljøvenlig frokostoplevelse uden at gå på kompromis med smag og ernæring. Vi går langt for at sikre, at hver bid er fyldt med både god smag og god samvittighed.

I hjertet af vores køkken finder du vores erfarne kokke, der kunstfærdigt sammensætter retter med fokus på næringsrige, friske og lokale ingredienser. Vi går endda et videre og prioriterer primært økologiske grøntsager for at sikre den ultimative smagsoplevelse.

Vi tror på, at kvalitet af mad er direkte forbundet med produktionsmetoden. Derfor håndplukker vi nøje vores leverandør, der deler vores engagement for ansvarlig kødproduktion og sund dyrkning af frugt og grønt.

Hos GastroNu er det ikke blot om at levere en frokost – det er om at levere en oplevelse.

Vores menu er en hyldest til lokale råvarer, fordi vi ved, at det gør en forskel. Vi opfordrer dig til at tage del i vores rejse mod en grønnere fremtid ved at vælge vores frokostløsninger, der ikke kun opfylder dine behov, men også bidrager til en fremtid i balance.

Så hvorfor gå på kompromis?

Vælg GastroNu for en frokostoplevelse, der ikke kun mætter din sult, men også nærer din sjæl og gør en positiv forskel for vores planet.

Antal kuverter
Min. 40 kuverter

Menu

· Dagens varme ret 

· Dagens varme vegetarret

· Tilbehør 

· 3 blandede salater 

· Hjemmelavet hummus, pesto, chili og dagens hjemmelavet spread 

· 2 slags friskbagt brød 

· Kage: Hver torsdag serverer vi hjemmelavet kage 

· Ost: Hver onsdag serverer vi et udvalgt af oste med tilbehør

Kuvertpris 69,- ekskl moms

Leveringspris 89,- ekskl moms

Indre københavn og broerne

Hellerup, charlottenlund, søborg, gentofte, lyngby, emdrup, klampenborg.

Overview

1 years in business20 employees

Responsible

Lasse S.

Services provided

Frokostordning

Bestseller

Sund frokostordning til enhver smag

Price

fra 69,- pr. person

Tags

VegetarGrønt
+9 tags
Almindelig, Minus gris, Uden svinekød, Ansvarlig, Økologi, Lokalt, Laktosefri, Glutenfri, Vegansk

Minimum order

40

Smiley report

Organic badge

30-60% organic

Kniber det med at finde tid til at sammensætte det bedste event for kollegerne? Så kan i her indhente tilbud på en sammensat løsning, så i kan bruge Jeres tid på andre opgaver. Vi skal blot vide lidt om jeres ønsker.

Price

750 / t

Til en god fest hører også en god middag. Lad vores køkkener forkæle jer med lige præcis den menu der passer til jeres arrangement, om det er til grillen eller en lækker treretters. Kokkene kommer gerne med gode forslag og inspiration, men er lige så vel lydhør overfor Jeres ønsker til menuen. I alle menuer er det muligt at vælge et vegetarisk eller vegansk alternativ og hertil også at tage hensyn til allergier.

Price

69,- kuverten

Tags

økologiskkvalitetgod

Operational areas

Zip ranges

2100 - 2960
1056 - 2100
2100 - 1058

Frequently asked questions

How does your company work with sustainability?

Vi bruger lokalt og økologisk dyrkede råvarer, reducerer vores affaldsmængde og har implementeret genbrugs- og genbrugssystemer.

What certifications does your company have?

Vi har bronzemærket indenfor ”Det økologiske spisemærke”, og bestræber os på inden ultimo 2024 at erhverve sølvmærket samt certificeringer for vores arbejde med at reducere miljøpåvirkningen.

How does your company ensure consistent and high quality?

Med en køkkenchef der har haft daglig gang på Michelinrestauranter, kvalitetssikrer vi at vi altid leverer en højere værdi end kuvertprisen.

For at sikre konsistent og høj kvalitet i vores produkter arbejder vi desuden tæt sammen med vores leverandører for at sikre, at vi kun bruger de bedste råvarer. Vi har også et internt kvalitetskontrolsystem, der sikrer, at alle vores produkter lever op til vores høje standarder.

How does your company ensure a good working environment?

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Vi tilbyder konkurrencedygtige lønninger, sundhedsforsikringer, muligheder for uddannelse og udvikling, og vi værdsætter diversitet og inklusion på arbejdspladsen.

What kind of customers have you worked with?

Vi har arbejdet med en bred vifte af kunder, herunder virksomheder, offentlige institutioner og private arrangementer. Skulle vi nævne en overvægt ville det være advokater, konsulenter, shipping og pharma. Vi tilpasser vores løsninger til den enkelte kundes behov og ønsker, og vi stræber altid efter at levere en fantastisk oplevelse for vores kunder.

Reviews

Guruscore

The Guruscore is calculated based on customers' reviews on the marketplace, and uses a Bayesian average to make it more comparable.

4.6 /5

1 reviews

Latest reviews

Filter by service

Reviews by percentage

1
0%
2
0%
3
0%
4
0%
5
100%

Latest 1 reviews

PR

Rated Frokostordning

juni 2024

Fantastisk mad
Answer from GastroNu
juni 2024
Kære Pernille Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en skøn oplevelse med vores frokostmad. 🌟 Det betyder rigtig meget for os at vide, at vores arbejde bliver værdsat, og din ros er en stor motivation for vores team til at fortsætte med at levere høj kvalitet og lækre måltider. Vi stræber altid efter at give vores kunder en fremragende madoplevelse, og det er dejligt at vide, at vi har ramt plet hos dig. Vi håber, at vi kan fortsætte med at imponere dig med vores retter. Hvis du har nogen særlige ønsker eller feedback, er du altid velkommen til at dele det med os. Endnu engang tak for de pæne ord – det betyder virkelig meget for os! 🥰 Med venlig hilsen, GastroNu

Verification details

The verification badge means that we have approved this vendor and their services and can ensure quality.

Verified

On 23. jan. 2024

Terms of payment

Services are paid monthly and due 8 days from invoice date. At Officeguru the terms and conditions are the same for all services.

View terms of payment

Get an offer from GastroNu

Typical responds within a day
Answer a few questions and get up to 3 non-commiting offers.
Choose Service
It's free and without strings attached
Officeguru Protection
With Officeguru, you are guaranteed excellent service, high quality, and competitive prices. Our vetted vendors and user-friendly terms make switching between them effortless. We offer coverage for damages (compensation is subject to insurance limits), and our Customer Success team is always available to provide support.